Massage København - Lad os hjælpe dig mod større velvære

Massage i København skal være en nem og god oplevelse. Oplever du at have smerter i kroppen? Eller trænger du bare til at slappe af? Hos FYSIQ står vi klar til at hjælpe dig med begge dele. 

Vi er en del af FysioDanmark, som udgør den største kæde inden for fysioterapi og træning.

Uanset om du bor i København eller et andet sted, er det værd at svinge forbi et af vores 7 steder, hvor vi tilbyder massage. Hos os får du professionel behandling til en rigtig god pris. 

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08:00-17:00
Fre: 08:00-17:00

Adresse

Digevej 114, 3. sal, 2300, København S

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-15:00

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Hvilken slags massage i København drømmer du om?

Massage har mange fordele, og kan være et kærkomment tilbud i en hverdag, hvor mange stresser og spænder i kroppen. 

Sidder du i den samme stilling på arbejdet, opbygger du hurtigt spændinger i nakke, skuldre, ryg med mere, hvilket kan være utroligt generende og endda smertefuldt.

Hos os tilbyder vi to forskellige former for massage, der har fokus på hvert sit: 

Velvære massage: vores velvære behandling i København er til dig, der søger ro og afslapning. Her er der tale om en blid behandling med fokus på hele kroppen. Der er tale om små greb og strygninger, der virker afstressende på krop og sjæl. En sådan behandling, er en hverdagsluksus alle fortjener. 

Fysiurgisk massage: fysiurgisk behandling københavn er til dig, der lider af spændte og ømme muskler. Døjer du med en stresset muskulatur, eller har du bare trænet meget, er det en oplagt mulighed for at blive løsnet op. Du vil efterfølgende opleve et generelt løft af dit velvære, hvor du med stor sandsynlighed er mere afstresset og mindre anspændt. Det kaldes også for sportsmassage. 

Hvem er vi

Vi er et kompetent og ambitiøst team, der altid sætter vores kunders velvære først. 

Vi lytter hellere end gerne til dig, før vi begynder vores behandling, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Har du eksempelvis områder, vi skal være særligt opmærksomme på, skal du ikke tøve med at fortælle os det. 

Vores massage i København bliver kun bedre af, at vi i samarbejde finder frem til de steder, du har særligt brug for hjælp til at få løsnet op. 

Fysioterapeut Svendborg

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

massage amager

Kombinér din massage med fysioterapi

Hos FYSIQ kan du kombinere din massage i Kastrup med fysioterapi, som for dig kan være den helt rette kombination. Vi tilbyder alt fra fysioterapi til børn, gravide, elite sportsudøvere eller meget andet.

Vi har en stor håndfuld af dygtige og certificerede behandlere indenfor de forskellige områder, hvilket giver dig mulighed for behandling i høj kvalitet.

Se også fysioterapeut Odense eller fysioterapeut Roskilde her. 

Kan vi hjælpe dig med andet?

Hos FYSIQ tilbyder vi mange former for hjælp, om det er fysioterapi, træning, kostvejledning eller noget fjerde. 

Vi ønsker at skabe et univers, hvor alle føler sig velkomne. Alle fortjener en sund hverdag, hvor der er balance mellem krop og sind. Vi tror på, at mange små ændringer kan føre til større og generelt bedre velvære. Så hvorfor ikke allerede starte i dag? 

Leder du efter en personlig træner? Eller hvad med kostvejledning og sundhedscoaching? Du er mere end velkommen til at kontakte os, har du spørgsmål eller andet. 

Massage i København efter dine behov

Hos FYSIQ tror vi på, at forskellige former for massage i København kan være behjælpelig til forskellige typer af problemer. Det er også af denne grund, at vi tilbyder både velvære Behandling samt fysiurgisk behandling, så der er noget at vælge mellem.

De forskellige slags behandlinger har forskellige fokusområder, og det er derfor vigtigt at mærke efter, hvad din krop trænger til. Sammen med vores fysioterapeuter kan du blive klogere på dine muskelspændinger, og hvilke behov netop din krop har.

Det ene udelukker ikke det andet

Har du prøvet en fysiurgisk massage uden de ønskede resultater, er det oplagt at prøve en velvære massage i stedet for. 

Ved større spændinger kan det sommetider kræve flere behandlinger, før kroppen føles helt god igen. Dette er ikke altid noget, der kan bedømmes på forhånd, men kræver, at man prøver sig lidt frem. 

Vores professionelle massører gør altid deres bedste for at løsne op de rigtige steder, så du går fra din session med større velbehag og ro i kroppen.

Hos FYSIQ har vi altid vores kunders ønsker i forreste række, og vi står klar med vejledning og sparring, så du kan opnå den bedst mulige behandling. 

Husk at prioritere dig selv

Nogle gange kan det, foruden at være selvforkælelse, også bruges som en form for healingsmassage københavn, hvor du giver dig selv et rum, hvor du kan fokusere på dig selv.

Hos FYSIQ tror vi på, at de bedste resultater kommer til den, der ser sig selv i et helt perspektiv. Det nytter ikke noget, at træne hver dag, og aldrig give kroppen ro. Ligesom det ikke nytter noget, at sætte fuldstændig urealistiske mål for sig selv, og aldrig lytte til ens behov.

Der er tale om en balance, man skal kunne se sig selv i for en længere periode, hvis det skal være holdbart. Og her kommer en massage i København ind i billedet. 

Udforsk dine muligheder for massage København

Kunne du godt tænke dig at prøve vores tilbud, kan du overveje at undersøge, om din arbejdsplads tilbyder firmabehandlinger i København hos os eller et andet sted. Læs også om vores massagepistol test her.

FAQ- Massage København

Hvilke typer af massage i København tilbyder vi?

Vi tilbyder både velvære massage samt fysiurgisk massage København. Disse har forskellige fokus, som du kan læse mere om på vores side.

Tilbyder vi andet end massage i København?

FYSIQ tilbyder mange former for ydelser, så der er noget for alle. Du finder eksempelvis fysioterapi, personlig træning, kostvejledning og meget mere. 

Er det professionel massage i København?

Hos FYSIQ kan du altid se frem til professionel behandling, uanset hvilken ydelse du benytter dig af. Vores team består af dygtige og passionerede fagfolk, der brænder for at hjælpe deres kunder.

Skal man være skadet for at få en massage i København?

Nej, alle kan booke tid til en massage hos os. Vores velvære massage har fokus på at efterlade kroppen og sindet afslappet, så den er god for alle, der trænger til at løsne op i sin krop og passe på sig selv. 

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt