Fysioterapeut København - Behandlinger udført med fysioterapi

Er du på udkig efter en fysioterapeut København? Hos FYSIQ tilbyder vi en lang række forskellige behandlinger inden for fysioterapi i vores klinikker i hovedstaden.

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Adresse

Åboulevard 28, 2200 København N

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Adresse

Digevej 114, 3. sal
2300 København S

Åbningstider

Man – tors: 07.00 – 20.30
Fredag: 07.00 – 19.00
Lør, søn: 08.00 – 15.00

FYSIQ er din fysioterapeut i hovedstaden

Flere lokationer i København

Du er altid tæt på en af vores lokationer, hvis du bor eller arbejder i hovedstaden.

Mere end 100 hold pr. uge

Vil tilbyder et stort udbud af fysioterapeutiske hold, så du kan tilpasse din behandling efter din livsstil.

Mere end 50 fysioterapeuter

Vi har et stort hold af dygtige og kompetente fysioterapeuter klar til at hjælpe dig.

Den nyeste viden inden for området

Der kan være flere årsager til, at du har behov for råd og vejledning fra en fysioterapeut København. Uanset om dit behov skyldes en skade, eller du oplever generelle smerter og gener i dit bevægelsesapparat, er du i trygge hænder hos FYSIQ.

Vores team består af nogle af landets dygtigste fysioterapeuter, der alle er autoriserede inden for de områder af fysioterapien, de arbejder med. Derfor bliver du altid tilbudt de bedste behandlingsmetoder baseret på den nyeste forskning og viden, inden for fysioterapi, når du tager kontakt til vores fysioterapeut i København.

fysioterapeut København
FYSIQ-holdtræning

Fysioterapi København - Få sportslig behandling

Er du kommende stjerneatlet, men har tidligere oplevet en skade, kan en fysioterapeut København være din redning. Hos FYSIQ gør vi det muligt at komme tilbage på benene efter en skade, med vores brede sortiment af fysioterapeutiske behandlinger. 

Vi står klar med professionelle behandlere, som fokuserer lige præcis på dig og din krops behov. Vi er blandt andet eksperter inden for genoptræning København, så du altid er i sikre hænder. 

Hos os tilbyder vi ikke blot behandlinger, men giver også gerne en hjælpende hånd inden for performance, så du kan forbedre din præstation, når du udøver din drømmesport. 

Så har du og din krop brug for lidt ekstra omsorg efter en sportsskade, kan du læse meget mere her.

Bedste fysioterapeut København

Vi er stolte af vores arbejde, og tør derfor godt placere os selv i toppen, når det kommer til bedste fysioterapeut København. 

Vi står 100 procent inde for vores behandlinger, både når det kommer til genoptræning og vores andre ekspertiseområder. Døjer du med smerter, muskelspændinger eller andet, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Sammen finder vi den bedste løsning på dit problem.  

fysioterapeut København

Inden vi påbegynder din behandling

Dit forløb hos FYSIQ kræver en individuel behandlingsplan. Inden vi skræddersyr dit forløb, vil en fysioterapeutisk behandling altid være baseret på en grundig undersøgelse og en analyse af den måde, du bevæger dig på.

Det er vigtigt, at vi opnår en god forståelse for din skade eller gener, samt hvorledes vi kan hjælpe dig. Derfor skal du regne med, at den første undersøgelse og behandling har en varighed på cirka 30 minutter.

fysioterapeut København

Skræddersyet behandlingsplan

På baggrund af din fysioterapeuts undersøgelse og analyse af dit bevægelsesapparat, lægges der en skræddersyet plan for netop dit behandlingsforløb. Planen er målrettet dine problemer, ressourcer og behov og sigter mod at reducere eller helt fjerne dine gener.

Genoptræning med din fysioterapeut København

Genoptræning er en væsentlig del af behandlingen med en fysioterapeut i København. I forbindelse med undersøgelsen og analysen af dit bevægelsesapparat holder vi derfor nøje øje med de uvaner, der kan være årsag til, at du oplever gener eller smerter.

Når uvanerne er identificeret, handler det for vores specialister om at give dig de rigtige øvelser inden for fysioterapiens verden, så du på denne måde kan erstatte uvanerne med gode vaner, som kan forbedre både dit helbred og din generelle sundhed.

Læs mere om fysioterapi på Sundhed.dk.

fysioterapeut København
Performance træning hos FYSIQ

Den børnevenlige behandling

Har du udfordringer med at finde den bedste fysioterapeut København til dit barn? Så kan du hos FYSIQ udforske vores brede behandlingsunivers af børnefysioterapi, hvor vi tilbyder behandlinger til enhver aldersgruppe, fra spædbørn til teenagere.

Vi gør det muligt for dit barn at forbedre eventuelle motoriske, og sproglige udfordringer. Vi står til rådighed overfor alle problemstillinger, så dit barn kan få det maksimale ud af dets behandling. Er du nysgerrig på at høre mere, kan du få yderligere information og læse meget mere om forløb og behandlinger her.

Hos FYSIQ tilbyder vi mange forskellige behandlinger – læs et udsnit her! 

Til cykelrytteren og løbeeksperten

Går du meget op i løb eller cykling, og vil du undgå eventuelle skader? Med FYSIQ’s brede viden inden for sundhed og fysioterapi kan du opleve vores forskellige stil-analyser inden for disse områder.

Vi tilbyder diverse undersøgelser, hvor du kan få et indblik i din måde at løbe eller cykle på. På denne måde kan du minimere risikoen for skader, og opnå en længerevarende periode med din yndlingsaktivitet. 

Massage hos FYSIQ

FYSIQ er meget mere end fysioterapi København, så hvis du døjer med smerter eller ømhed i kroppen, eller du bare trænger til en god og dybdegående behandling, så kan vores massører også hjælpe med det. 

Her hos FYSIQ kan du nyde godt af en massagebehandling udført af veluddannet personale. Ved denne type af behandling, bliver kroppen arbejdet igennem, og behandlingen kan udføres som en behandling i sig selv, eller som en del af et forløb hos en fysioterapeut København. 

Vi udfører to former for massagebehandlinger hos FYSIQ, fysiurgisk massage og velvære massage, og hver behandling kan udføres af enten en massageterapeut eller stud.fys. 

Fysiurgisk massage, også kendt som sportsmassage går i dybden og er med til at afspænde spændt og stresset muskulatur. Dette vil være med til at afhjælpe eventuelle smerter, samt give dig et løft i din almene velvære. Denne type behandling er ikke kun til sportsudøvere, men kan også være til stor hjælp ved smerter eller spændinger på grund af meget stillesiddende arbejde og andet. 

Vores velværemassage er en mulighed til dig, der ønsker en pause fra hverdagens stress, og er en behandling, der fokuserer på lange og blide strøg over hele kroppen. Her er der fokus på afslapning, så denne behandling er til dig, der ønsker at forkæle både krop og sjæl.

Massage og fysioterapi i København

Fitness i København hos FYSIQ

Som en del af dit forløb med en fysioterapeut København, har du  også muligheden for at benytte dig af vores fitnesscentre. Vi har 6 centre fordelt over København, hvor du kan træne, enten som en del af et forløb, eller som en del af din sunde livsstil. 

Det er nemt at komme i god form med FYSIQ i vores centre, hvor du ved indmelding kan få lagt et gratis træningsprogram af vores dygtige medarbejdere, der ved, hvad der skal til, for at opnå optimale resultater med din træning. 

Fysioterapi København kan være nødvendigt for dig, hvis du oplever problemer med bevægelsesapparatet, får uventede smerter, eller træner hårdt og ofte og ønsker at sørge for din krop.

fysioterapeut København

Mere end bare fysioterapi København

FYSIQ er en del af FysioDanmark, som er den største kæde inden for fysioterapi og træning. Foruden behandlinger inden for fysioterapi, kan du derfor også få massage af en af vores dygtige massører, gå til fitness i et af vores fitnesscentre lokaliseret i København K eller på Amager, tilmelde dig Yoga hold eller få råd om kost og sundhed af vores tilknyttede kostvejledere.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker råd og vejledning til netop dit behandlingsforløb. Vores dygtige hold af specialister inden for hver deres felt er her for at hjælpe dig.

Læs også om fysioterapeut Valby, fysioterapeut Østerbro, fysioterapeut Nørrebro og fysioterapeut Amagerbro

Find også romaskine test, reformer maskine og massagepistol test her. 

Personligt behandlingsforløb med fysioterapi København

Som nævnt ovenfor, så vil ethvert behandlingsforløb hos FYSIQ altid være med udgangspunkt i netop dine problematikker, og derfor vil behandlingen også være helt personlig og individuel. Vores fysioterapeut vil altid tage udgangspunkt i dine erfaringer og dine fortællinger om dine oplevelser, når der skal fastlægges et forløb med fysioterapi København.

Har du eksempelvis oplevet, at en særlig øvelse har gjort en forskel – både negativ og positiv – så vil det hjælpe din fysioterapeut med at målrette behandlingen, når du får fysioterapi. Det er nemlig kun dig, der ved, hvordan din krop føles, og derfor også dig, der kan fortælle om de erfaringer, du har. Vi kan lære meget af, at du deler din viden, så hvis du har specifikke oplevelser, tager vi gerne imod disse.

Efter en grundig forundersøgelse, hvor vi gennemgår hele dit bevægelsesapparat, for at finde ud af, hvor din skade, dine smerter eller generne kommer fra, vil en fysioterapeut København lægge en primærplan for, hvordan dit forløb med fysioterapi København vil foregå – denne vil senere måske ændre sig, i takt med, at du oplever bedring, eller hvis du netop ikke oplever dette, så du kan forbedre din situation.

Se også fysioterapeut Odense og fysioterapeut Roskilde her. 

FAQ

Hvilken slags fysioterapeut København findes der?

Der findes en masse forskellige behandlinger inden for fysioterapi. Hos FYSIQ har du mulighed for at finde og tilmelde dig dit ønskede fysioterapeutiske forløb. 

Hvor kan man finde en god fysioterapeut København?

Hos FYSIQ’s afdelinger i København kan du modtage en masse behandlinger med eksperter og rådgivere ved din side. 

Kan alle bruge en fysioterapeut København?

Ja, alle aldersgrupper kan modtage fysioterapi. Hos FYSIQ er det muligt at finde de rette forløb og behandlinger til dig og dit barn.

Hvordan kan sportsudøvere bruge en fysioterapeut København?

Som sportsudøver kan du få hjælp til at reducere dine skader. Hos FYSIQ vil du modtage professionel hjælp og blive undersøgt på dine træningsrutiner og indre muskulatur, samt modtage genoptræningsprogrammer. 

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt