Fysioterapeut Frederiksberg - Find den nærmeste fysioterapi

Hvis du leder efter et professionelt behandlingsforløb, fysioterapi og en fysioterapeut på Frederiksberg, så kan du finde en FYSIQ klinik ved Nørreport. Vi sikrer kvalitetssikret behandling af alt fra genoptræning, forebyggelse, sportsfysioterapi og meget mere.

Fysioterapeut frederiksberg

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: kl. 8 – 17
Lør – søn & helligdage: Lukket

Fysioterapeut Frederiksberg

FYSIQ har desværre ingen klinikker på Frederiksberg, og derfor må du et smut forbi Nørreport, hvor du finder vores nærmeste klinik. Ellers kan du også besøge en FysioDanmark Frederiksberg, der kan hjælpe med både fysioterapi og lignende behandlinger. Det er vores søsterklinik, så du kan rolig vælge dem, hvis du ikke vil tage turen til Nørreport.

Specialiseret og skræddersyet behandling

Hos FYSIQ i København får du et forløb, som er udarbejdet af top professionelle og veluddannede fysioterapeuter, som sikrer dig, at du får det bedste forløb til dine bevægelsesvanskeligheder. Med en kompetent fysioterapeut tæt på Frederiksberg, kan du arbejde med nuværende eller gamle skader eller forebyggende træning.

Før ethvert påbegyndt forløb med fysioterapi hos os, foretager vi en introduktionsundersøgelse, hvor vi i minimum 30 minutter undersøger dit bevægelsesapparat. Denne grundige undersøgelse vil da ligge til grund for, hvordan din proces skal udforme sig.

fysioterapeut-frederiksberg

Professionel fysioterapeut Frederiksberg - Et stenkast væk

Du finder den nærmeste klinik ved Nørreport på Nørrevoldgade 11, hvis du søger en professionel fysioterapeut Frederiksberg. Vi byder alle velkommen, uanset hvilken skade du måtte have. Vi tilbyder både forløb for sportsudøvere og forebyggende træning, men vi tilbyder også alt fra vægtaflastende træning til børnefysioterapi. 

Kombinér dit individuelle behandlingsforløb

Du kan, foruden at få fastlagt et individuelt forløb med din fysioterapeut tæt på Frederiksberg, også kombinere med andre elementer. Vi anbefaler først og fremmest, at du kombinerer dit forløb på Nørreport med nogle hjemmeøvelser på Frederiksberg, eller hvor du måtte bo.

Dernæst kan vi hos FYSIQ tilbyde vores patienter en hel måneds gratis adgang til vores træningscentre, som er med de bedste faciliteter og træningsudstyr. Sidst men ikke mindst, kan du kombinere din fysioterapi med et hav af forskellig holdtræning: yoga, spinning, zumba, step og meget andet.

Adgang til nyeste behandlingsmetoder med en fysioterapeut tæt på Frederiksberg​

Hos FYSIQ benytter vores fysioterapeut sig af de bedste og nyeste behandlingsmetoder inden for fysioterapi. FYSIQ er en del af FysioDanmark, som er landets største kæde inden for træning og fysioterapi, hvilket desuden giver os adgang til den nyeste indsigt, viden og behandlingsmetoder.

Vi har 7 klinikker fordelt i København og på Amager, og du finder mere end 80 klinikker i hele landet med FysioDanmark. Vi vidensdeler på tværs af afdelinger, hvilket sikrer os, at du får det bedst mulige forløb med en fysioterapeut tæt på Frederiksberg – om det er ved Nørreport, ØrestadLufthavnen, eller hvor du bor nærmest.

Følg med på vores sociale medier

Vi elsker, at holde jer opdateret på, hvad vi går og laver, og hvilke behandlingsmetoder vi benytter i vores fysioterapi og forløb med fysioterapeuter. Du kan derfor udover at finde information her på siden, følge os på vores sociale medier: Instagram og Facebook.

Følg med, og udforsk dine muligheder hos FYSIQ. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor, til et professionelt og skræddersyet forløb med en fysioterapeut. Du er altid mere end velkommen til desuden at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål angående forløb, metoder, priser, muligheder og alt herimellem.

Vi ses på Nørrevoldgade 11, eller en af vores andre klinikker i København. Find den nærmeste klinik, og kontakt os for et forløb.

Læs også om fysioterapeut Amager, fysioterapeut Vesterbro og fysioterapeut Valby