Massage Helsingør - Professionel behandling af massør

Behøver du en dybdegående massage i Helsingør? Hos FYSIQ kan være vores massør tilbyde god fysiurgisk behandling, der kommer dine gener og smerter til livs og forebygger. Dog har vi endnu ikke en klinik i Helsingør, og derfor skal du søge mod hovedstaden, den nærmeste ved Nørreport, hvis vi skal behandle dig.

Den rette behandling af dine skavanker

Når du skal vælge den rette behandling og behandler til massage Helsingør, kan det ofte være en god ide at søge ud over bygrænsen, da hjælpen ofte er at finde andre steder. Dog kan vi give den varmeste anbefaling til FysioDanmark i Helsingør, hvis du ikke er så meget for at tage turen til hovedstaden.

For dig, der behøver massage Helsingør, kan det være godt at vide, hvad man går ind til, inden du begiver dig mod en af vores klinikker.

Du kan altid forvente dig den bedste behandling hos en massør, fysioterapeut eller kostvejleder, når du kommer til behandling fra Helsingør hos FYSIQ. Vi er altid opdateret på den nyeste viden om sundhed og behandling. Derfor kan du også stole trygt på, at en massør kan give dig den bedste massage.

Adresse

I L. Tvedes vej 14, 3000 Helsingør

Åbningstider

Man – fre: 08.00 – 15.00
Lørdag: 08.00  – 13.00

Fordele ved massage Helsingør

For nogle, giver massage Helsingør en mulighed for at være spændings- og smertefri, mens andre ser massage som en luksusbehandling, man får på ferie. Og begge er legitime holdninger.

Massage har nemlig mange fordele – både fysisk og mentalt. For den fysiske sundhed kan afspænding, opløsning af myoser og massering af muskler og led give et langt større overskud, da hverdagen vil gå nemmere i Helsingør.

I forhold til den mentale sundhed, kan en velværemassage være ganske gavnlig, da den mindsker stress, får dig til at slappe af og hjælper med at udskille affaldsstoffer i kroppen og udløse endorfiner og gavnlige hormoner, som gør dig både gladere og mere overskudsagtig.

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

Book en tid til massage Helsingør

Hvad end du skal bruge en massage i Helsingør til velvære eller til udspænding og smertelindring, kan du med fordel booke en tid hos FYSIQ. Vi står klar til at tage imod dig, når du har brug for en massør til at give dig en dybdegående behandling.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om dine muligheder for massagebehandling, men også hvis du vil vide mere om fysioterapi, kostvejledning, personlig træning eller andre behandlingsformer, som shockwave.

Læs også om massage København, massage Århus eller massage Odense her. 

massage amager

Vælg den behandling, der passer dig

Hos FYSIQ tilbyder vi to slags behandlinger med massage: Fysiurgisk massage og velvære massage. 

Fysiurgisk massage er også det man kalder for sportsmassage, og er den dybdegående behandling, hvor velvære massage er til dig, der ønsker nydelse og afslapning. 

Hvis du ønsker massage Helsingør, så kan du enten tage turen ind til København, hvor du finder os på Amager eller ved Nørreport st., og ellers anbefaler vi, at du besøger vores søsterklinik FysioDanmark Helsingør.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ - Massage Helsingør

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage, kaldes også for en sportsmassage, og er en dybdegående behandling, der går helt ned i muskulaturen og afspænder.

Hvad koster det at få massage hos FYSIQ?

Prisen afhænger af mange ting. Det afhænger både af, hvilken slags massage du ønsker, varigheden af behandlingen og om du ønsker en massageterapeut eller en stud.fys. men priserne ligger fra 299-599 kr.

Hvem har godt af massage?

Alle kan have godt af massage, unge som gamle. Det er både godt, hvis du træner meget, men det kan også virke afstressende, og være en god pause fra hverdagens stress og ja.

Hvad er massage godt for?

Massage er godt for både krop og sind. Hvis kroppen er meget anspændt, så kan det hurtigt sætte sig i sindet og stresse. Derfor er massage godt til dig, hvis du er øm i kroppen.