Fysioterapeut Vesterbro - Få professionel hjælp i nærheden

Søger du en professionel fysioterapeut på Vesterbro, finder du os i vores helt nye fysioterapiklinik tæt ved Vesterport. Vi tilbyder behandling og genoptræning af vores specialiserede fysioterapeuter, som grundigt vurderer dine problematikker og hurtigt hjælper dig igang med et relevant genoptræningsforløb.

Fysioterapeut vesterbro

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Find os i hele København og på Amager

Vi holder af at kunne tilbyde dig den bedste behandling med mere end 50 fysioterapeuter i vores klinikker i København (og herunder Vesterbro) og på Amager. Hvis du derfor leder efter en fysioterapeut på Vesterbro, kan du hurtigt og nemt få adgang til netop et forløb, som nøje vurderer dine bevægelsesvanskeligheder, og vi lægger præcist det rette forløb.

Du finder både en klinik ved Nørreport, såvel som på Dahlerupsgade ved Vesterport og fem forskellige steder på Amager. Derfor er din fysioterapeut tæt på, så du hurtigt kan komme afsted, også under akutte situationer.

Du finder dog ikke et fitnesscenter i vores klinik ved Vesterport, men du får adgang til en kompetent fysioterapeut, som kan hjælpe dig med dine skader, funktionsbesvær eller genoptræning.

En fysioterapeut og fysioterapi som en del af FysioDanmark

Hos FYSIQ er vi en del af FysioDanmark, som er en landsdækkende kæde af professionelle og veluddannede terapeuter, der hver dag bruger deres tid på, at finde de bedste løsninger og forløb til skader, genoptræning, forebygning og alt herimellem ved hjælp af fysioterapi.

Om du derfor leder efter en fysioterapeut på Vesterbro eller ved Nørreport, kan vi hjælpe dig med de nyeste behandlingsmetoder og kvalitetssikret forløb. Vi deler viden på tværs af vores afdelinger, så du får den bedste behandling, uanset om du tager fra Vesterbro til vores klinik på Dahlerupsgade 3, Nørrevoldgade, eller om du finder os i en af vores klinikker på Amager.

Vi står klar til at hjælpe dig med alt inden for massage, personlig træning og behandlinger. Det er også muligt at kombinere et behandlings- og træningsforløb under et forløb med vores fysioterapeuter. Her vil din fysioterapeut på Vesterbro rådgive dig i, hvilke behandlinger, som er de bedste til din situation.

Læs også vores guide til goblet squat eller sumo squat her. 

fysioterapeut vesterbro

Hvad tilbyder vi i vores klinikker?

Hos FYSIQ tilbyder vi mere end 100 fysioterapeutiske hold, som dækker alt fra balance træning, neurotræning, knæ, skuldre, nakke, ryg, hofter og meget andet. Du kan få hjælp til genoptræning ved disse hold, som kan variere i størrelse, alt efter typen af hold.

Du kan derfor finde fysioterapi og en fysioterapeut på Vesterbro, som kan kombinere dit forløb med holdtræning, så du ikke blot genoptræner selv. Det er en god måde at supplere sit behandlingsforløb, såvel som du bør supplere med egne hjemmeøvelser. 

Kompetent fysioterapeut på Vesterbro med skræddersyede forløb

Hos FYSIQ i København kan du få et skræddersyet forløb, som tilgodeser præcis dine behov og ønsker. Det gælder alt fra, hvordan din hver dag ser ud, og derfor også dine muligheder for genoptræning eller træning.

Dernæst gælder det også din præcise fysiske tilstand og din krop. Vi påbegynder ethvert forløb med en individuel 30 minutters undersøgelse af dit bevægelsesapparat, som giver os et indblik i, hvordan dit skræddersyede forløb og proces skal være.

Find vores klinikker fordelt ud i København. Hvor den nærmeste fysioterapeut på Vesterbro er i vores klinik på Dahlerupsgade 3 ved Vesterport eller Nørrevoldgade 11.

Hvad er fysioterapi?

Til dig, som ikke føler dig oplyst i, hvad fysioterapi indebærer, eller hvad der foregår under et forløb med en fysioterapeut på Vesterbro, så får du her en kort beskrivelse, som du kan dykke meget længere ned i på bl.a. Sundhed.dk.

Fysioterapi:

  • Er en undersøgelse af dit bevægelsesapparat og dets mulige skader, sygdomme eller andre former for bevægelsesbesvær
  • Har til formål at bedre muskulatur og bevægelighed i led og muskler.
  • Har til formål at lindre smerter, forebygge skader eller sygdomme
  • Indebærer en vejledning i din tilstand og den nødvendige eller relevante behandling – med eller uden en fysioterapuet på Vesterbro
  • Søger at fremme din livskvalitet gennem bevægelighed

Træningscenter til din rådighed

Foruden at få sat et skræddersyet forløb hos FYSIQ har du adgang til vores faciliteter i klinikkerne. Det gælder derfor herunder vores lækre træningscentre, dog finder du ikke trænings- og fitnesscentre i klinikkerne på Vesterport og Nørreport. 

Alle patienter får en måneds gratis adgang til faciliteterne. Det gør, at du kan tilføje både hjemmeøvelser, men også selvstændig træning i vores fitnesslokaler.

Vores fysioterapeutVesterbro hjælper dig med at vejledning i det bedste forløb, og hvordan du kombinerer de forskellige discipliner. Du er desuden velkommen til altid at kontakte os pr. mail eller telefon for eventuelle spørgsmål til forløb eller muligheder.

En tryg oplevelse hos din fysioterapeut på Vesterbro

Det er vigtigt for os, at det er en tryg oplevelse at komme i vores klinikker. Vores personale er imødekommende og smilende, og er altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Søger du en fysioterapeut på Vesterbro får du en fysioterapeut, som er i øjenhøjde med dig, og lytter til dine behov. Dertil er vores udstyr kvalitetssikret, så du altid får den bedste oplevelse og kan fokusere på din træning.

Kombination med sportsmassage i dit forløb

Foruden at kunne kombinere dit forløb hos en fysioterapeut ved Vesterport med et træningsforløb eller fitness, så tilbyder vi massage i flere af vores klinikker. Det gælder herunder både velvære massage til dig, der ønsker behagelig kropsmassage til afslapning, men vi tilbyder også sportsmassage.

Sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, er en mere dybdegående massage, som ofte benyttes til behandling af stresset muskulatur og led, samt behandling af skader. Vi ser flere som kombinerer deres forløb hos deres fysioterapeut på Vesterbro ved Vesterport med denne type massage, da det bidrager til en afslappet muskulatur.

Vi er eksperter i sportsfysioterapi, som ikke kun er rettet mod elite udøvere, men til alle, der er fysisk aktiv i forbindelse med sports- og motionsaktiviteter. Det betyder, at selvom du ikke er på et højt niveau, kan vores fysioterapeuter stadig hjælpe med dine sportsrelaterede skader eller med at forbedre din præstation.

FAQ

Hvorfor vælge en fysioterapeut på Vesterbro?
Det kan være praktisk at vælge en fysioterapeut, som er i nærheden af dig. Bor du på Vesterbro er det derfor en fordel at vælge en fysioterapeut på Vesterbro.


Hvor er der en fysioterapeut på Vesterbro?
Vores center på Vesterbro ligger på Dahlerupsgade 3, 1603 København V. Vi er dog også at finde andre steder i byen. 


Tilbyder I personlig træning hos en fysioterapeut på Vesterbro?

Ja, vi tilbyder personlig træning i vores center på Vesterbro. Vi tilbyder herudover også mange forskellige hold til alle niveauer.


Hvor mange centre har FYSIQ?
FYSIQ har pt 7 centre fordelt over København og Amager.