Pilates & Reformer - Træn på hold hos FYSIQ

I FYSIQ tilbyder vi både almindelig gulv pilates, samt reformer pilates. På denne side kan du læse om vores hold. 

Hvad er pilates?

Ønsker du at styrke dine muskler, forbedre din fleksibilitet og opnå en bedre kropsholdning? Så er pilates måske noget for dig!

Pilates er en træningsform, der fokuserer på core-styrke, smidighed og mental velvære. Pilates er en time med stræk- og styrkeøvelser for hele kroppen. Ved at styrke den dybe muskulatur, arbejdes der indefra og ud med fokus på muskelkorsettet

Øvelserne kræver en del koncentration og stimulerer til tæt koordinerende samarbejde imellem krop og psyke. Pilates trænes på måtte evt. med hjælperedskaber. Pilates & Stræk er en Pilates-time med fokus på ekstra strækøvelser. 

Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan pilates hjælpe dig med at finde balance både fysisk og mentalt.

Pilates på Amager og i København

FYSIQ har 7 centre fordelt på Amager og København. Så hvis du bor i København eller på Amager, er der rig mulighed for at melde dig til en pilates time. 

Pilates er blevet yderst populært i København og Amager, derfor er det altså bare at komme igang. 

Find vores holdplan her. 

Adresse

Kamillevej 4, 2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 05.30-21:30
Fre: 05:30-19:00
Lør/søn: 08:00-16:00

Adresse

Løjtegårdsvej 157,
2770, Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:00
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-13:00

Adresse

Bymandsgade 2,
2791, Dragør

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 09:00-14:00

Adresse

Digevej 114, 3. sal, 2300, København S

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-15:00

Sådan startede pilates

Reformer pilates er en effektiv måde at træne styrke, stabilitet og smidighed. Principperne bygger på en ældre træningsform, udviklet af Joseph Pilates. Joseph (1883 – 1967) var på mange måder en pioneer. Som barn led han af gigt, feber og astma. Han blev grebet af sundhed og træning. Han var konstant dedikeret, til at udvikle sin egen styrke og sundhed.

Anekdoterne fortæller hvordan konceptet blev udviklet ved at Joseph genoptrænede soldater under første verdenskrig ved at bruge fjedre i feltsengene som træningsmodstand i nogle primitive apparater.
Her snart 100 år efter kan man stadig træne reformer pilates. Der har igennem de 100 år opstået og forsvundet mange forskellige træningsformer, men denne form holder stadig.
Selvom træningen naturligvis er tilpasset ny viden og teknologi, så er grundsubstansen er den samme.

Find pilates i dit fortrukne FYSIQ center, i København og Amager.
Læs også om de forskellige reformer pilates.

Hvis du er mere til andre former for fitness, så se mere her.

Info om holdet

Få gode råd til forberedelse og tilmelding til Pilates og Reformer holdet. Læs om niveau og forventninger til træningen.

Hvilket niveau kræver holdet?

Instruktøren tilpasser øvelserne til dit niveau og mål, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Forberedelsestips til træningen?

Medbring gerne vand, samt indendørssko. Vi sørger for resten af udstyret og instruktionerne, så du får en optimal træningsoplevelse.

Tilmelding til holdet

Tilmeld dig holdet i vores app eller på hjemmesiden og book din plads i god tid. Vi glæder os til at træne sammen med dig, i København eller Amager.

Varighed af Pilates og Reformer holdet

Pilates og Reformer træningen varer omkring 60 minutter og er 
en effektiv træningsform, der giver dig en 
helkrops workout.

Reformer pilates i FYSIQ

I FYSIQ har man igennem mere end 10 år kunne træne reformer, både som genoptræning og fitness. Nu har vi udbygget mulighederne for at træne reformer i FYSIQ ved at åbne et stort reformer pilates studie i vores center i Kastrup. Der er flere forskellige måder du kan træne på, både gennem personlig træning, Semipersonlig-træning, FYSIO Reformer eller Fitness Reformer.

Der er forskellige priser afhængig af hvordan du ønsker at træne reformer pilates. Ønsker du ikke at betale mere for din træning end dit medlemskab, så husk at du i gulv pilates og yoga er inkluderet i dit medlemskab, her træner man mange af de samme elementer som i reformer pilates. Reformertræning er et supplement for dem der ønsker endnu en variation i træningen.

Læs også om Everydayhealth, som har lavet en fin artikel om pilates.

Fordele ved pilates

Typer af reformer pilates

Personlig træning

Til dig der ønsker at træne alene guidet af en fysioterapeut. Træningen designes specifikt efter dit behov.

Semi-personlig træning/genoptræning

Denne løsning bruges ofte i begyndelsen af træningen / genoptræningen, hvor der skal være mere fokus på fejlretningen end det er muligt på de større hold. Der vil her være 3-4 deltagere på holdet.

Fitness Reformer

For dig der ikke behøver individuelle hensyn, men ønsker at deltage med en effektiv træningsform med fokus på styrke stabilitet og eksibilitet. Der vil naturligvis blive fejlrettet, men der er fokus på intensitet.

Fysio Reformer

Holdtræning som genoptræning eller til øget performance. Der er samtidig mulighed for at tage specielle hensyn, da der aldrig er mere end 8 personer på holdet. Fokus på fejlretning, progression og intensitet.

Hvordan foregår pilates og reformer?

Selve træningen med pilates eller reformer i København og på Amager hos FYSIQ, foregår som den gør de fleste andre steder. Når du træner hos os, kan du være sikker på, at du kan følge med i træningen. Tempo, øvelser og intensitet varierer fra gang til gang, og vores instruktører sørger altid for, at alle kan være med. Så hvis der er øvelser, du ikke kan lave, er vi altid klar med alternative øvelser, for netop at kunne imødekomme alle og en hver.

På vores reformer pilates hold i  Kastrup, foregår træningen på en reformer maskine med fjedre, stropper og en fodbarre. Den modstand du bruger i træningen, er din egen kropsvægt og reformernes fjedre, så du helt selv kan tilpasse belastningen.

Hvis du ønsker at vide mere om vores hold, eller hvornår vores holder ligger, kan du altid se vores opdaterede holdplan.

Hvorfor skal du vælge pilates hos FYSIQ?

Hos FYSIQ får du træning, der altid er tilpasset dig. Uanset om du træner i vores træningscenter, eller du træner med på vores hold. Vores instruktør tilpasser øvelserne til dig, så du kan være med, uanset om du er nybegynder eller erfaren. Det gode ved pilates er også, at det ikke er ekstrem hårdt for kroppen, og det kan nemt udføres i en skånsom version.

Med pilates og reformer træning hos FYSIQ vil du hurtigt kunne mærke en øget styrke, smidighed, velvære og glæde, samt masser af ny energi i kroppen. Du kan træne på vores hold i vores træningscentre på Amager.

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold