Sundhedstjek

Du vil sikkert gerne gøre noget godt for dit helbred. Men hvor skal du starte? Med et sundhedstjek i FYSIQ kigger vi din sundhed i sømmene, for på den måde at finde frem til den bedste og mest effektive vej til et bedre helbred. 

Med et sundhedstjek får du et indblik i din egen sundhedstilstand. Derudover får du en livsstilssamtale, som omhandler hvad du kan gøre for at forbedre tilstanden i din krop. Sundhedstjekket er for mange en god motivation for at foretage livsstilsmæssige ændringer, der gør, at ens samlede sundhedstilstand øges, og risikoen for eventuelle livsstilssygdomme nedsættes.

Du får din helt personlige sundhedsprofil, der giver dig et unikt indblik i din fysiske, din mentale og sociale sundhed. Med et sundhedstjek i hånden kan du sammen med vores livsstilsvejledere lægge en konkret plan for, hvad det næste skridt er, for at booste din sundhed. Måske er dit behov at få guidning og vejledning af en sundhedscoach, at få lagt et træningsprogram, at få opsøgt en fysioterapeut for at undgå smerter. Vi er så heldige at have hele paletten samlet under et tag og vil mere end gerne hjælpe dig videre mod en sundere livsstil.

Sundhedstjek-i-FYSIQ

Sundhedstjek i praksis

Før det første møde med vores livsstilsvejleder får du tilsendt et spørgeskema, som du skal besvare. Spørgeskemaet omhandler kost-, alkohol-, ryge-, søvn- og aktivitetsvaner samt trivsel og stress.

Den fysiske test starter med, at du får målt dit blodtryk, blodsukker, kolesterol, talje, vægt og fedtprocent. Herefter skal du op på en cykel, hvor vi beregner dit kondital. Du skal regne med at cykle omkring 12 minutter.

Resultaterne af dine tests bliver derefter vist i et ”sundhedshjul”, som giver et overskueligt billede samt en god forståelse for, hvordan du kan booste din sundhed.


Pris for et sundhedstjek

Et sundhedstjek i FYSIQ koster kr. 700,- og indeholder ovenstående. Du skal forvente at det tager 60 min. + den indeledende besvarelse, som du laver derhjemme inden mødet. 


Book din tid allerede i dag

Ønsker du et komplet sundhedstjek, kontakter du blot en af vores klinikker for at booke en tid. Du kan også skrive direkte til vores livsstilsvejleder, Kajsa, i gennem nedenstående formular.

[contact-form-7 id="2654" title="Kontakt Kajsa"]