Massage Østerbro - Lindrende behandling til ømheder

Savner du den helt rette behandling for massage på Østerbro, kan du blot et stenkast væk finde FYSIQ ved Nørreport, som har veluddannede og professionelle behandlere, og som skræddersyr et forløb til dig og dine behov.

Skræddersyet behandlingsforløb med professionelle

Vi tager dine skader alvorligt, og derfor ønsker vi også at skræddersy dit forløb, alt efter hvad dine behov og ønsker er. Vi kan foruden massage nær Østerbro også hjælpe dig med fysioterapi og kostvejledning. Står du derfor med udfordringer i forbindelse med genoptræning eller bevægelsesbesvær i kroppen, finder vi sammen den bedste løsning.

Du kan hos os kombinere din behandling med andre elementer, såsom holdtræning, fitness og fysioterapi, hvilket kan give dig præcis den sammensætning af et træningsforløb og behandling, som du ønsker. Vi tilbyder desuden også normal velvære massage

Vores nærmeste klinik finder du ved Nørreport, men skal din massage på Østerbro være lokal i området, kan vi anbefale FysioDanmark, som er at finde på Østerbrogade. Du kan hos dem også finde både fysioterapi, fitness, holdtræning og sportsmassage.

Sportsmassage og velvære massage nær Østerbro

I vores klinik på Nørreport, og i vores resterende klinikker på Amager, kan vi tilbyde både velvære behandling og dybdegående sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, til dig som eventuelt døjer med smerter, spændinger, ømheder, kroniske lidelser eller anden bevægelsesbesvær. 

Sportsmassage går ind og arbejder med led og muskulatur for at løsne op og lindre. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om de forskellige typer af behandling, eller kigge forbi til et sundhedstjek, hvor vores kompetente personale kan hjælpe med at sammensætte dit forløb.

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

Erhvervsaftaler for sundhed på arbejdspladsen

Glade og motiverede medarbejdere kommer ofte af trivsel og god sundhed. For at højne trivsel og velvære på arbejdspladsen kan du som arbejdsgiver derfor tilbyde blandt andet massage til dine ansatte.

Med vores erhvervsaftaler kan I få adgang til alt fra holdtræning og fitnessordning til massage i vores nærmeste klinik. Om I er at finde på Amager eller Østerbro, kan de ansatte hurtigt komme til et af vores centre.

Vi bidrager til at øge sundheden gennem forløb med fysioterapi, kostvejledning, arbejdspladsvurderinger og sundhedstjek, så I får glade, produktive medarbejdere, som trives og er i stand til at yde en større indsats.

Nysgerrig på massage nær Østerbro, erhvervsaftaler eller fysioterapi

Er du blevet nysgerrig på, hvad du kan gøre for dine medarbejdere, eller blot er interesseret i velvære massage til egne individuelle behov, så kan du læse meget mere på siden her, eller kontakte os for at høre mere.

Læs også mere om massage eller fysioterapi i Odense, Roskilde eller på Nørrebro, Amager eller Vesterbro.

Få desuden et uforpligtende tilbud på en potentiel erhvervsaftale, som kunne passe til jeres behov. Vores veluddannede personale kan se nærmere på, hvordan I kan øge sundhed og trivsel gennem motion og bevægelse.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

massage amager

Forbind gennemtræning med massage

Ønsker du en behandling med genoptræning, og har din krop brug for lidt ekstra omsorg? Så kan du med fordel besøge vores klinik på Nørreport, eller vores søsterklinik, FysioDanmark, som kan findes på Østerbro.

Efter din genoptræningsbehandling kan du modtage en af vores to massageformer, og forkæle din krop med lidt ekstra afslapning. På denne måde kan du lade dine muskler op, og styrke dem endnu mere til din næste genoptræning.

Læs også om fitness Lyngby, fitness Køge, bedste massagepistol og fitness Ishøj her.

FAQ - Massage Kastrup

Er massage godt for kroppen?

Du kan forkæle dit sind og krop med en massage. Du kan løsne din spædninger og muskler med den rette behandling.

Kan børn få massage?

Alle kroppe har godt af massage, og der findes flere forskellige former, også henvist specifikt til børn.

Kan man forebygge en skade med massage?

Det er muligt at forebygge en skade med massage, dette kaldes også en fysiurgisk massage.

Er der forskellige priser på massage?

Der findes forskellige priser på de forskellige massageformer, alt efter længden af din behandling.