Fysioterapeut Århus - Fysioterapi og træning hos FYSIQ

En fysioterapeut i Århus kan hjælpe dig, der oplever smerter eller gener i kroppen. Fysioterapi kan også være ganske effektivt på skader, særligt fra sport, så hvis du døjer med dårligt knæ, smerter i ryggen eller lignende, kan du med fordel kontakte FYSIQ.

 

Adresse

Randersvej 204,

8200 Aarhus

Åbningstider

Man: 07.00-20.00
Tirs: 07.00-19.00
Ons: 06.00-18.00
Tors: 10.00 – 20.00
Fredag: 06.00 – 16.00
Lør, søn: Lukket

FYSIQ er din fysioterapeut i hovedstaden

Flere lokationer i København

Du er altid tæt på en af vores lokationer, hvis du bor eller arbejder i hovedstaden.

Mere end 100 hold pr. uge

Vil tilbyder et stort udbud af fysioterapeutiske hold, så du kan tilpasse din behandling efter din livsstil.

Mere end 50 fysioterapeuter

Vi har et stort hold af dygtige og kompetente fysioterapeuter klar til at hjælpe dig.

Effektiv behandling nær dig

Selvom FYSIQ endnu ikke har en klinik i Århus, betyder det bestemt ikke, at du ikke kan bruge én af vores fysioterapeuter, som din foretrukne. Du finder vores klinikker seks forskellige steder i København og omegn, så du hele tiden kan finde os centralt.

Find i stedet vores søsterklinik, FysioDanmark i Århus.

I hænderne på vores fysioterapeut

Når du kommer til behandling af enten smerter, gener eller skader, vil du indledningsvist altid blive grundigt undersøgt og evalueret, inden et eventuelt behandlingsforløb igangsættes. Her vil den fysioterapeut, du får tilknyttet, både høre om dine erfaringer, men også lave egne observationer.

Det er vigtigt for dit behandlingsforløb og din bedring, at vi både hører om smerter og gener fra din side, og at du også er med til at udføre behandlingen, i form af øvelser og lignende, for hurtigere og mere effektiv bedring.

Vi ved, at alle mennesker og kroppe er forskellige, og derfor er alle behandlingsforløb også unikke. Det betyder desuden også, at din behandling muligvis ændrer sig i takt med, at der ses bedring, men også hvis din fysioterapeut vurderer, der kan gøres mere eller andet.

Fysioterapi i Århus

Ved indledningen af et behandlingsforløb hos FYSIQ, kan du komme til konsultationer og møder i vores klinikker, men sagtens tage arbejdet med hjem, så du kan udføre det uden en fysioterapeut Århus.

Vil du træne tættere på Århus, kan du også med fordel læse mere om fysioterapi i Viborg eller Silkeborg.

Skræddersyet behandlingsplan

På baggrund af din fysioterapeuts undersøgelse og analyse af dit bevægelsesapparat, lægges der en skræddersyet plan for netop dit behandlingsforløb. Planen er målrettet dine problemer, ressourcer og behov og sigter mod at reducere eller helt fjerne dine gener.

FAQ

Hvor finder man en fysioterapeut i Århus?

Du kan finde fysioterapeuter flere steder i Århus. Hos FysioDanmark og FYSIQ finder du nogle af landets bedste behandlere, der kan hjælpe dig med smerter, gener og skader. Du finder FysioDanmarks klinik i Århus N.

Hvad laver en fysioterapeut?

En fysioterapeut arbejder med kroppens bevægelsesapparat, som behandles gennem forskellige former for behandling, herunder manuel behandling, elektro-behandling og andre ligende metoder.

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er behandling af kroppens bevægelsesapparat, som omhandler led, sener, nerver og muskler, som værker, spænder eller er skadet. Her vil en fysioterapeut være behjælpelig med at løsne op i spændinger, behandle skader og mindske smerter.

Hvad koster en fysioterapeut Århus?

En konsultation hos en fysioterapeut Århus vil typiske koste mellem 295 kr og 329 kr., alt afhængigt af, om du er dækket af sygeforsikring, eksempelvis Danmark, eller ikke er. Dette er prisen for første konsultation, senere vil prisen være lidt billigere.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt