Fysioterapeut Østerbro - Effektiv behandling med fysioterapi

Søger du den rette fysioterapeut på Østerbro, kan du med fordel overveje FYSIQ. Vi er et hold af veluddannede og top professionelle fysioterapeuter, massører og lignende fagfolk, som gerne tager hånd om dine gener og smerter og kan være behjælpelige med behandling såvel som rådgivning.

Fysioterapeut frederiksberg

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: kl. 8 – 17
Lør – søn & helligdage: Lukket

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Du finder den nærmeste klinik på Nørreport, hvor du både kan få individuel og personlig behandling, der sætter dine behov og gener i fokus, men du også kan vælge at deltage på hold med andre, som kan være i en lignende situation. Ønsker du at besøge en klinik på Østerbro, kan du med fordel besøge FysioDanmarks fysioterapeut på Østerbro, som er vores søsterklinik.

Vi skaber et fællesskab

Du er aldrig alene, i hvert fald ikke, når du er en del af FYSIQ, der bringer folk af alle aldre og af enhver fysisk form sammen for at forbedre sundheden. Vores behandlinger er nemlig ikke aldersbestemte på den måde, at en ung ikke kan deltage på et seniorhold, og at ældre ikke kan deltage på et puls hold.

Der er plads til alle, der behøver hjælp fra en fysioterapeut nær Østerbro. Du kan med fordel booke tid til en massage, holdtræning eller personlig behandling med fysioterapi, hvis du går med gener eller smerter, som du ikke selv formår at komme til livs, eller hvis du behøver hjælp til træning eller genoptræning fra en professionel.

I vores veludstyrede faciliteter finder du både mange maskiner og materialer, som du kan bruge i forbindelse med træning og fysioterapi, og der vil altid være en fysioterapeut eller andet personale, som kan give dig råd og vejledning, mens du befinder dig på matriklen nær Østerbro.

fysioterapeut-frederiksberg

Behandling af en fysioterapeut

Når du modtager behandling af en fysioterapeut fra FYSIQ på Nørreport, nær Østerbro, kan du være sikker på at møde både en professionel og forberedt medarbejder, der vil gennemgå alle de gener og smerter, du måtte have inden behandlingen igangsættes.

Det er vigtigt for os, at du bliver udredt, inden vi tager fat på de behandlingsformer, som kan være eller bliver relevante for dig. Derfor gennemgår vi sammen, de oplevelser og erfaringer du har, og sammen finder vi det rette forløb som vores fysioterapeut ved Østerbro ved assistere dig med.

Vil du vide mere om, hvad vores fysioterapi omfatter, kan du med fordel læse mere herom på vores underside om netop dette område. Her kan du både finde information om børnefysioterapi, vederlagsfri behandling eller behandling med henvisning fra din praktiserende læge, kvindeproblematikker, sportsfysioterapi og meget mere.

Læs også her mere generelt om fysioterapi hos Sundhed.dk.

Find vores fysioterapeut nær Østerbro

Kunne du tænke dig at komme et smut forbi vores klinik fitness træningscenter Østerbro? Vi har desuden også andre klinikker på Amager og i København, hvor vi med glæde tager imod dig og viser dig rundt i vores faciliteter.

Du finder os blandt andet i Tårnby, ved Lufthavnen, i Ørestad og andre steder, hvor du både kan få massage, deltage i holdtræning, få individuel behandling eller få en vurdering af, hvad der kan gøres for at afhjælpe dine smerter eller gener på bedste vis.

Læs også mere om fysioterapeut Amager, fysioterapeut Vesterbro, fysioterapeut Frederiksberg og fysioterapeut København

massage amager

Suplér fysioterapi med træning

Det er meget normalt at man i forbindelse med sin behandling hos en fysioterapeut får anbefalet at supplere med træning. Det kan være små øvelser, som man skal huske at lave her dag, inden man går i seng. Det kan også være et større projekt med både træningsplan eller personlig træning, der er den bedste løsning for dig. 

FYSIQ tilbyder udover fysioterapi Østerbro også fitness, holdtræning og personlig træning, som du kan supplere din behandling med. 

Det er altid en god ide at snakke med sin fysioterapeut inden man begynder at træne – De kan måske også supplere med nogle øvelser. 

Læs også om fitness Lyngby, fitness Køge og fitness Ishøj her.

FAQ - Fysioterapeut Østerbro

Hvad gør en fysioterapeut?

Man går til en fysioterapeut, hvis ens bevægelsesevne eller funktionsevne er truet på grund af alder, sygdom eller hvis du er kommet til skade, eller har kroniske smerter fra en skade.

Hvad er forskellen for en fysioterapeut og en massør?

En fysioterapeut prøver på at forstå og behandle årsagen til dine smerter ved hjælp af mange forskellige metoder, hvor er massør prøver på at hjælpe dig af med de smerter, som du måtte have.

Hvad koster det at gå til fysioterapeut?

Det er meget forskelligt, hvad prisen er for en konsultation hos en fysioterapeut, og om det er med eller uden henvisning. Vi har lavet et overblik over vores priser her.

Kan man gå til fysioterapeut med en henvisning?

Ja. Med en henvisning fra en praktiserende læge kan du få tilskud til din behandling hos en fysioterapeut hos FYSIQ. Med en henvisning får du 40% på behandlingen.