FYSIQ Erhverv

For de fleste virksomheder gælder det, at medarbejderne er det mest værdifulde aktiv. Det er vigtigt, at de har det godt og samtidig er i stand til at yde en stor indsats hver eneste dag på arbejdet. Vi tror på at sunde, skadesfri og glade medarbejdere er den bedste vej til at maksimere produktiviteten og skabe et godt arbejdsmiljø. 

FYSIQ i tæt samarbejde med det lokale erhverv

FYSIQ arbejder sammen med en lang række virksomheder om at øge sundheden, gennem fysioterapi, fitness, kostvejledning, arbejdespladsvurderinger mm. Vi tror på, at det i sidste ende bidrager til en større bundlinje.

Firma fitnessordning

Et firmamedlemskab giver de samme rettigheder og muligheder, som vores normale medlemskaber. Medarbejderne kan træne i alle centre, på alle fitness hold.

Alle medarbejdere får en times gratis individuel programlægning ved opstart, hvis det ønskes. Det individuelle program baseres på den nuværende fysiske form, træningserfaring, målsætning, tilgængelig tid m.m. Disse programmer laves altid af vores fysioterapeut studerende.

Firma-træning-fitness

Firma holdtræning

Som firma har I mulighed for købe et hold, som kun er åbent for jeres medarbejdere. Dette kan enten gøres en enkelt gang eller på en fast ordning. Vores instruktører vil sørge for en sjov og varieret træning, hvor jeres medarbejdere får sved på panden i hyggeligt kollegialt samvær. Vi glæder os til at træne med jer.

firmaaftale FYSIQ

Investér i medarbejdersundhed

Udvalgte samarbejdspartnere

Lad os tage en kaffe

Vi vil meget gerne tage et uforpligtende møde eller snak omkring hvordan vi sammen kan øge sundheden i din virksomhed. Udfyld formularen, så vender vi straks tilbage.

Kontakt os her