Massage Roskilde - Velvære eller fysiurgisk behandling

Med en god massage i Roskilde kan du forkæle dig selv med en velvære behandling, men du kan også få afviklet smerter samt få løsnet op i dit bevægelsesapparat med en dybdegående fysiurgisk massage.

Massage Roskilde

Hos FYSIQ har vi endnu ikke en klinik i Roskilde, men vi vil derimod anbefale dig at kontakte FysioDanmark, som netop er beliggende i byen, hvis du helst ønsker en behandling i Roskilde.

Arbejder du alligevel i København og har lyst til at aflægge vores træningscenter eller klinik et besøg, er du mere end velkommen i et af vores centre på Amager eller lige ved Nørreport.  

Massageformer hos os

Vi tilbyder to former for massagebehandlinger, hvoraf den ene mest er afslappende og behagelig, og den anden har til formål at løsne op i kroppen, hvis du døjer med ømhed, spændte muskler eller myoser, og den form er dermed mere dybdegående. 

Du kan bestille tid til velvære massage, hvis du vil forkæle din krop og sjæl med en afslappende og afstressende behandling, hvor du, gennem blide greb og strygninger, får fornyet energi og ro i sindet.

Fysiurgisk massage, eller sportsmassage, er for dig, der har trænet hårdt eller dyrket sport og trænger til at få løsnet godt op i dit bevægelsesapparat med en dybdegående behandling. Din ømme og stressede muskulatur vil efterfølgende føles mindre anspændt og mere afslappet.

massage roskilde

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

massage roskilde

Kombinér dine behandlinger

Hvis du er medlem hos os, kan du kombinere dine behandlinger, såsom fysioterapi eller massage, så du kan modtage sportsfysioterapi eller anden behandlingstype, efter du har trænet i fitness. Du kan være medlem hos os, ligegyldigt hvor i landet du bor. Så er du fra Roskilde, Ringsted eller Køge, er du også meget velkommen. 

Efter en hård træning eller udøvelse af sport, kan det være en god idé at få løsnet op i kroppen samt forebygge og afvikle ømhed gennem massage. Vores dygtige personale skræddersyr enhver behandling efter dine ønsker og behov. 

Vi tilbyder rådgivning inden for flere aspekter af sundhed, herunder kostvejledning, men også både personlig træning og forskellige former for holdtræning herunder stram op, yoga og senior cykling.

massage roskilde

Besøg os

Der er flere gode grunde til at besøge os, hos FYSIQ, og du er mere end velkommen, ligegyldigt din alder, hvordan din kondition er og om du er fra Jylland, Fyn eller Roskilde på Sjælland.

Vi byder alle indenfor, der har mål om at forbedre deres sundhed. Du kan opnå en sund krop gennem både sport og motion, massage, fysioterapi og den rette kost. Vi hjælper dig gerne på vej og skræddersyr et passende forløb, som opfylder dine målsætninger.

Tjek meget gerne vores Instagramprofil ud, hvis du er nysgerrig på de faciliteter, vi tilbyder, hvis du ønsker at se vores lokaler og medarbejdere samt vil holde dig opdateret på, hvad vi går og laver.

Læs også om massage Amager, massage Odense, fitness Amager, fitness Vesterbro, fitness Valby, fitness Taastrup, og massage Vesterbro.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

massage amager

Bliv afslappet efter en hård træning

Ønsker du at opleve et stærkt fælleskab, men stadig have mulighed for en afslappet massage? 

Hos vores klinikker kan du opleve forskellige former for holdtræning, og være med til at skabe en god stemning, imens du styrker din krop. Derefter kan du med fordel forkæle dig selv med en af vores afslappende massageformer. 

Du kan besøge vores klinikker på Amager eller i indre by, hvor vi er placeret ved Nørreport. 

Hvis du mere ønsker at starte til holdtræning, eller få en lækker massage nær Roskilde lokalområde, kan du udforske FysioDanmarks klinikker.

FAQ - Massage Roskilde

Kan alle få massage?

Generelt kan alle aldersgrupper modtage en afslappende massagebehandling alt efter hvad deres krop har brug for.

I hvilken prisklasse ligger en massage i Roskilde i?

Prisen på en massage kan være varierende alt efter kundens ønsker og behov. Generelt vil en massage koste mellem 299-599 kr. 

Findes der mange former for massage?

Der findes flere forskellige former for massage. Der findes både forbyggende og lindrende massage, og massage der kan løsne op i musklerne.

Kan en fysioterapeut også give massage?

En fysioterapeut har også en masse viden om massage, og ved derfor også hvordan behandlingen kan gavne din krop bedst muligt.