Massage Vesterbro - Få løsnet musklerne med massage

Befinder du dig i København, eller nærmere omkring Valby, Carlsberg og Sydhavnen, og er på udkig efter en god massage på Vesterbro, så er der en masse dygtige og ikke mindst kyndige massageterapeuter, der gerne vil hjælpe dig af med dine smerter.

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Behandling hos professionel massør

Behovet for at få løsnet op i led og muskler kan opstå på baggrund af flere situationer herunder af akutopståede skader samt gennem en længere periode med opbygning af smerter og ømhed.

Besøg vores klinik på Dahlerupsgade

Hvad end din smerte må være opstået af, kan en dygtig massør eller fysioterapeut hos FYSIQ på Vesterbro sætte sig ind i dine specifike behov og afvikle dine ømme muskler og led.

Vi kan tilbyde dig flere klinikker og fitnesscentre i nærheden, så du altid har adgang til træning og velvære. Du finder også vores klinikker på Amager eller ved Nørreport.

Vores veluddannede personale sikrer dig en god massage, hvad end det er for at lindre ømhed i nakke, skuldre og ryg eller blot ren velvære med fokus på selvforkælelse.

En kyndig massør fra en af vores klinikker lytter og ser dine behov, så du kan modtage den rette håndtering af dine problemer eller ønsker. Du kan med fordel kombinere fysioterapi, træning eller en anden behandling hos os med enten fysiurgisk eller velvære massage.

massage vesterbro

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

massage vesterbro

Behandlinger med massage på Vesterbro

Som nævnt tilbyder vores kyndige massageterapeuter både velvære og fysiurgisk massage. Du kan derfor modtage lige den behandling, du trænger til eller en kombination af begge. 

Hvis det er en ren velvære massage, du har brug for på Vesterbro, vil du opleve en afslappende behandling, hvor blide greb og strygninger forkæler din krop og sjæl, og du vil opnå ro i sindet. Med denne form for behandling kan din krop koble af og lade op til hverdagen.

Er du derimod interesseret i en sports- eller fysiurgisk massage på Vesterbro, vil behandlingen være mere dybdegående, således at dine ømme og spændte muskler løsnes op, og din krop efterfølgende vil føles lettere og mere afslappet. Det kan også være rart at afslutte en hård træning i fitness på denne måde. Kig forbi en af vores træningscentre, og klinikker i København.

Tag kontakt og modtag behandling

Du kan nemt booke dig ind her, så du kan modtage massage, fysioterapi eller deltage i holdtræning i et af vores centre på Amager, ved Vesterport eller Nørreport. Du kan også tage kontakt til et specifikt center ved at ringe eller sende en mail.

Hvis du er nysgerrig på, hvad vi går og laver, ønsker at finde inspiration til øvelser og træning, eller blot vil tjekke vores faciliteter ud, kan du besøge vores Instagram-profil inden dit besøg.

massage vesterbro
massage amager

Mere end bare massage Vesterbro

Hvis du er på udkig efter personlig træning, genoptræning, fysioterapi eller noget helt andet på Vesterbro, så kan vi tilbyde rigtig mange ting her hos FYSIQ. 

På vores klinik på Vesterbro tilbyder vi klassisk fysioterapi, personlig træning, genoptræning, og vi kan endda også tilbyde kostvejledning og sundhedscoaching. Ønsker du fitness muligheder, må du til vores centre på Amager.

Hvis du vil kombinere din behandling med massage på Vesterbro med nogle af vores andre tilbud, skal du bare kontakte os. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så dit forløb bliver bedst muligt.

Læs også om forskellige behandlinger og skader her på siden såsom frossen skulder

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ - Massage Vesterbro

Hvilken slags massage tilbyder i hos FYSIQ?

Hos FYSIQ tilbyder vi massage på vores klinikker på Amager, ved Vesterbro og Nørreport st. Vi tilbyder både fysiurgisk massage, også kaldet sportsmassage, og velvære massage til dig, der har brug for at slappe helt af.

Hvad er en fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er også det man kalder for sportsmassage. Det er en behandling, der går i dybden i spændt og øm muskulatur. Denne behandling er god til dig, der træner meget og hårdt, eller dig, der har brug for en massage, der går i dybden.

Hvem kan få massage?

Alle kan få massage hos FYSIQ. Der er ingen krav for at få massage, og du kan både få det som en del af dit behandlingsforløb hos FYSIQ eller som ren velvære.

Hvad er prisen for massage Vesterbro?

Prisen for massage spænder mellem 299-599 kr., og afhænger af hvilken type massage du skal have, samt hvor lang tid, og om behandlingen udføres af en massageterapeut eller en stud.fys.