Massage på Amager - Fysiurgisk eller velvære

Leder du efter et sted at få massage på Amager? 

I FYSIQ kan du få massage i alle vores klinikker på Amager. Hvad end du ønsker en ren og skær afslappende velvære massage, eller om du har behov for en fysiurgisk massage, så er vi klar til at hjælpe.

Du kan både få massage af vores massører, samt fysioterapeut studerende. 

massage amager

Find massage på Amager her

Adresse

Kamillevej 4, 2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 05.30-21:30
Fre: 05:30-19:00
Lør/søn: 08:00-16:00

Adresse

Løjtegårdsvej 157,
2770, Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:00
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-13:00

Adresse

Bymandsgade 2,
2791, Dragør

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 09:00-14:00

Adresse

Digevej 114, 3. sal, 2300, København S

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-15:00

Fysiurgisk massage

Denne type behandling foretages af en kyndig massør på Amager, der udelukkende anvender sine hænder til at løsne op for din muskulatur, så dit bevægelsesapparat kan fungere optimalt igen. Denne type behandling er udbredt og anerkendt til at behandle led og muskler.

Fysiurgisk massage på Amager kan være den rette behandling til dig, der føler sig øm og spændt i din muskulatur. Behandlingen vil medføre en afstressende og mindre anspændt følelse i kroppen, og det kan generelt være med til at løfte din velvære.

Kender du ikke til de fysiurgiske behandlinger i forvejen, kan det være fordi, at denne type behandling også ofte går under navnet sportsmassage. Af samme årsag er behandlingen også særlig god til dig, der træner hårdt og har brug for at blive løsnet op i muskler og led.

Sportsmassage er altså ikke kun for sportsudøvere, men alle, der trænger til en dybdegående, effektiv og forløsende behandling.

Massage med fokus på velvære

Foruden de fysiurgiske behandlinger på Amager, tilbyder vi også velvære massage med fokus på at massere hele kroppen. Behandlingen udføres således, at du kan koble helt af, imens vores dygtige massører med blide greb og strygninger arbejder sig igennem din muskulatur.

Behandlingen har fokus på afslapning og velvære, således at du og din krop for en stund kan give sindet ro og forkæle krop og sjæl.

massage amager

Priser på massage

Massage Pris
Massage hos stud.fys* (25 min)
kr. 299,-
Massage hos stud.fys* (55 min)
kr. 499,-
Massage hos massageterapeut (25 min)
kr. 325,-
Massage hos massageterapeut (55 min)
kr. 595,-

Fordele ved regelmæssig massage

  • Løsner spændinger og afslapper musklerne
  • Forbedrer blodcirkulationen
  • Reducerer stress og angst
  • Fremmer healing og regenerering af væv
  • Øger mobiliteten og fleksibiliteten
  • Bidrager til langvarig smertelindring
  • Forbedrer søvnkvaliteten og øger energiniveau
 

Forbedret fleksibilitet og mobilitet

Massage er et essentielt redskab til forbedring af kroppens mobilitet og fleksibilitet. Gennem målrettede teknikker afspændes muskler og bindevæv, hvilket fremmer bevægelsesfrihed og reducerer eventuelle nakkesmerter, hold i nakken eller hold i ryggen.

En regelmæssig massage stimulerer kroppens naturlige smøring i leddene. Dette øger fleksibiliteten og mindsker stivhed.

Med en individualiseret tilgang til massageterapi kan vi målrettet påvirke de muskelgrupper og led, der kræver opmærksomhed. Dette er især vigtigt for klienter med kroniske lidelser, idet en forbedret mobilitet ofte bidrager til en højere livskvalitet og en reduktion i afhængigheden af smertestillende medicinering.

Vores veluddannede terapeuter anvender en række forskellige massagestilarter – fra den dybe vævsmassage til mere overfladiske blødgørende teknikker – for at fremme mobilitet og fleksibilitet. Kombineret med et program for strækøvelser og bevægelse, bidrager vi til at opnå en mere smidig krop, reducere risikoen for skader og forbedre den overordnede funktionelle ydeevne.

 

Mere end massage på Amager

Foruden massage tilbyder vi et bredt udvalg af andre sundhedsfremmende services, herunder fysioterapi, fitness, personlig træning og kostvejledning i vores centre på Amager. Med andre ord: Hvis du leder efter et sted, hvor du kan pleje din krop, både fysisk og psykisk, så har vi, I FYSIQ, samlet det hele i vores centre på Amager. 

Foruden massage tilbyder FYSIQ og vores klinik på Amager også en lang række andre behandlinger og vejledning. Vi tror på, at det at leve sundt indbefatter fysisk og psykisk velvære. Det betyder, at vi tilbyder et bredt udbud af forskellige sundhedsydelser, så som fysioterapi, fitness, kostvejledning, personlig træning og sundhedstjek

Vi drives af at se glæden i dig, når du lykkes med dine personlige mål. Derfor står vores dygtige hold altid klar til at hjælpe dig, så vi sammen kan fremme din fysiske og mentale sundhed.

FAQ

Hvor ofte har man brug for massage?
Det afhænger selvfølgelig af hver person, og hvad man behandles for. En velvære massage kan man sagtens få ofte, eksempelvis 1 gang om ugen, men en dybdegående massage kan også gøre en øm, så her skal man snakke med sin massør om, hvad der er bedst for en selv.

Hvad koster en behandling hos en massør?
Priserne på massage hos en massør afhænger af tid og behandler. Vi tilbyder behandlinger af 25 eller 55 minutter og du kan både blive behandlet af en massageterapeut eller en fysioterapeut studerende. Priserne spænder fra 299-595 kr. Se vores prisen i ovenstående skema.

Hvad er klassisk massage?
Den form for massage, man typisk kender som klassisk massage, er også den vi kalder for fysiurgisk massage, eller sportsmassage. Her bliver musklerne masseret i dybden, og det er en af de mest effektive former for massage, der kan løse mange problemer og løsne op for de fleste spændinger i kroppen.

Hvilke typer af massage kan jeg få hos FYSIQ?
Hos FYSIQ tilbyder vi to behandlinger, nemlig fysiurgisk massage og velvære massage. Med det sagt er alle vores behandlinger ikke ens, da det kommer an på, hvad dine behov er. Så hvis du har brug for en dybdegående behandling eller velvære massage med fokus på noget bestemt, gør vi selvfølgelig det.