Massage Lyngby - Forøg livskvaliteten og pas på din krop

Massage Lyngby er et tilbud til dig, der trænger til at passe på din krop. Vi tilbyder mange forskellige behandlingsformer, der alle tilgodeser dine behov. Hos os har du mulighed for at skræddersy et forløb, så der bliver sat ind de vigtigste steder. 

Hos FYSIQ har vi klinikker mange steder i landet, og du er mere end velkommen hos vores klinik på Nørrebro, Kastrup eller et af vores andre steder. Er disse for langt væk, kan du med fordel besøge vores samarbejdspartner FysioDanmark der har en klinik med massage i Lyngby. 

Et forløb tilpasset dig

Hos os er der utallige muligheder for behandlinger, og vi skræddersyr gerne et forløb for dig, så vi kommer til bunds de steder, du gerne vil have hjælp til. 

Vi tilbyder professionel behandling hos både fysioterapeuter og massører, der har stor ekspertise indenfor deres områder. Du kan derfor se frem til et forløb, hvor dine problemer og eventuelle skader bliver taget seriøst. 

Vores eksperter sparrer løbende med hinanden, så du kan opnå den bedst mulige behandling. Er det genoptræning, bevægelsesbesvær eller noget tredje, der driller, finder vi sammen frem til, hvordan du opnår de bedste resultater. 

Hvad kan du opnå med massage

Hos FYSIQ har vi gjort os ekstremt umage, og vi tilbyder kun massagebehandling, der tilgodeser vores kunder bedst muligt. Du kan derfor vælge mellem to forskellige slags massagebehandlinger: 

Velvære massage og fysiurgisk massage.  

Du skal vælge en velvære massage, hvis du trænger til forkælelse og afslapning. Denne massage har fokus på alt, hvad der føles rart, og den har en afstressende effekt på krop og sjæl. Den er derfor oplagt, hvis du føler dig spændt i dine muskler, og har lyst til blive trykket og strøget blidt. 

Vores fysiurgiske massage er rettet mod patienter, der døjer med særligt spændte og ømme muskler. Her er der tale om en hårdere massage, der virkelig arbejder dybdegående med din krop. Denne form for behandling kaldes også en sportsbehandling. 

Er det massage lyngby du er ude efter, kan du kigge forbi FysioDanmarks klinik. 

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

Du fortjener den rette behandling

Der er ingen problemer, der er for store eller små. Ingen fortjener at døje med smerter, og det gælder om at sætte ind tidligt, så risikoen for kroniske problemer formindskes. 

Er du desuden interesseret i personlig træning? Eller hvad med et sundhedstjek?

massage amager

Mere end massage Lyngby

FYSIQ tilbyder meget mere end bare massage Lyngby på vores søsterklinik FysioDanmark i Lyngby.

Måske din behandling med massage skal kombineres med klassisk fysioterapi eller holdtræning. Det kan vi i hvert fald også være behjælpelige med. 

Du finder vores FYSIQ klinikker i København lige ved Nørreport st. og på Amager, hvor vi er klar til at hjælpe med hvad end, dine behov og ønsker er. Det er heldigvis ikke længere end en lille togtur væk. 

Find også bedste massagepistol her.

Vores klinikker

Vi har klinikker i København på Nørrebro, Kastrup, Tårnby, Dragør, Ørestad, Engvej og Lufthavnen. Kom gerne forbi til en snak, så står vores professionelle eksperter klar til at guide og vejlede dig. 

Eller kig forbi hos FysioDanmark for en massage Lyngby. 

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ - Massage Lyngby

Hvilke behandlinger med massage tilbyder i hos FYSIQ?

På FYSIQs klinikker kan du få behandling med fysiurgisk massage og velvære massage. Det samme kan du hos vores søsterklinik FysioDanmark i Lyngby.

Hvem har godt af massage?

Alle kan have godt af massage. Mange har brug for det fordi de træner hårdt, eller døjer med muskelspændinger af at sidde ved et skrivebord hele dagen. Mange bruger det også som en pause fra hverdage, hvor de får lov til at slappe af.

Hvad er forskellen på fysiurgisk massage og velvære massage?

En fysiurgisk massage er en behandling der går i dybden helt ned i muskulaturen og klarer selv de skrappeste myoser, hvor en velvære massage er mere for nydelse og afslapning.

Hvad koster massage hos FYSIQ?

Prisen på massage hos FYSIQ ligger mellem 299-599 kr. alt afhængig af hvor lang en session du ønsker, om det er fysiurgisk eller velvære og om det er en massageterapeut eller en stud.fys.