Biocircuit - Fremtidens cirkeltræning

Biocircuit er fremtidens cirkeltræning. Teknologien hjælper dig med at indstille maskinerne og guider dig samtidig til at træne korrekt. På kun 22 min. får du trænet hele kroppen i gennem på effektiv vis. 

Hvad er Biocircuit?

Biocircuit er det nyeste koncept inden for cirkeltræning. Nu er det slut med at huske dine indstillinger og vægt på maskinerne – Det sker helt automatisk. Belastningen kan tilpasses på mange forskellige måder afhængigt af din træningserfaring, samt hvad din målsætning er. På kun 22 min. får du trænet hele kroppen igennem to gange. 

YouTube video

Sådan kommer du i gang

Det er nemt at komme i gang med træning i Biocircuit. Før du træner i maskinerne første gang skal du have lavet et træningsprogram. Her tester vi også din styrke og vurderer dine andre indstillinger, så alt passer perfekt til dig. Følg disse steps:

 
Biocircle
Login-GIF

Login på maskinerne

Når du skal benytte maskinerne skal du først logge ind. Dette gør at maskinerne genkender dig og automatisk indstiller sig til dig. Du kan logge ind via en af de tre følgende måder:

Indstillinger i maskinerne

Fordi du er logget ind på maskinerne, vil de genkende dig og automatisk indstille sig selv inden du benytter maskinen. Følgende ting indstilles automatisk til dig: 

Sæde-GIF
Motor-GIF

En el moter styrer belastningen

I modsætning til normale træningsmaskiner, hvor belastningen styres af vægtskiver, så styres belastningen i Biocircuit ved hjælp af en elmotor. Det muliggør at vi kan tilpasse belastningen på nye måder og mere effektive måder.  

Vælg det træningsprogram, der passer til dig

I biocircuit kan du vælge mellem 5 forskellige typer af træningsprogrammer. Dit program styrer hvordan maskinerne tilpasser din træning. Snak med din træner om hvilket program, der er bedst for dig. 

fitness amager

Find dit FYSIQ træningscenter

Du kan træne Biocircuit cirkeltræning i alle FYSIQ’s træningscentre på Amager. Herunder finder du kontaktoplysninger og åbningstider på alle træningscentrene. 

Hvorfor er cirkeltræning godt?

Cirkeltræning er en effektiv måde at få trænet hele kroppen igennem på kort tid. Ved hjælp af kun 9 maskiner (i Biocircuit) for du trænet alle kroppens muskler. Et andet godt element er at man træner på tid. Det betyder, at pauserne ikke bliver alt for lange og du vil dermed også få trænet din kondition, da din puls hele tiden holdes oppe. 

Klik her for at læse mere om cirkeltræning generelt.

biocircuit

Er du mere til holdtræning?

Selvom Biocircuit er et fantastisk og effektivt træningskoncept, så kan det være dejligt at variere træningen sommetider. Husk at du i FYSIQ også har mulighed for at træne på et bredt udvalg af hold. Vi tilbyder alt fra biking, til pilates, yoga og pump. Klik herunder for at se beskrivelser af vores fitnesshold, samt en oversigt over holdplanen. 

Se holdbeskrivelser

Se holdoversigt