FYSIQ Erhverv

FYSIQ i tæt samarbejde med det lokale erhverv

For de fleste virksomheder gælder det, at medarbejderne er det mest værdifulde aktiv. Det er vigtigt, at de har det godt og samtidig er i stand til at yde en stor indsats hver eneste dag på arbejdet. Vi tror på at sunde, skadesfri og glade medarbejdere er den bedste vej til at maksimere produktiviteten og skabe et godt arbejdsmiljø. FYSIQ arbejder sammen med en lang række virksomheder om at øge sundheden, gennem fysioterapi, fitness, kostvejledning, arbejdespladsvurderinger mm. Vi tror på, at det i sidste ende bidrager til en større bundlinje.

motiveredeenergiskestærkesundeglademedarbejdere

Firma fitnessordning

Et firmamedlemskab giver de samme rettigheder og muligheder, som vores normale medlemskaber. Medarbejderne kan træne i alle centre, på alle fitness hold.

Alle medarbejdere får en times gratis individuel programlægning ved opstart, hvis det ønskes. Det individuelle program baseres på den nuværende fysiske form, træningserfaring, målsætning, tilgængelig tid m.m. Disse programmer laves altid af vores fysioterapeut studerende.

firma-træning-fysiq
Firma-træning-fitness

Firma holdtræning

Som firma har I mulighed for købe et hold, som kun er åbent for jeres medarbejdere. Dette kan enten gøres en enkelt gang eller på en fast ordning. Vores instruktører vil sørge for en sjov og varieret træning, hvor jeres medarbejdere får sved på panden i hyggeligt kollegialt samvær. Vi glæder os til at træne med jer.

Investér i medarbejdersundhed

Sunde og glade medarbejdere

Mere energi giver højere produktivitet

Dyrk fællesskabsfølelsen i dit team

Reducer sygedage

Sunde medarbejdere sætter mål og når dem

firmaaftale-fitness-amager
Invalid Email

Lad os tage en kaffe

Vi vil meget gerne tage et uforpligtende møde eller snak omkring hvordan vi sammen kan øge sundheden i din virksomhed. Udfyld formularen, så vender vi straks tilbage.

grøn-pil-vens

Udvalgte samarbejdspartnere

CPH-logo
Crowne-logo
SAS-logo
Bella-logo