Massage Nørrebro - behandling med kyndig massageterapeut

Hos FYSIQ hjælper vi dig med at få et overblik over dine behov, hvad end du har brug for fysioterapi eller massage på Nørrebro. Er din krop fastlåst i smerter på grund af en akut, opstået skade, eller har du opbygget ømme og spændte muskler over en længere periode, kan vi afvikle dine lidelser for dig.

Massage Nørrebro

Lige ved Nørreport har vi en klinik liggende, som du hurtigt kan aflægge et besøg, hvis du befinder dig i området. I samarbejde med dig gennemgår vi dine lidelser og finder den rette behandling, der er tilpasset dine individuelle behov.

Behandling af erfaren massør

Vores team består udelukkende af dygtige massageterapeuter og fysioterapeutstuderende, der har bestået massageeksamen. Du kan dermed helt selv vælge, hvem, der skal udføre din behandling, og prisen er dermed også overkommelig og findes i to prislejer.

Du kan bestille tid til enten 25 eller 55 minuters massage Nørrebro i vores klinik ved Nørreport, og priserne ligger fra 299 kr. til 550 kr. og afhænger af, om din behandling udføres af en massageterapeut eller en stud.fys.

Hos FYSIQ skelner vi mellem to former for behandling – nemlig velvære massage eller fysiurgisk, også kaldet sportsmassage. Der er stor forskel på disse to former, og du ved med sikkerhed godt, hvilken en, du kommer for.

massage nørrebro

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

massage nørrebro

Former for massage

Du kan altid bestille tid til en god og effektiv massage hos en af vores massører. Oplever du ømhed i nakken, ryggen eller i skuldrene, kan vi løsne op i dit bevægelsesapparat, så du, uden besvær og med en afslappet krop, kan bevæge dig rundt på normal vis igen.

Vores behandling med velvære er en afslappende og behagelig massage, der består af strygninger og blide greb, som føles afslappende og afstressende for både krop og sjæl. Behandlingen giver ro i sindet og kan nydes samt opleves som selvforkælelse.

Derudover tilbyder vi fysiurgisk eller sportsmassage tæt ved Nørrebro, som er en dybdegående behandling, hvor du får løsnet op i muskler og led, som måtte være inficerede med smerter, spændthed og andre lidelser.

Denne form for massage kan kombineres med andre behandlinger såsom fysioterapi eller efter en hård omgang træning i fitness.

massage nørrebro

Besøg os nær Nørrebro

Du er altid velkommen til at svinge forbi vores center ved Nørreport, inden for vores åbningstider, hvis du ønsker at træne. Du kan samtidig booke en tid til enten massage, fysioterapi eller holdtræning.

Du kan ringe til os på telefon 33 13 43 33 eller sende os en mail på norreport@fysiq.dk. Vi glæder og til at se dig.

Er du blevet nysgerrig på, hvordan vores træningsfaciliteter eller lokaler ser ud, eller mangler du inspiration til, hvilke øvelser, du kan udvide din træning med, så tjek meget gerne vores Instagram-profil ud.

Læs også om massage Vesterbro, fitness Amager, fitness Vesterbro, fitness Valby, fitness Taastrup, massage Roskilde, massage Amager, frossen skulder, massagepistol test og massage Odense.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt