Fysioterapeut Østerbro - Effektiv behandling med fysioterapi

Søger du den rette fysioterapeut på Østerbro, kan du med fordel overveje FYSIQ. Vi er et hold af veluddannede og top professionelle fysioterapeuter, massører og lignende fagfolk, som gerne tager hånd om dine gener og smerter og kan være behjælpelige med behandling såvel som rådgivning.

Du finder den nærmeste klinik på Nørreport, hvor du både kan få individuel og personlig behandling, der sætter dine behov og gener i fokus, men du også kan vælge at deltage på hold med andre, som kan være i en lignende situation.

Vi skaber et fællesskab

Du er aldrig alene, i hvert fald ikke, når du er en del af FYSIQ, der bringer folk af alle aldre og af enhver fysisk form sammen for at forbedre sundheden. Vores behandlinger er nemlig ikke aldersbestemte på den måde, at en ung ikke kan deltage på et seniorhold, og at ældre ikke kan deltage på et puls hold.

Der er plads til alle, der behøver hjælp fra en fysioterapeut nær Østerbro. Du kan med fordel booke tid til en massage, holdtræning eller personlig behandling med fysioterapi, hvis du går med gener eller smerter, som du ikke selv formår at komme til livs, eller hvis du behøver hjælp til træning eller genoptræning fra en professionel.

I vores veludstyrede faciliteter finder du både mange maskiner og materialer, som du kan bruge i forbindelse med træning og fysioterapi, og der vil altid være en fysioterapeut eller andet personale, som kan give dig råd og vejledning, mens du befinder dig på matriklen nær Østerbro.

fysioterapeut Østerbro
fysioterapeut Østerbro

Behandling af en fysioterapeut

Når du modtager behandling af en fysioterapeut fra FYSIQ på Nørreport, nær Østerbro, kan du være sikker på at møde både en professionel og forberedt medarbejder, der vil gennemgå alle de gener og smerter, du måtte have inden behandlingen igangsættes.

Det er vigtigt for os, at du bliver udredt, inden vi tager fat på de behandlingsformer, som kan være eller bliver relevante for dig. Derfor gennemgår vi sammen, de oplevelser og erfaringer du har, og sammen finder vi det rette forløb som vores fysioterapeut ved Østerbro ved assistere dig med.

Vil du vide mere om, hvad vores fysioterapi omfatter, kan du med fordel læse mere herom på vores underside om netop dette område. Her kan du både finde information om børnefysioterapi, vederlagsfri behandling eller behandling med henvisning fra din praktiserende læge, kvindeproblematikker, sportsfysioterapi og meget mere.

Læs også her mere generelt om fysioterapi hos Sundhed.dk.

Find vores fysioterapeut nær Østerbro

Kunne du tænke dig at komme et smut forbi vores klinik på Nørreport? Vi har desuden også andre klinikker på Amager og i København, hvor vi med glæde tager imod dig og viser dig rundt i vores faciliteter.

Du finder os blandt andet i Tårnby, ved Lufthavnen, i Ørestad og andre steder, hvor du både kan få massage, deltage i holdtræning, få individuel behandling eller få en vurdering af, hvad der kan gøres for at afhjælpe dine smerter eller gener på bedste vis.

fysioterapeut Østerbro