Fysioterapi Amager - behandlinger tilpasset dine behov

Hos FYSIQ får du altid fysioterapi på Amager, der er baseret på den nyeste viden inden for området. Med en fysioterapeut fra vores klinik, vil du derfor være sikret en skræddersyet behandling af højeste kvalitet.

Fysioterapeut frederiksberg

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: kl. 8 – 17
Lør – søn & helligdage: Lukket

Skræddersyede behandlinger

Der kan være mange årsager til, at man har behov for fysioterapi. Denne form for behandling behandler dog oftest muskler, led, sener, never og bløddele med det formål at imødekomme eller genoptræne skader og andre gener i kroppen. 

Det betyder, at din behandling med fysioterapeut på Amager altid tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse og analyse af måden, hvorpå du bevæger dig. Vi tager os god tid til at undersøge og analysere dine bevægelser, således at den efterfølgende behandling er funderet på en grundig forståelse af de skader eller gener, som ønskes behandlet.

På baggrund af undersøgelsen skræddersyr din fysioterapeut på Amager en målrettet behandlingsplan, som tilpasses dine problemer, ressourcer og behov.

fysioterapeut-frederiksberg

Den nyeste viden indenfor fysioterapi

I et forløb med fysioterapi på Amager hos FYSIQ vil du blive mødt af vores dygtige hold af fysioterapeuter, der alle er opdaterede og undervist i den nyeste viden inden for området. Alle vores behandlere er derfor yderst kompetente og certificerede inden for deres specifikke område.

Tilsammen besidder vores fysioterapeuter på Amager derfor også kompetencer og specialer indenfor flere felter af fysioterapi. Det betyder, at du altid er sikret den bedste og mest kompetente behandling, som er tilpasset lige netop dig og dine behov.

 

Læs mere om FYSIQ, og hvorfor vi ønsker at gøre en forskel for dig og din krop. Kig også gerne forbi, hvis du bor på Nørrebro, Valby eller lignende områder i København eller Roskilde. Eller læs mere generelt om fysioterapi på Sundhed.dk.

De gode vaner er afgørende for din genoptræning

I mange tilfælde handler fysioterapi om genoptræning. Det kan både være genoptræning af en gammel eller ny skade, eller andre gener i kroppen med behov for behandling hos en fysioterapeut.

Skal du i gang med et genoptræningsforløb hos FYSIQ foretages en grundig fysioterapeutisk undersøgelse af dig inden opstart. Ofte handler et genoptræningsforløb nemlig om at identificere og efterfølgende bryde nogle af de uvaner, som kan være årsag til problemet eller generne.

Efterfølgende er det afgørende, at uvanerne, der kan være alt fra måden du går på til måden du sidder på, bliver erstattet af gode vaner, som er bedre for dit helbred og din generelle sundhed. Det betyder derfor, at forløbet altid er funderet på og tilpasset netop dig og din skade.

I takt med at forløbet med en fysioterapeut på Amager skrider frem, vil din behandler løbende holde øje med din udvikling og justere undervejs, hvis der er behov for dette, for at nå i mål med din genoptræning.

Meget mere end fysioterapi på Amager

Er du på udkig efter en dygtig og kompetent fysioterapeut, er du kommet til de rette. Vi tilbyder dog også en lang række andre behandlinger inden for personlig træning, sundhed og velvære. 

Måske døjer du med spændinger i muskler og led? I såfald står vores dygtige hold af kompetente massører klar til at give dig en massage, der er tilpasset dine gener og behov. 

Det kan også være, at du drømmer om at komme i gang med en sundere livsstil. Hos FYSIQ kan du tilmelde dig vores lækre træningsfaciliteter med mulighed for at træne individuelt, på hold eller sammen med en af vores personlige trænere. Vi tilbyder ligeledes kostvejledning, således at du kan kombinere din træning med en sund og varieret kost. 

Er du interesseret i at vide mere? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi den behandlingsform, der passer til netop dig og dine behov. 

Du finder vores klinikker fordelt på blandt andet Amager, så bor du på fysioterapi nær Amagerbrogade, er dette en mulighed.