Massage Amager - Fysiurgisk eller velvære i København

Der kan være mange gode grunde til at få massage på Amager, ikke langt fra København, hvor FYSIQ er beliggende med klinikker, hvor du kan blive masseret af en dygtig massør. Hvad end du ønsker en ren og skær afslappende behandling, eller har du behov for en fysiurgisk massage, er der hjælp at hente.

massage amager

Adresse

Kamillevej 4, 2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 05.30-21:30
Fre: 05:30-19:00
Lør/søn: 08:00-16:00

Adresse

Løjtegårdsvej 157,
2770, Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:00
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-13:00

Adresse

Bymandsgade 2,
2791, Dragør

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 09:00-14:00

Adresse

Digevej 114, 3. sal, 2300, København S

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-15:00

Adresse

Københavns lufthavn,
CPH Sundhedshus,
2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 08.00-17:00
Fre: 08:00-14:00

Fysiurgisk massagebehandling

Denne type behandling foretages af en kyndig massør på Amager, der udelukkende anvender sine hænder til at løsne op for din muskulatur, så dit bevægelsesapparat kan fungere optimalt igen. Denne type behandling er udbredt og anerkendt til at behandle led og muskler.

Fysiurgisk massage på Amager kan være den rette behandling til dig, der føler sig øm og spændt i din muskulatur. Behandlingen vil medføre en afstressende og mindre anspændt følelse i kroppen, og det kan generelt være med til at løfte din velvære.

Kender du ikke til de fysiurgiske behandlinger i forvejen, kan det være fordi, at denne type behandling også ofte går under navnet sportsmassage. Af samme årsag er behandlingen også særlig god til dig, der træner hårdt og har brug for at blive løsnet op i muskler og led.

Sportsmassage er altså ikke kun for sportsudøvere, men alle, der trænger til en dybdegående, effektiv og forløsende behandling.

Hvad sker der efter din behandling med massage på Amager?

Efter din behandling hos en massør hos FYSIQ vil du med det samme føle dig mere afslappet og bevægelig. Hvis behandlingen tager udgangspunkt i dine smerter, vil du ofte også føle, at de er mindsket eller væk, alt efter omfanget af problemet.

Ved en dybdegående behandling aktiveres nervesystemet og blodgennemstrømningen øges, så din krops affaldsstoffer nemmere udskilles. Du kan også opleve en forkortet restitution efter træning.

Læs også om fysioterapi i København her. Du kan også læse mere om, hvad en fysioterapeut laver. 

Behandlinger med fokus på velvære

Foruden de fysiurgiske behandlinger på Amager, tilbyder vi også velvære massage med fokus på at massere hele kroppen. Behandlingen udføres således, at du kan koble helt af, imens vores dygtige massører med blide greb og strygninger arbejder sig igennem din muskulatur.

Behandlingen har fokus på afslapning og velvære, således at du og din krop for en stund kan give sindet ro og forkæle krop og sjæl.

Find også bedste massagepistol og bedste romaskine her. 

massage på amager

Skræddersyet behandling efter dine behov

Ved behandling og massage på Amager i vores afdeling og klinik, vil du blive mødt af vores team af dygtige massører. På baggrund af dine ønsker, behov eller gener lægger vores massør i fællesskab med dig en skræddersyet plan for din behandling. Det er nemlig meget individuelt, hvilke og hvor mange behandlinger, der er nødvendige for den enkelte.

Et skræddersyet forløb vil være tilpasset netop de behov, du har. Det gælder uanset, om udgangspunktet for behandlingerne er at få løsnet op i hele kroppen eller bestemte muskelgrupper.

Mere overskud i hverdagen med massage Amager

Hos FYSIQ vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at du bliver smertefri. En behandling med en dygtig massør hos os, giver dig mere overskud i hverdagen og en forbedret livskvalitet uden spændinger og smerter. 

Stress eller mange timer hver dag ved et skrivebord kan sætte sig i kroppen og blive til myoser, der gør ondt eller spænder. Dette kan afhjælpes med massage, så du fortsat kan arbejde eller træne uden problemer med bevægelsesapparatet.

En behandling hos os kan også være et afbræk i en travl og stresset hverdag. Book tid hos en massør på Amager i dag, og få en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag, samtidig med, at du bliver løsnet op.

Se også træningscenter Roskilde, træningscenter Ballerupfysioterapeut Viborg og fysioterapeut Helsingør her. 

Har du også problemer med en frossen skulder, så læs vores guide her. 

Altid i trygge hænder

Hos FYSIQ bliver du altid mødt af dygtige og veluddannede behandlere, der står klar til at hjælpe dig med, hvad end du har brug for. Vi sammensætter gerne dit forløb, så du hurtigst muligt bliver fri for smerter. 

Det kan være, at du både har brug for fysioterapi og massage, suppleret med genoptræning. Intet behandlingsforløb er ens, da det kommer helt an på dit behov.

Bliv klog på opvarming før træning og Squat teknik her. 

Meget mere end bare massage Amager

Foruden massage tilbyder FYSIQ og vores klinik på Amager også en lang række andre behandlinger og vejledning. Vi tror på, at det at leve sundt indbefatter fysisk og psykisk velvære. Det betyder, at vi tilbyder et bredt udbud af forskellige sundhedsydelser, så som sundhedstjek. 

Måske trænger du til et kærligt skub og vejledning eller sundhedscoaching i, hvordan du får og opretholder varige træningsvaner. Det kan også være, at du har brug for hjælp til at få styr på dine kostvaner. Vi drives af at se glæden i dig, når du lykkes med dine personlige mål. Derfor står vores dygtige hold altid klar til at hjælpe dig, så vi sammen kan fremme din fysiske og mentale sundhed. Skal du til Odense? Frygt ej fordi der kan vi også findes.

Uanset dine behov for behandling, er vi her for at hjælpe dig. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores behandlingsformer og faciliteter.

Læs også om massage Frederiksberg, massage Århus, massage Ballerup, massage Hillerød og massagepistol test. Læs også mere om fysioterapeutuddannelsen

massage amager

Fitness og personlig træning i FYSIQ

Vi kan meget mere end bare massage på vores klinikker på Amager. I vores klinikker og centre kan du nemlig både træne i vores træningscentre, på vores hold og med en personlig træner

Det er altså nemt at kombinere et forløb med fysioterapi, massage og træning, der passer til dig og dine behov, hos FYSIQ. 

Du kan også få hjælp til din generelle sundhed med et sundhedstjek på Amager. Derudover kan vi også være behjælpelige med sundhedscoaching og kostvejledning

FAQ

Hvor ofte har man brug for massage?
Det afhænger selvfølgelig af hver person, og hvad man behandles for. En velvære massage kan man sagtens få ofte, eksempelvis 1 gang om ugen, men en dybdegående massage kan også gøre en øm, så her skal man snakke med sin massør om, hvad der er bedst for en selv.

Hvad koster en behandling hos en massør?
Priserne på massage hos en massør afhænger af mange ting. Vi tilbyder behandlinger af 25 eller 55 minutter. Derudover kan du både blive behandlet af en stud.fys eller en massageterapeut, hvilket gør at priserne spænder fra 299-550 kr.

Hvad er klassisk massage?
Den form for massage, man typisk kender som klassisk massage, er også den vi kalder for fysiurgisk massage, eller sportsmassage. Her bliver musklerne masseret i dybden, og det er en af de mest effektive former for massage, der kan løse mange problemer og løsne op for de fleste spændinger i kroppen.

Hvilke typer af massage kan jeg få hos FYSIQ?
Hos FYSIQ tilbyder vi to behandlinger, nemlig fysiurgisk massage og velvære massage. Med det sagt er alle vores behandlinger ikke ens, da det kommer an på, hvad dine behov er. Så hvis du har brug for en dybdegående behandling eller velvære massage med fokus på noget bestemt, gør vi selvfølgelig det.