Fysioterapeut Vesterbro - Få professionel hjælp i nærheden

Søger du en professionel fysioterapeut på Vesterbro, så kan du finde en FYSIQ klinik på Nørrevoldgade 11 lige ved Nørreport station. Du finder her fysioterapi med specialiserede ansatte, som grundigt vurderer dine processer og mulige forløb.

Fysioterapeut vesterbro

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: kl. 8 – 17
Lør – søn & helligdage: Lukket

Har du ikke modet på at tage turen fra Vesterbro til Nørreport, kan du også med fordel vælge at besøge en fysioterapeut på Vesterbro hos FysioDanmark. Dette er nemlig vores søsterklinik, som klart kan anbefales.

Find os i hele København og på Amager

Vi holder af at kunne tilbyde dig den bedste behandling med mere end 50 fysioterapeuter i vores klinikker i København og på Amager. Hvis du derfor leder efter en fysioterapeut på Vesterbro, kan du hurtigt og nemt få adgang til netop et forløb, som nøje vurderer dine bevægelsesvanskeligheder, og vi lægger præcist det rette forløb.

En fysioterapeut og fysioterapi som en del af FysioDanmark

Hos FYSIQ er vi en del af FysioDanmark, som er en landsdækkende kæde af professionelle og veluddannede terapeuter, der hver dag bruger deres tid på, at finde de bedste løsninger og forløb til skader, genoptræning, forebygning og alt herimellem ved hjælp af fysioterapi.

Om du derfor leder efter en fysioterapeut Vesterbro eller ved Nørreport, kan vi hjælpe dig med de nyeste behandlingsmetoder og kvalitetssikret forløb. Vi deler viden på tværs af vores afdelinger, så du får den bedste behandling, uanset om du tager fra Vesterbro til vores klinik på Nørrevoldgade, eller om du finder os i en af vores klinikker på Amager.

fysioterapeut vesterbro

Hvad tilbyder vi i vores klinikker?

Hos FYSIQ tilbyder vi mere end 100 fysioterapeutiske hold, som dækker alt fra balance træning, neurotræning, knæ, skuldre, nakke, ryg, hofter og meget andet. Du kan få hjælp til genoptræning ved disse hold, som kan variere i størrelse, alt efter typen af hold.

Du kan derfor finde fysioterapi og en fysioterapeut tæt ved Vesterbro, som kan kombinere dit forløb med holdtræning, så du ikke blot genoptræner selv. Det er en god måde at supplere sit behandlingsforløb, såvel som du bør supplere med egne hjemmeøvelser.

Find nærmeste fysioterapeut på Vesterbro og få et skræddersyet forløb

Hos FYSIQ i København kan du få et skræddersyet forløb, som tilgodeser præcis dine behov og ønsker. Det gælder alt fra, hvordan din hver dag ser ud, og derfor også dine muligheder for genoptræning eller træning.

Dernæst gælder det også din præcise fysiske tilstand og din krop. Vi påbegynder ethvert forløb med en individuel 30 minutters undersøgelse af dit bevægelsesapparat, som giver os et indblik i, hvordan dit skræddersyede forløb og proces skal være.

Find vores klinikker fordelt ud i København. Den nærmeste fysioterapeut på Vesterbro er i vores klinik på Nørrevoldgade 11.

Træningscenter til din rådighed

Foruden at få sat et skræddersyet forløb hos FYSIQ har du adgang til vores faciliteter i klinikkerne. Det gælder derfor herunder vores lækre træningscentre. Alle patienter får en måneds gratis adgang til faciliteterne. Det gør, at du kan tilføje både hjemmeøvelser, men også selvstændig træning i vores fitnesslokaler.

Vores fysioterapeut nær Vesterbro hjælper vi dig med at vejledning i det bedste forløb, og hvordan du kombinerer de forskellige discipliner. Du er desuden velkommen til altid at kontakte os pr. mail eller telefon for eventuelle spørgsmål til forløb eller muligheder.

Følg os på Instagram eller Facebook for mere info.

Læs mere om fysioterapeut Østerbro, fysioterapeut Nørrebro, fysioterapeut København og fysioterapeut Amagerbro.