Fysioterapeut uddannelse København - Studer fysioterapi

Drømmer du om at komme ind på en fysioterapeut udannelse i København? Lad os hjælpe dig med at blive klogere på alt det, du bør vide, inden du søger ind, hvad du kan forvente dig undervejs, og hvordan din fremtid kan komme til at se ud.

En professionsbachelor i fysioterapi

Når du læser til fysioterapeut, vil du komme til at arbejde med både sunde og raske kroppe. Du vil tage udgangspunkt i kroppens bevægelighed, herunder muskler, led, sener og nerver, der kan behandles og aktiveres på forskellige måder.

En professionsbachelor i fysioterapi tager 3,5 år at gennemføre, hvor du undervejs skal gennemføre 28 ugers praktik, som vil give dig den praktiske erfaring, som du læres i, når teori gennemgås til undervisningen.

Du vil undervejs på din fysioterapeut uddannelse i København, eller andre steder i landet, lære om manuel behandling og undersøgelse af væv, samt om sygdomslære og hygiejne. Derudover vil du også blive taget med igennem forskellige teoretiske fag, herunder videnskabelig metode, samt samfundsvidenskabelige og humanistiske fag, som skal give dig kompetencerne til virkeligheden.

Bliv autoriseret efter endt fysioterapeut uddannelse

Når du har afsluttet din grunduddannelse i fysioterapi, vil du blive autoriseret af Sundhedsstyrelsen, som gør dig egnet og giver dig ret til at arbejde selvstændigt med den fysioterapeutiske gerning.

Dette betyder også, at du kan vælge at åbne din egen klinik, men det vil være godt at få praktikken og rutinen under huden, ved først at arbejde i et fællesskab, som FYSIQ.

Fysioterapeut uddannelse i København eller…

Det er muligt at læse professionsbacheloruddannelsen i fysioterapi København, men også i andre byer på Sjælland, herunder i Hillerød, Roskilde og Næstved. Derudover kan den også studeres i Odense, Haderslev, Esbjerg, Århus, Holstebro og Aalborg.

Læs mere om uddannelsen hos Uddannelses Guiden eller hos de forskellige institutioner.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt