Fysioterapeut København - Behandlinger udført med fysioterapi

Er du på udkig efter en fysioterapeut i København? Hos FYSIQ tilbyder vi en lang række forskellige behandlinger indenfor fysioterapi fra vores klinikker i hovedstaden.

FYSIQ er din fysioterapeut i hovedstaden

Flere lokationer i København

Du er altid tæt på en af vores lokationer, hvis du bor eller arbejder i hovedstaden.

Mere end 100 hold pr. uge

Vil tilbyder et stort udbud af fysioterapeutiske hold, så du kan tilpasse din behandling efter din livsstil.

Mere end 50 fysioterapeuter

Vi har et stort hold af dygtige og kompetente fysioterapeuter klar til at hjælpe dig.

Den nyeste viden inden for området

Der kan være flere årsager til, at du har behov for råd og vejledning fra en fysioterapeut i København. Uanset om dit behov skyldes en skade, eller du oplever generelle smerter og gener i dit bevægelsesapparat, er du i trygge hænder hos FYSIQ.

Vores team består af nogle af landets dygtigste fysioterapeuter, der alle er certificerede inden for de områder af fysioterapien, de arbejder med. Derfor bliver du altid tilbudt de bedste behandlingsmetoder baseret på den nyeste forsking og viden inden for fysioterapi, når du tager kontakt til vores fysioterapeut i København.

fysioterapeut København
fysioterapeut København

Inden vi påbegynder din behandling

Dit forløb hos FYSIQ kræver en individuel behandlingsplan. Inden vi skræddersyr dit forløb, vil en fysioterapeutisk behandling altid være baseret på en grundig undersøgelse og en analyse af den måde, du bevæger dig på.

Det er vigtigt, at vi opnår en god forståelse for din skade eller gener, samt hvorledes vi kan hjælpe dig. Derfor skal du regne med, at den første undersøgelse og behandling har en varighed på cirka 30 minutter.

Skræddersyet behandlingsplan

På baggrund af din fysioterapeuts undersøgelse og analyse af dit bevægelsesapparatet, lægges der en skræddersyet plan for netop dit behandlingsforløb. Planen er målrettet dine problemer, ressourcer og behov og sigter mod at reducere eller helt fjerne dine gener.

fysioterapeut København
fysioterapeut København

Genoptræning med din fysioterapeut i København

Genoptræning er en væsentlig del af behandlingen med en fysioterapeut i København. I forbindelse med undersøgelsen og analysen af dit bevægelsesapperat holder vi derfor nøje øje med de uvaner, der kan være årsag til, at du oplever gener eller smerter.

Når uvanerne er identificeret, handler det for vores specialister om at give dig de rigtige øvelser inden for fysioterapiens verden, så du på denne måde kan erstatte uvanerne med gode vaner, som kan forbedre både dit helbred og din generelle sundhed.

Læs mere om fysioterapi på Sundhed.dk.

Mere end bare fysioterapi

FYSIQ er en del af FysioDanmark, som er den største kæde inden for fysioterapi og træning. Foruden behandlinger inden for fysioterapi kan du derfor også få massage af en af vores dygtige massører, gå til fitness i et af vores fitnesscentre lokaliseret i København, tilmelde dig Yoga hold eller få råd om kost og sundhed af vores tilknyttede kostvejledere.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker råd og vejledning til netop dit behandlingsforløb. Vores dygtige hold af specialister inden for hver deres felt er her for at hjælpe dig.

fysioterapeut København