Garmin løbeure - Find de bedste tilbud til dame og herre

Garmin løbeur

Med et Garmin løbeur kan du holde øje med både puls, pace og distance, mens du løber, men også samtidig tracke alt fra søvn, energiniveau, hydrering og meget mere. Sportsure kan i dag rigtig mange ting, som kommer os til fordel i hverdagen. Vi har her fundet de bedste i test med tilbud på både herre og dame modeller fra Garmin.

Seneste ændring 14.02.2024

Vi har lavet en dybdegående analyse af de bedste Garmin løbeure i test, så du kan finde et sportsur, der passer til dine behov. Find både tilbud til herre og dame.

Vores guide opdateres løbende, så du altid kan finde bedst i test anmeldelser på flere modeller.

garmin ur til løbetur

#1 Bedste Garmin løbeur med musik

Garmin Forerunner 245 Music

Trust-anmeldelser

4,7

+1.800 anmeldelser

#2 Det ultimative løbeur

Garmin Fenix 7X Solar

Trust-anmeldelser

4,7

+1.800 anmeldelser

bedste løbetur med garmin ur

#3 Et allround løbeur

Garmin Vivoactive 5

Trust-anmeldelser

4,7

+1.800 anmeldelser

Vores anbefalinger

Overblik: Sammenligning af løbeure

Produktbedste loebeure
bedste loebeure
bedste loebeure
Pris1.997 kr.6.999 kr.2.349 kr.
Vurdering4,4/55/54,9/5
Batteritid7 dage28 dage11 dage
BluetoothjaJaja
Skærm teknologiMIPMIPAMOLED
Se mereSe mereSe mere

Garmin Forerunner 245 Music - Bedste løbeur med musik

Garmin Forerunner

Find de bedste priser på Forerunner 245 Music:

Garmin

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

Vælger du Garmin Forerunner 245 Music som dit foretrukne løbeur, kan du altid være sikker på at have god musik, når du skal ud at løbe eller dyrke anden sport. Her får du nemlig et intuitivt ur, der både har musik, GPS og meget mere integreret i uret.

Tag musikken med dig

Vi fremhæver dette som det bedste Garmin løbeur med musik, fordi det er ganske simpelt, har en god pris og kan lagre op til 500 forskellige sange fra Spotify i uret.

Garmin Fenix 7X Solar - Det ultimative løbeur

Garmin Fenix

Find de bedste priser på Fenix 7X Solar:

Garmin

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

Dette aktivitetsur fra Garmin er det ultimative ur, som både kan bruges til løb, andre sportsgrene og på vandreture. Uret kan nemlig både måle puls, restitution, hydrering og mere, i sin lange batterilevetid, som kan vare helt op til 28 dage på solopladning. Utvivlsomt et premium valg.

Til dig, der vil det hele

Er du på jagt efter et løbeur, som ikke kun kan bruges til løb, men som også er helt genialt til udelivet, såvel som hverdagslivet. Med Garmin Fenix 7X Solar får du det ultimative aktivitetsur, der både kan tages med i ødemarken og på løbeturen.

Garmin Vívoactive 5 - Et allround løbeur

Garmin Vívoactive 5

Find de bedste priser på Vívoactive 5:

Garmin

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

Vil du gerne have et Garmin løbeur, der kan lidt af det hele. Både tracke dit løb, svømning, styrketræning og meget mere, men samtidig også virke som et hverdagsur, så er Vívoactive 5 et genialt valg. Her får du nemlig alt i ét helt fantastisk ur.

Ikke som andre Garmin løbeure

Det helt særlige ved Garmin Vívoactive 5 er, at det ikke bare er et forrygende sportsur, men også et rigtig godt hverdagsur, som giver dig mulighed for at holde øje med din søvn, dit stressniveau og dit aktivitetsniveau, foruden at tracke din puls, dit løb osv. Vi anbefaler derfor dette Garmin løbeur, hvis du vil have det bedste allround ur.

Find de bedste løbeure i test her. Læs også om de bedste Polar løbeure.

Find vores BMI beregner, og bliv klogere på din sundhed.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

Anvendte kilder og tests

FAQ

Hvad er det bedste Garmin løbeur?

Skal du bruge et ur til løb, er Garmin Forerunner 245 Music en sand vinder. Her får du nemlig et simpelt, intuitivt ur, der kan tracke din pace, puls og distance, mens du hører god musik fra det downloadede lager fra Spotify.

Hvilket Garmin løbeur kan mest?

Leder du efter det Garmin løbeur, der kan mest, ligger Fenix 7X Solar Edition klart i føresædet. Her får du nemlig et aktivitetsur, der kan bruge til alt fra løb til overlevelsesture i vildmarken. Den kan sågar oplade på solenergi.

Er det bedst at vælge et ur med knapper eller touchskærm?

Alt er naturligvis en præference. Men er du typen, der løber i al slags vejr, så kan våde fingre fra regn og sved godt være en udfordring på en touchskærm. Omvendt, får man ofte ikke helt de samme egenskaber med, i et ur med kun knapnavigation.

Hvor mange Garmin løbeure findes der?

På nuværende tidspunkt kan du finde hele 20 forskellige ure, KUN til løb. Samlet set, kan Garmin tilbyde op mod 100 forskellige aktivitetsure, som kan bruges til både hverdag, træning og mere.