Romaskine til hjemmetræning - Find udstyr og øvelser

Du kan nemt supplere din behandling eller træning med øvelser på en romaskine til hjemmetræning. På denne måde behøver du ikke at skulle ud ad døren dagligt for at træne. 

Romaskine til hjemmetræning

Er du i besiddelse af effektivt udstyr til roning, er det særligt godt at anvende, da du kan træne de fleste muskelgrupper, forbrænde kalorier samt opnå en bedre kondition på en sådan maskine til at træne derhjemme.

Hvis du træner i fitness, modtager fysioterapi af den ene eller anden slags eller andre behandlinger hos FYSIQ, kan du styrke kroppen i fællesskab med andre. Træner du helst derhjemme, kan du, samtidig med, at du kan benytter dig af de mange muligheder, som dit lokale træningscenter tilbyder, bruge en romaskine til hjemmetræning

Øvelser og træning

Der findes et væld af forskellige øvelser og udstyr, som du kan anvende, når du har din romaskine til hjemmetræning i brug. Du kan, som sagt, træne de fleste muskelgrupper, det kræver blot, at du anvender korrekte teknikker. 

Hvis du har en skade eller ømme muskler og led, som du modtager fysioterapi eller sportsfysioterapi for, hos FYSIQ, kan du, i samarbejde med din fysioterapeut, aftale, hvordan du både bedst og hurtigst muligt kommer i bedring. 

En behandling eller behandlingsperiode hos en fysioterapeut kræver som regel, at du selv hjælper din krop på rette spor igen ved at lave genoptræning eller at foretage særlige øvelser, der kan bidrage til at afvikle dine lidelser. 

Du kan altid koordinere med din behandler, hvordan du bedst muligt træner på en romaskine, afhægingt af, om du skal træne en bestemt muskelgruppe i forbindelse med en skade, eller om du blot vil anvende den til at komme i bedre form. Læs vores romaskine test her.

romaskine til hjemmetræning

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

romaskine til hjemmetræning

Hjemmetræning eller fitness

I et træningscenter, hos FYSIQ, finder du alle de relevante maskiner og udstyr til at lave de rette øvelser for dig. Men hvad end du ønsker at benytte dig af centrets romaskine, eller du hellere vil foretage en hjemmetræning, kan du søge råd hos en personlig træner eller en fysioterapeut. 

Følg gerne med på vores Instagram-profil, hvis du ønsker at få noget inspiration til særlige teknikker, som du kan tage i brug, enten med en romaskine til hjemmetræning, eller når du træner i dit lokale fitnesscenter. 

Du kan altid svinge forbi et træningscenter hos FYSIQ nær dig, men du er også velkommen til at booke en tid til massageholdtræning eller hvad, du måtte have behov for og ønske om.

Kontakt os på Amager

Kom endelig forbi et vores mange træningscentre, og meld dig på et yogahold, bestil tid til en behandling eller træn i et vores lækre fitness lokaler. Du kan også nemt foretage en booking online eller blive medlem for at opnå mange fordele, når du besøger vores træningscenter på Amager. 

Følg også meget gerne med på vores Instagram-profil for at blive opdateret løbende på, hvad vi ellers tilbyder af aktiviteter, og hvad vi går og laver. Måske du kan finde inspiration til nye øvelser og træningsformer.

Hvis du leder efter de bedste romaskiner, så kan du læse mere her.

romaskine til hjemmetræning

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt