Massage Hillerød - Få fysiurgisk behandling af massør

Har du brug for massage i Hillerød? Hos FYSIQ har vi samlet nogle af de bedste behandlere i landet, som altid står klar til at tage hånd om dig og dine skavanker. Dog har vi endnu ikke en klinik i byen, og derfor må du et smut til Nørreport, for at finde den nærmeste,

Adresse

Milnersvej 39A, 3400 Hillerød

Åbningstider

Man – tors: 06.00-22:00
Fre: 06:00-20:00
Lør: 07:00-17:00
Søn: 08:00-18:00

I hænderne på den bedste massør

Når du behøver massage Hillerød, kan du med fordel ligge vejen forbi FYSIQ i hovedstadsområdet, da du kan være sikker på, at du er i de bedste hænder hos vores massør.

Al vores personale er veluddannet, og hertil hører naturligvis også vores massør. Derfor er du sikret den bedste behandling med massage, når du tager turen fra Hillerød, for en dybdegående behandling hos os.

Vores store viden inden for faget gør os ganske kompetente, og da vi hele tiden holder os opdateret på nye behandlingsmetoder og viden, vil en massage hos os altid være med den størst mulige vidensgrundlag og forskning bag.

Fysiurgisk massage i Hillerød

Er du på udkig efter massage i Hillerød, kan du med fordel besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, i byen, der kan tage lige så godt hånd om dig, som vi kan.

Har du mod på at tage turen fra Hillerød for massage, så kan vi stærkt anbefale fysiurgisk massage i én af vores klinikker. Dette gælder naturligvis også, hvis du er fra andre nærliggende byer, som Lyngby eller Roskilde.

Fysiurgisk massage er en særlig type, som er helt dybdegående, og som især bliver brugt i forbindelse med sportsudøvere, da dette gavner både restituering og performance. Derfor kaldes det da også ofte for sportsmassage. Lad dig dog ikke skræmme af det, du kan nemlig også drage stor fordel af det, selvom du ikke selv dyrker vanvittigt meget sport.

Læs også vores guide til goblet squat eller sumu squat her. 

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

Mere end bare massage Hillerød

Er du på udkig efter en behandlingsform, som kan mindske dine smerter eller gener i muskler, led, sener eller nerver, så kan FYSIQ også hjælpe med andre typer behandling, herunder fysioterapi, der går i dybden med netop disse bestanddele af bevægelsesapparatet.

Vi tilbyder blandt andet fysioterapi og massage til dig, der er gravid, i Hillerød, men også kostvejledning, personlig træning og sundhedstjek.

Kunne du tænke dig vejledning inden for noget af dette, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Book også gerne tid til en massage, når du kommer fra Hillerød.

Læs også om massage København, massage Østerbro og massage Lyngby her. 

Læs også om diskusprolaps eller hold i ryggen her. 

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt