Massage Odense - Behandling af effektiv massør nær dig

Få massage i Odense og oplev en afslappende behandling, hvor en professionel massør kan gå i dybden og massere dig, så du får løsnet op i kroppen og kan bevæge dig på normal vis igen. 

Massage Odense

Ømme muskler og led samt spændinger i ryg, nakke og skuldre er meget almindeligt at døje med, men det gør det ikke desto mindre virkelig anstrengende. Derfor bør du få afviklet og lindret dine smerter straks, så du ikke udsættes for ubehag over for lang tid. 

Vores klinikker, hos FYSIQ, ligger desværre ikke i Odense. Vi vil derfor anbefale dig at opsøge FysioDanmark, der tilbyder massage og fysioterapi, et træningscenter med mulighed for holdtræning, individuel fitness samt kostvejledning. 

Kombinér dine behandlinger

Når du besøger vores træningscentre og klinik for massage og fysioterapi, kan du nemt og enkelt sørge for at booke tid, så du kan modtage den rette behandling hos os, når du alligevel er nede og træne i fitness, alene eller sammen med andre. 

Befinder du dig i nærheden af et af vores centre, hvis du for eksempel pendler mellem København og Odense, er du mere end velkommen til at booke en tid til massage i en af vores klinikker, eksempelvis ved Nørreport

Vi tilbyder også diverse former for holdtræning, så du sammen med andre har mulighed for at gøre din træning lidt sjovere. Du kan tilmelde dig meget varierede træningshold som reformer pilates, step, puls & styrke samt en masse andre hold.

Så hvad end du er rutineret, nybegynder eller et sted midt imellem, er der plads til dig hos FYSIQ. Selvom du ikke er bosat i København, men derimod er fra Aarhus eller Odense, er du også altid velkommen til at bestille tid til en massage eller anden behandlingform, hvis du har en akutopstået skade og befinder dig i området.

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

massage odense

Hvilke former for massage tilbyder vi?

Vi skelner mellem to former for masserende behandlinger. Den ene er en afslappende og behagelig velvære massage, hvor vi, gennem blide greb og strygninger, masserer dig, så du igen kan føle dig let i kroppen og opleve fornyet energi.

Derdover tilbyder vi fysiurgisk, eller sportsmassage, som er en dybdegående behandling, hvor du får løsnet op i de spændinger og smerter, din krop måtte være i besiddelse af. Denne type massage er især god efter en hård træning i vores træningscenter eller efter at have dyrket sport.

fysioterapeut kolding

Træn hos os

Vi håber meget, at du har lyst til at aflægge vores center eller klinik et besøg, både hvis du bor i nærheden og ønsker at blive medlem hos os, men også hvis du befinder dig i nærheden, men bor længere væk, såsom i Odense.

Du kan forberede dig og se vores faciliteter an på vores Instagramprofil, hvor du også kan blive inspireret til øvelser, møde nogle af de ansatte samt danne dig et overblik og se vores åbningstider, der varierer fra center til center. Vi glæder og til at se dig hos FYSIQ.

Kom i kontakt med en fysioterapeut

Vil du i kontakt med en fysioterapeut, der kan give dig behandling, kan du med fordel læse mere om de forskellige afdelinger på vores kontaktside. Her finder du telefonnumre og emails på alle vores klinikker i København.

Du kan læse meget mere om vores behandlingstyper, hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig her på siden. Du finder desuden også holdplaner eller kontaktinformation, hvis du vil høre mere herom.

Læs også om massage København, frossen skulder og massage Nørrebro her.

fysioterapeut kolding

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt