Reformer maskine - Find det bedste produkt til pilates

En reformer maskine anvendes, når du træner reformer pilates. Denne træningsform er både skånsom og en effektiv måde at træne på. Hvis du har skader eller ønsker en mere nænsom træningsform, så dette netop en god måde at styrke kroppen på.

reformer maskine bedst i test

Seneste ændring 28.03.2024

Vi har lavete en dybdegående analyse af forskellige produkter, som anses for at være nogle af de bedste på markedet.

Herunder har vi samlet viden om alt det, du bør vide. Senest har vi opdateret information om viste produkter.

Reformer maskine

#1 Vores anbefaling til bedste reformer maksine

Balanced Body Pilates Studio Reformer

Trust-anmeldelser

4,7

+1.800 anmeldelser

Vores udvalgte produkter:

Overblik: Sammenligning af Reformer maskiner

Produktreformer maskine
Vurdering5/5
Max brugervægt225 kg
Vægt135
Se mere

Skånsom træning

Reformer pilates er en skøn form for træning, der både giver fladere mave og stærkere muskler. Maskinen arbejder nemlig med både mavemusklerne og muskelkorsettet omkring rygsøjlen, så du får en bumstærk cores og en god kropsholdning.

Selve maskinen består af en glidende vogn, som trækkes af fjedre og stropper. Hertil findes en fodbarre, hvorpå der skabes støtte i træningen. Man arbejder i høj grad med sin egen vægt og styrke, hvorfor træningen er både skånsom og individuel.

Læs nedenfor om vores anbefalinger til det gode værktøj i træningsrummet.

Balanced Body Pilates Studio Reformer - Vores anbefaling

Reformer maskine i træ

Balanced Body Pilates Studio Reformer:

Den intelligente krop

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

FYSIQ vurderer denne reformer maskine til at være den bedste på markedet, både fordi den kommer i super-høj kvalitet, men også fordi den har en god, glidende vogn og er enormt støjsvag. Hertil fås den i forskellige størrelser, som gør det muligt for både mindre og større personer at få fingrene i den, samt at justere den til flere forskellige niveauer, alt efter, om du er nybegynder eller øvet.

Ved hjælp af de mange indstillinger, som Balanced Body Pilates Studio Reformer maskine kommer med, er det muligt at indstille den lige efter dit niveau. Skal det være tungere, kan du sætte modstanden hele 46 gange op, så du får den helt rette modstand i din træning.

Hertil er alle delene lavet af lækkert materiale, herunder hardwaren, som er belagt med anodiseret aluminium, rammen er lavet i kvalitetstræ, og vognen er polstret med slidstærkt vinyl, som nemt kan tørres over, efter en svedig træning.

Anvendte kilder og tests

FAQ

Hvad er en reformer maskine?

En reformer maskine er en pilatesbaseret modstandstræner, der består af en glidende vogn, fjedre, en fodbarre og stropper. Med dette anvendes egen krop og modstand fra fjedrene at træne skånsomt.

Hvordan virker en reformer maskine?

En reformer maskine virker ved, at der skabes modstand i maskinen, ved hjælp af fjedre. Der kan sættes flere på, for større modstand, men der arbejdes som udgangspunkt med din egen kropsvægt. Ved at glide frem og tilbage, vil man skabe en modstand, som træner musklerne i hele kroppen.

Hvilke muskler træner en reformer maskine?

Når man træner med en reformer maskine, træner man primært core, mave- og rygmuskler. Dog vil andre dele af kroppen også påvirkes i mindre grad.

Hvordan laver man skånsom træning?

Du kan med fordel bruge en reformer maskine til skånsom træning. Her bruges egen kropsvægt nemlig til at træne både core, mave og ryg. Hertil opbygges styrke og fleksibilitet.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt