Zumba hold hos FYSIQ

Læs om vores Zumba hold her.

Zumba hold

Zumba er for den danseglade person, som elsker at bevæge sig til fed og humørfyldt musik. Zumba er fitness-træning, hvor du får pulsen op, brænder kalorier, og får en bedre kondition. Vi arbejder både med fitness-elementer som f.eks. squat og lunges, og dansetrin. 

Hvad er Zumba?

Du danser og bevæger dig til forskellig musik som f.eks. merengue, cumbia, reggaeton, salsa, calypso, samba og meget andet musik, som sammen med lette trinkombinationer gør, at du får sved på panden, pulsen op og et kæmpe smil på læben. Zumba er et koncept, hvor alle kan være med – uanset erfaring.

Du kan også træne individuelt. Vi gør en dyd ud af at vejlede dig ordentligt, hvilket er grunden til, at vi laver et skræddersyet program til alle ved indmelding. Det tager afsæt i din nuværende fysiske form, dine mål, samt hvor meget tid du har. Når du er færdig, kan du trygt gå i gang med din træning. Husk også, at altid kan spørge os til råds, hvis der er noget du er i tvivl om.

Vi har en række træningscentre, du som medlem kan træne i. 

Info om holdet

Få gode råd til forberedelse og tilmelding til Zumba holdet. Læs om niveau og forventninger til træningen.

Hvilket niveau kræver holdet?

Instruktøren tilpasser øvelserne til dit niveau og mål, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Forberedelsestips til træningen?

Medbring gerne vand, samt indendørssko. Vi sørger for resten af udstyret og instruktionerne, så du får en optimal træningsoplevelse.

Tilmelding til holdet

Tilmeld dig holdet på hjemmesiden og book din plads i god tid. Vi glæder os til at træne sammen med dig!

Varighed af Zumba holdet

Zumba træningen varer omkring 60 minutter og er 
en effektiv træningsform, der giver dig en 
helkrops workout.

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold