Massage Amager - fysiurgisk eller velvære i København

Der kan være mange gode grunde til at få massage på Amager, ikke langt fra København, hvor FYSIQ er beliggende med klinikker, hvor du kan blive masseret af en dygtig massør. Hvad end du ønsker en ren og skær afslappende behandling, eller har du behov for en fysiurgisk massage, er der hjælp at hente.

Fysiurgisk massagebehandling

Denne type behandling foretages af en kyndig massør på Amager, der udelukkende anvender sine hænder til at løsne op for din muskulatur, så dit bevægelsesapparat kan fungere optimalt igen. Denne type behandling er udbredt og anerkendt til at behandle led og muskler.

Fysiurgisk massage på Amager kan være den rette behandling til dig, der føler sig øm og spændt i din muskulatur. Behandlingen vil medføre en afstressende og mindre anspændt følelse i kroppen, og det kan generelt være med til at løfte din velvære.

Kender du ikke til de fysiurgiske behandlinger i forvejen, kan det være fordi, at denne type behandling også ofte går under navnet sportsmassage. Af samme årsag er behandlingen også særlig god til dig, der træner hårdt og har brug for at blive løsnet op i muskler og led.

massage Amager
massage Amager

Behandlinger med fokus på velvære

Foruden de fysiurgiske behandlinger på Amager, tilbyder vi også velvære massage med fokus på at massere hele kroppen. Behandlingen udføres således, at du kan koble helt af, imens vores dygtige massører med blide greb og strygninger arbejder sig igennem din muskulatur.

Behandlingen har fokus på afslapning og velvære, således at du og din krop for en stund kan give sindet ro og forkæle krop og sjæl.

Skræddersyet behandling efter dine behov

Ved behandling og massage på Amager i vores afdeling og klinik, vil du blive mødt af vores team af dygtige massører. På baggrund af dine ønsker, behov eller gener lægger vores massør i fællesskab med dig en skræddersyet plan for din behandling. Det er nemlig meget individuelt, hvilke og hvor mange behandlinger, der er nødvendige for den enkelte.

Et skræddersyet forløb vil være tilpasset netop de behov, du har. Det gælder uanset, om udgangspunktet for behandlingerne er at få løsnet op i hele kroppen eller bestemte muskelgrupper.

massage Amager
massage Amager

Meget mere end bare massage Amager

Foruden massage tilbyder FYSIQ og vores klinik på Amager også en lang række andre behandlinger og vejledning. Vi tror på, at det at leve sundt indbefatter fysisk og psykisk velvære. Det betyder, at vi tilbyder et bredt udbud af forskellige sundhedsydelser, så som sundhedstjek

Måske trænger du til et kærligt skub og vejledning eller sundhedscoaching i, hvordan du får og opretholder varige træningsvaner. Det kan også være, at du har brug for hjælp til at få styr på dine kostvaner. Vi drives af at se glæden i dig, når du lykkes med dine personlige mål. Derfor står vores dygtige hold altid klar til at hjælpe dig, så vi sammen kan fremme din fysiske og mentale sundhed.

Uanset dine behov for behandling, er vi her for at hjælpe dig. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores behandlingsformer og faciliteter.