STRONG Nation hold hos FYSIQ

Læs om vores STRONG Nation hold her.

Specieldesignet musik

Alle øvelser foregår til musik, som er specieldesignet til at matche hver eneste bevægelse, hvilket skaber et super fedt og dynamisk flow i træningen. Det betyder altså, at hver squat, lunge og burpee er drevet af musikken, og giver dig det ekstra, du har brug for, for at fuldføre den sidste gentagelse!

Hvad er STRONG Nation?

STRONG Nation er hård fysisk træning med masser af puls, burpees, squats, lunges, push ups, mountain climbers, kicks.
 
Træningen består af en opvarmning og fire blokke. I løbet af de tre første blokke stiger i intensiteten gradvist, og ender til slut ud i den tredje og hårdeste blok, som hedder “Push your limit”.
 
Fjerde blok bliver kaldt “Floor play”, og er alle øvelser som laves på gulvet. Her er det specielt arme, ryg og maven, der fokuseres på.
 
Alle øvelser laves med egen kropsvægt, og kan derfor sammenlignes med en normal HIIT-træning.

Info om holdet

Få gode råd til forberedelse og tilmelding til STRONG Nation holdet. Læs om niveau og forventninger til træningen.

Hvilket niveau kræver holdet?

Instruktøren tilpasser øvelserne til dit niveau og mål, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Forberedelsestips til træningen?

Medbring gerne vand, samt indendørssko. Vi sørger for resten af udstyret og instruktionerne, så du får en optimal træningsoplevelse.

Tilmelding til holdet

Tilmeld dig holdet i vores app eller på hjemmesiden og book din plads i god tid. Vi glæder os til at træne sammen med dig!

Varighed af STRONG Nation holdet

STRONG Nation træningen varer omkring 60 minutter og er 
en effektiv træningsform, der giver dig en 
helkrops workout.

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold