Massage Kastrup - Få sports- eller wellness massage hos os

Går du og døjer med ømme muskler, akutte som længerevarende skader eller ønsker du at forkæle din krop og sind med wellness massage, så kan du både få det eller fysiurgisk massage i Kastrup hos os.

Vi har flere centre i København og på Amager, hvor du kan benytte dig af vores tilbud om fysioterapi, træninger, sundhedscoaching og massage mm. Vi har både et center med massage i Kastrup på Kamillevej 4 og et i Københavns lufthavn, så hvis du bor tættere på lufthavnen, kan du også besøge os der.

Adresse

Kamillevej 4, 2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 05.30-21:30
Fre: 05:30-19:00
Lør: 08:00-16:00
Søn: 08:00-16:00

Til velvære eller belastet muskulatur

Vi tilbyder forskellige former for behandlinger, der kan tilpasses enhver krop og forskellige behov. Hvis du dyrker hård træning, kan du have gavn af vores fysiurgiske massage i Kastrup, der fokuserer på at behandle dybdegående ømhed, spændinger og stresset muskulatur.

Det kaldes også for sportsmassage, da det primært er udviklet til at løsne op i muskler og spændinger, der typisk forårsages af hård træning. Det kan bidrage til hurtigere restitution og generelt løfte din fysiske velvære.

Hvis du har brug for et afstressende pusterum i din hverdag, kan du også vælge at blive masseret  for ren afslapning gennem blide greb og strygninger over hele kroppen. Denne wellness massage kan give dig ro i sindet og afstresse din krop. 

Du behøver altså ikke at være elitesportsudøver for at benytte dig af vores centre og tilbud. Vores dygtige personale byder alle velkommen til behandlinger og i vores faciliteter på Amager.

Supplerende behandlinger

Massage i Kastrup kan være et godt supplement til vores andre tilbud og behandlinger i FYSIQ. Vi har eksempelvis kvalitetssikret fysioterapi og genoptræning i vores klinikker samt personlig træning, holdtræning eller almindelig træning i vores fitnesscentre. 

Uanset hvilke former for fysisk aktivitet du dyrker, kan massage være et godt supplement til øget velvære og sundhed. 

Når du starter i et forløb hos os, vil vores dygtige og professionelle behandlere altid sørge for, at du modtager den bedst mulige behandling, der passer til lige netop din situation og dine behov. Vi ønsker, at du føler dig set, hørt og ikke bliver tilbudt behandlinger, der ikke har et gavnligt formål for dig.

Måden vi sikrer os den bedste behandling af dig på, er ved at foretage en grundig undersøgelse og analyse af den måde, du bevæger dig på. Med udgangspunkt i undersøgelsen vil din behandler opstille et mål og en plan for dit forløb, så det er tilpasset dine specifikke problemer, ressourcer og behov. Læs også om massage København.

massage amager

Mere end blot massage i Kastrup

I vores klinik på Amager kan du få meget mere end blot massage i Kastrup, da vi også tilbyder alt fra fysioterapi, personlig træningfitnesssundhedstjek, coaching og meget andet. Du kan derfor med fordel også kombinere dine behandlinger og træninger.

Vi går op i detaljen hos FYSIQ og derfor kan vi hjælpe hver enkelt med at skræddersy deres forløb, så det passer præcis til din hverdag, dine ønsker og behov. På en sådan måde opnår du langt hurtigere resultater.

Læs også om vores massagepistol test her.

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

FAQ - Massage Kastrup

Hvilken type massage kan man få hos FYSIQ?

Kommer du forbi en af FYSIQ’s klinikker i København og på Amager, herunder også massage i Kastrup, kan du både få fysiurgisk massage (sportsmassage) såvel som velvære massage.

Hvad koster en massage i Kastrup?

Prisen ligger et sted mellem 299-599 kr. Dog kan prisen på en massage variere alt efter tidsintervallet, hvilken type massage og om du får behandlingen hos en stud.fys eller massageterapeut.

Hvem bruger massage?

Der er flere, som benytter sig af massage, og det kan både være unge som gamle samt  sportsudøvere såvel som dig der blot ønsker en velvære massage. Der findes flere typer af massage.

Hvad betyder fysiurgisk massage i Kastrup?

En fysiurgisk massage, som også kaldes en sportsmassage, indebærer en mere dybdegående massage af stresset, spændt og øm muskulatur. Den er god efter træning eller skader, men tal med din massør om dine behov.

Kontakt os

Hvis det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om de muligheder vi tilbyder. Du kan kontakte os på telefon +45 32 52 35 63 eller på mail kastrup@fysiq.dk.

Læs også om massage Køge, massage Helsingør, fitness Amager, fitness Vesterbro, fitness Valby, fitness Taastrup, og massage Ballerup her.  

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt