Zumba hold

Hvad er Zumba?

Zumba er for den danseglade person, som elsker at bevæge sig til fed og humørfyldt musik. Zumba er fitness-træning, hvor du får pulsen op, brænder kalorier, og får en bedre kondition. Vi arbejder både med fitness-elementer som f.eks. squat og lunges, og dansetrin. Du danser og bevæger dig til forskellig musik som f.eks. merengue, cumbia, reggaeton, salsa, calypso, samba og meget andet musik, som sammen med lette trinkombinationer gør, at du får sved på panden, pulsen op og et kæmpe smil på læben. Zumba er et koncept, hvor alle kan være med – uanset erfaring.

Du kan også træne individuelt. Vi gør en dyd ud af at vejlede dig ordentligt, hvilket er grunden til, at vi laver et skræddersyet program til alle ved indmelding. Det tager afsæt i din nuværende fysiske form, dine mål, samt hvor meget tid du har. Når du er færdig, kan du trygt gå i gang med din træning. Husk også, at altid kan spørge os til råds, hvis der er noget du er i tvivl om.

Vi har en række træningscentre, du som medlem kan træne i. Du kan læse mere om hver enkelt center ved at klikke på vores træningscentre til venstre i menuen.