Fysioterapeut Nordjylland - Kvalitetssikret fysioterapi

Døjer du med smerter og gener, og har brug for en fysioterapeut Nordjylland? Vi lover fokuseret og effektiv fysioterapi, der passer til dig og din krop.

Vi har desværre ingen klinik i Nordjylland, men du kan finde vores søsterklinik FysioDanmark flere steder i Nordjylland i eksempelvis Aalborg, Viborg, Skive og mange andre steder. Find din lokale FysioDanmark klinik.

Flere lokationer i København

Du er altid tæt på en af vores lokationer, hvis du bor eller arbejder i hovedstaden.

Mere end 100 hold pr. uge

Vil tilbyder et stort udbud af fysioterapeutiske hold, så du kan tilpasse din behandling efter din livsstil.

Mere end 50 fysioterapeuter

Vi har et stort hold af dygtige og kompetente fysioterapeuter klar til at hjælpe dig.

Effektiv behandling med en fysioterapeut Nordjylland

Vores egne klinikker finder du kun i København, men hos vores søsterklinikker finder du dygtige og veluddannede behandlere, der står klar til at hjælpe dig. 

Behandling med fysioterapi er til dig, der enten døjer med smerter og gener, har en skade eller skal gennem genoptræning efter en operation. Du kan også blive behandlet af en fysioterapeut Nordjylland, hvis du har en graviditet, der volder dig problemer, eller har brug for fysioterapi til dit barn. 

Du kan læse meget mere om fysioterapi på Sundhed.dk, og blive klogere på, hvad en fysioterapeut laver.

fysioterapeut København
FYSIQ-holdtræning

Mere end bare fysioterapi

Som fagfolk ved vi, at alle kroppe er forskellige, og kræver forskellige behandlingsforløb. Derfor starter vi altid med en udredning, for at finde frem til problemet, så vi derefter kan lægge en plan for forløbet.

Hvis vi mener, at det er relevant for din behandling, kan vi også anbefale andre behandlingsformer end klassisk fysioterapi. Ofte er træning eller genoptræning en del af forløbet, så du hurtigt bliver smertefri. 

Udover træning og fysioterapi kan du hos FYSIQ og FysioDanmark også få behandling med massage. Vi tilbyder to former for massage, fysiurgisk massage og velvære massage.

Den fysiurgiske massage er til dig, der ønsker en behandling, der går i dybden, og den er ofte god i forbindelse med fysioterapi. Velvære massage er til dig, der trænger til en pause fra hverdagen, og denne behandling er for både krop og sjæl. 

Læs meget mere, og book tid hos FYSIQ her. Leder du efter fysioterapeut København eller Viborg?

FAQ

Hvordan finder jeg en god fysioterapeut Nordjylland?

Når du er på udkig efter en god fysioterapeut, så er det en god ide at undersøge, om det er noget den respektive afdeling kan behandle. Hos FYSIQ og FysioDanmark har vi en bred vifte af erfaringer og specialer, så her vil du altid kunne få hjælp til dine smerter. 

Hvad kan en fysioterapeut hjælpe mig med?

En fysioterapeut kan hjælpe med mange forskellige ting. Det kan være du har pådraget dig en skade under sport, at du har smerter eller er spændt på grund af for mange timer ved skrivebordet, eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at en fysioterapeut kan hjælpe dig med at på bevægeligheden tilbage i hverdagen. 

Hvad koster behandling med fysioterapi?

Prisen på fysioterapi afhænger af mange forskellige ting. Der er nemlig forskel i prisen alt afhængig af, om du har fået en henvisning fra lægen og om du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark. Se liste over priser

Hvad indebærer fysioterapi med en fysioterapeut Nordjylland?

Fysioterapi er arbejde med bevægelsesapparatet, som indebærer metoder og øvelser, som fremmer bevægelse og funktionsevne i din krop. Det kan både bruges til at afhjælpe smerter eller forebyggende.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt