Fysioterapeut Frederiksberg - Find den nærmeste fysioterapi

Hvis du leder efter et professionelt behandlingsforløb, fysioterapi og en fysioterapeut på Frederiksberg, så kan du finde en FYSIQ klinik ved Nørreport. Vi sikrer kvalitetssikret behandling af alt fra genoptræning, forebyggelse, sportsfysioterapi og meget mere.

Fysioterapeut frederiksberg

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: kl. 8 – 17
Lør – søn & helligdage: Lukket

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Fysioterapeut Frederiksberg

FYSIQ har desværre ingen klinikker på Frederiksberg, og derfor må du et smut forbi Nørreport, hvor du finder vores nærmeste klinik. Ellers kan du også besøge en FysioDanmark Frederiksberg, der kan hjælpe med både fysioterapi og lignende behandlinger. Det er vores søsterklinik, så du kan rolig vælge dem, hvis du ikke vil tage turen til Nørreport.

Specialiseret og skræddersyet behandling

Hos FYSIQ i København får du et forløb, som er udarbejdet af top professionelle og veluddannede fysioterapeuter, som sikrer dig, at du får det bedste forløb til dine bevægelsesvanskeligheder. Med en kompetent fysioterapeut tæt på Frederiksberg, kan du arbejde med nuværende eller gamle skader eller forebyggende træning.

Før ethvert påbegyndt forløb med fysioterapi hos os, foretager vi en introduktionsundersøgelse, hvor vi i minimum 30 minutter undersøger dit bevægelsesapparat. Denne grundige undersøgelse vil da ligge til grund for, hvordan din proces skal udforme sig.

fysioterapeut-frederiksberg

Professionel fysioterapeut Frederiksberg - Et stenkast væk

Du finder den nærmeste klinik ved Nørreport på Nørrevoldgade 11, hvis du søger en professionel fysioterapeut Frederiksberg. Vi byder alle velkommen, uanset hvilken skade du måtte have. Vi tilbyder både forløb for sportsudøvere og forebyggende træning, men vi tilbyder også alt fra vægtaflastende træning til børnefysioterapi. 

Kombinér dit individuelle behandlingsforløb

Du kan, foruden at få fastlagt et individuelt forløb med din fysioterapeut tæt på Frederiksberg, også kombinere med andre elementer. Vi anbefaler først og fremmest, at du kombinerer dit forløb på Nørreport med nogle hjemmeøvelser på Frederiksberg, eller hvor du måtte bo.

Dernæst kan vi hos FYSIQ tilbyde vores patienter en hel måneds gratis adgang til vores træningscentre, som er med de bedste faciliteter og træningsudstyr. Sidst men ikke mindst, kan du kombinere din fysioterapi med et hav af forskellig holdtræning: yoga, spinning, zumba, step og meget andet.

Foruden vores holdtræninger, som du kan finde løbende planer og kalender på, så tilbyder vi også andre forskellige områder. Så hos os får du en fysioterapeut tæt på Frederiksberg, som kan være behjælpelig hele vejen rundt.

Personlig træning

Du kan hos FYSIQ få tilknyttet en personlig træner, som ikke bare sikrer dig dine mål og delmål, men som også er din sparringspartner gennem et forløb. Din personlige træner vil se nærmere ind i dine individuelle behov og ønsker, hvilket giver jer mulighed for at skræddersy præcis det træningsforløb, der er nødvendigt for dig.

Jeres løbende plan tilpasses og ændres selvfølgelig alt efter udvikling og behov, og det kan være, at der opstår yderligere behov for en fysioterapeut Frederiksberg eller fysioterapi andet steds, hvor det passer dig.

Professionel massage hos en fysioterapeut ved Frederiksberg

Har du tidligere skader, skavanker eller kroniske lidelser, så kan desuden underbygge din træning eller dit forløb hos en fysioterapeut ved Frederiksberg med en faglig og professionel sportsmassage – også kaldet fysiurgisk massage. Det kan løsne op i led og spændinger, som kan være til hinder for din udvikling.

Vi tilbyder også velvære massage til dig, der blot ønsker en behagelig og afslappende eller afstressende behandling. Du kan læse meget mere om hvilke typer massage, vi tilbyder her på siden.

Sundhedstjek

Hvis du er i tvivl om din sundhed og krop, kan du hos os få foretaget et sundhedstjek, som hjælper dig med at forstå dig selv og din krop – et indblik i din sundhedstilstand. Du kan få svar på, om du har behov for livsstilsmæssige ændringer, som kan forebygge eventuelle livsstilssygdomme eller andre kroniske problemer.

Et sundhedstjek kan desuden være fordelagtigt forud for et træningsforløb eller fysioterapi med en fysioterapeut ved Frederiksberg eller omegn. Det giver dig forudgående indsigt i, hvordan din krop har det, og hvilket behov der kunne være for træning eller fysioterapi.

Adgang til nyeste behandlingsmetoder med en fysioterapeut tæt på Frederiksberg​

Hos FYSIQ benytter vores fysioterapeut sig af de bedste og nyeste behandlingsmetoder inden for fysioterapi. FYSIQ er en del af FysioDanmark, som er landets største kæde inden for træning og fysioterapi, hvilket desuden giver os adgang til den nyeste indsigt, viden og behandlingsmetoder.

Vi har 7 klinikker fordelt i København og på Amager, og du finder mere end 80 klinikker i hele landet med FysioDanmark. Vi vidensdeler på tværs af afdelinger, hvilket sikrer os, at du får det bedst mulige forløb med en fysioterapeut tæt på Frederiksberg – om det er ved Nørreport, ØrestadLufthavnen, eller hvor du bor nærmest.

Følg med på vores sociale medier

Vi elsker, at holde jer opdateret på, hvad vi går og laver, og hvilke behandlingsmetoder vi benytter i vores fysioterapi og forløb med fysioterapeuter. Du kan derfor udover at finde information her på siden, følge os på vores sociale medier: Instagram og Facebook.

Følg med, og udforsk dine muligheder hos FYSIQ. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor, til et professionelt og skræddersyet forløb med en fysioterapeut. Du er altid mere end velkommen til desuden at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål angående forløb, metoder, priser, muligheder og alt herimellem.

Vi ses på Nørrevoldgade 11, eller en af vores andre klinikker i København. Find den nærmeste klinik, og kontakt os for et forløb.

Læs også om fysioterapeut Amager, fysioterapeut Vesterbro og fysioterapeut Valby

FAQ – Fysioterapeut ved Frederiksberg

Hvad koster en fysioterapeut tæt på Frederiksberg?

Fysioterapi priser varierer alt efter forløbets længde og omfang. Priser starter fra lige under 300 kr. Men prisen afhænger også af, om du har sygesikringstilskud, hvilket kræver en lægehenvisning.

Hvilke forløb kan jeg tage hos en fysioterapeut på Frederiksberg?

De fleste klinikker, inklusiv FYSIQ, tilbyder både korte og lange forløb med fysioterapi, idet disse forløb skræddersyes til dine behov og din krops udvikling. Du kan kombinere dit forløb med en fysioterapeut med sportsmassage, personlig træner, holdtræning mv. efter ønske.

Hvordan finder jeg den rette fysioterapeut på Frederiksberg?

Når du skal udvælge din kommende fysioterapeut, er det vigtigt, at se efter hvem der passer til dine behov. Har du brug for en, som er tilknyttet til en daglig træning eller blot et par gange månedligt.

Hvad indebærer fysioterapi med en fysioterapeut?

Fysioterapi indebærer at arbejde med bevægelsesapparatet, hvilket betyder diverse metoder og øvelser som fremmer funktionsevnen og bevægelse i din krop. Det benyttes ofte i forbindelse med skader eller som forebyggende element.