Massage Vesterbro - Behandling af professionel massør

Befinder du dig i København, eller nærmere omkring Valby, Carlsberg og Sydhavnen, og er på udkig efter en god massage på Vesterbro, så er der en masse dygtige og ikke mindst kyndige massageterapeuter, der gerne vil hjælpe dig af med dine smerter. 

Behovet for at få løsnet op i led og muskler kan opstå på baggrund af flere situationer herunder af akutopståede skader samt gennem en længere periode med opbygning af smerter og ømhed.

Besøg vores klinik

FYSIQ har desværre endnu ikke en afdeling på Vesterbro, og derfor kan du med fordel opsøge og lave en aftale med FysioDanmark, som er vores søsterselskab. Hvad end din smerte må være opstået af, kan en dygtig massør eller fysioterapeut sætte sig ind i dine specifike behov og afvikle dine ømme muskler og led.

Hvis du alligvel har lyst til at aflægge FYSIQ et besøg, er du mere end velkommen til at besøge en af vores klinikker på Amager eller lige ved Nørreport. Vores veluddannede personale sikrer dig en god massage, hvad end det er for at lindre ømhed i nakke, skuldre og ryg eller blot ren velvære med fokus på selvforkælelse.

En kyndig massør fra en af vores klinikker, udenfor Vesterbro, lytter og ser dine behov, så du kan modtage den rette håndtering af dine problemer eller ønsker. Du kan med fordel kombinere fysioterapi, træning eller en anden behandling hos os med enten fysiurgisk eller velvære massage.

Fysioterapeut Kolding
Fysioterapeut Kolding

Behandlinger med massage nær Vesterbro

Som nævnt tilbyder vores kyndige massageterapeuter både velvære og fysiurgisk massage. Du kan derfor modtage lige den behandling, du trænger til eller en kombination af begge. 

Hvis det er en ren velvære massage, du har brug for nær Vesterbro, vil du opleve en afslappende behandling, hvor blide greb og strygninger forkæler din krop og sjæl, og du vil opnå ro i sindet. Med denne form for behandling kan din krop koble af og lade op til hverdagen.

Er du derimod interesseret i en sports- eller fysiurgisk massage nær Vesterbro, vil behandlingen være mere dybdegående, således at dine ømme og spændte muskler løsnes op, og din krop efterfølgende vil føles lettere og mere afslappet. Det kan også være rart at afslutte en hård trænig i fitness på denne måde. Kig forbi en af vores træningscentre, og klinikker i København.

Tag kontakt og modtag behandling

Du kan nemt booke dig ind her, så du kan modtage massage, fysioterapi eller deltage i holdtræning i et af vores centre på Amager eller ved Nørreport. Du kan også tage kontakt til et specifikt center ved at ringe eller sende en mail.

Hvis du er nysgerrig på, hvad vi går og laver, ønsker at finde inspiration til øvelser og træning, eller blot vil tjekke vores faciliteter ud, kan du besøge vores Instagram-profil inden dit besøg til massage nær Vesterbro, hos FysioDanmark på Bülowsvej.

Fysioterapeut Kolding