Massage Århus - Fysiurgisk massør og wellness massage

Der kan være mange årsager til, at man kan have brug for massage i Århus, og der er derfor også flere forskellige former at vælge imellem, der passer til diverse behov.

Hvis du har brug for en afslappende oplevelse, kan wellness massage være den perfekte løsning på øget velvære. Har du brug for, at der bliver taget lidt hårdere fat, så kan en fysiurgisk massør gøre underværker for dit bevægelsesapparat.

Åbningstider

Man – tirs: 07.00-20:00
Ons: 06:00-18:00
Tors: 10:00-20:00
Fre: 06:00-16:00

Hos FYSIQ er fysioterapi og fitness smeltet sammen til at integrere det bedste fra træningen og fysioterapien til en sund livsstil. Vi har endnu ikke nogen klinik med massage i Århus, men vi er en del af FysioDanmark, som tilbyder både fysiurgisk- og velvære massage i deres klinikker i den jyske by.

Du kan derfor med fordel besøge dem, hvis du bor i Århus og ikke har mulighed for at benytte vores faciliteter i København. 

Hvad massagen kan hjælpe med

Massage i Århus kan være behjælpelig med mange forskellige ting. Mange går og døjer med spændinger i kroppen, og det kan give mange gener i hverdagen. En fysiurgisk massør kan hjælpe med både akutte og længerevarende skader med formålet om at lindre smerter og nedsætte spændinger og stress i kroppen. Det foregår gennem dybdegående bevægelser, der især er godt til dig, der har trænet hårdt og har brug for at blive løsnet op og restituere.

En wellness massage er en behagelig behandling, hvor hele kroppen bliver behandlet med blide greb og strygninger. Fokus ved denne form er afslapning, hvor kroppen får mulighed for at koble helt af og lade op. Det kan virke afstressende og give ro i sindet.

Hvis man får regelmæssige behandlinger, kan man opnå større overskud og øget velvære i kroppen. Det kan også fungere effektivt som et supplement til andre fysioterapeutiske behandlinger. Mere konkret kan massage Århus bruges som:

  • Kombinationsbehandling med fysioterapi
  • Sportsmassage der hjælper til restitution af musklerne
  • Afslapning og pusterum fra hverdagens gøremål
  • Forebyggende til at reducere arbejdsrelaterede spændinger fra belastende arbejdsstillinger osv.

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

Det tilbyder vi hos FYSIQ

Indtil videre har vi klinikker og faciliteter i hovedstadsområdet og på Amager. Vi tilbyder alt fra massage til fysioterapi, fitness, personlig træning, kostvejledning og sundhedstjek samt coaching. Du kan altså få hjælp til stort set alt indenfor fysiurgisk velvære og vejledning indenfor træning og sundhed.

Vi har en holdplan over alle de hold, vi tilbyder hver eneste dag i vores forskellige klinikker, så du altid kan finde et hold, der passer ind i dine planer. Hvis holdene ikke passer ind i din tidsplan, kan du til hver en tid benytte vores fitnesscentre med det bedste udstyr.

Alle kan føle sig velkomne i vores centre, hvilket både vores omgivelser, personale og medlemmer er med til at skabe.

Læs også om massage Køge, massage Kastrup, massage København og massage Helsingør her.   

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt