Fysioterapeut Vejle - Behandling med fysioterapi nær dig

Med effektiv behandling hos en fysioterapeut i Vejle kommer du hurtigt på benene igen, hvad end der er tale om en skade, gener eller smerter. Hos FYSIQ arbejder vi til dagligt med alle mulige former for problematikker i bevægelsesapparatet, herunder med fysioterapi.

Fysioterapeut Vejle

Vi har dog endnu ingen klinik i Vejle, og derfor kan vi hos FYSIQ ikke hjælpe dig med fysioterapi i Vejle, men du finder en FysioDanmark i Vejle. Det betyder derfor, at du fortsat kan få kyndig hjælp og komme i kontakt med dygtige fagfolk og god behandling.

Adresse

Sjællandsgade 23a
7100 Vejle

kontakt

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Sådan fungerer fysioterapi

Når man taler om fysioterapi, handler det i høj grad om behandling af forskellige problematikker, herunder gener og smerter i bevægelsesapparatet. Dette omfatter musklerne, nerverne, leddene og sener. Disse findes naturligvis i hele kroppen, og derfor har en fysioterapeut også en stor viden om kroppens funktioner.

Dette er med til at gøre, at en årsag til smerter eller gener hurtigt kan findes af en fysioterapeut i Vejle, fordi fysioterapeuter er uddannet i at kunne identificere forskellige ujævnheder og problemer i de enkelte dele af bevægelsesapparatet. Dette betyder også, at du kan få god og effektiv behandling, der er baseret på dine behov, fordi behandlingen er personlig.

Find også fysioterapi andre byer som Århus og Aalborg.

fysioterapeut vejle

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

fysioterapeut vejle

En dygtig fysioterapeut i Vejle

Har du mod på at tage turen til København, når du skal have behandling med fysioterapi, kan du finde vores klinikker i både Lufthavnen, i Kastrup og andre steder i København og på Amager. Hvis ikke, kan du vælge at besøge vores søsterklinik, som nævnt ovenfor.

Uanset hvilken fysioterapeut i Vejle, du vælger, kan du være sikker på at få god og personlig behandling, hvis behandleren er en del af FysioDanmarks store kreds af dygtige fagfolk, som både kan udføre massagesportsfysioterapi og andre behandlinger i over 80 klinikker landet over, herunder i Vejle.

Læs også om fysioterapeut Kolding og fysioterapeut Esbjerg

fysioterapeut vejle

Genoptræning eller træningsmål

Hvad end det er genoptræning efter en operation, en skade eller lignende, som du har behov for, eller om du har brug for hjælp til et træningsforløb, der kan hjælpe dig i gang med en sundere livsstil. Du kan være sikker på, at møde en fysioterapeut i Vejle, der kan hjælpe dig med både råd og vejledning til den bedste måde at nå dine mål.

Både FysioDanmark og os hjælper netop dig med både cardiotræningstyrketræning, sætte et mål for din træning, eller hjælpe dig med at tabe de ekstra kilo, så du kan stå som den bedste udgave af dig selv.

Se vores holdplan, hvis du gerne vil træne med andre, eller besøg én vores klinikker i hovedstadsområdet, hvis du gerne vil gøre det selv. Du kan altid være sikker på, at der står en fagperson til rådighed i vores faciliteter, når du træner hos FYSIQ. Vi søger nemlig at give den bedste vejledning til din træning, også til de enkelte øvelser, så du får allermest ud af dit trænings- og behandlingsforløb.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt