Løbeur - Find det bedste ur med musik og GPS i test

løbeur bedst i test

Med det bedste løbeur, kan du tracke, både hvor langt du løber, hvor meget du har løbet opad eller nedad, måle puls, vejrtrækning og meget mere, mens uret finder rundt for dig, kortlægger din rute med GPS og underholder dig med musik. Har du ikke allerede et, er det helt sikkert tiden for det.

Seneste ændring 14.02.2024

Vi har lavet en dybdegående analyse af de bedste løbeure på markedet, så du kan finde lige netop det, du har behov for, på tilbud eller til en god pris.

Vi opdaterer løbende vores guide, så du altid kan finde modeller fra bedst i test.

bedste løbeur

#1 Bedste løbeur i test

Garmin Forerunner 255 Music

Trust-anmeldelser

4,8

+1.800 anmeldelser

#2 Bedste premium løbeur

Garmin Fenix 7X Solar

Trust-anmeldelser

4,7

+1.800 anmeldelser

bedste løbetur med garmin ur

#3 Bedste allround ur

Garmin Vivoactive 5

Trust-anmeldelser

4,7

+1.800 anmeldelser

garmin ur til løbetur

#4 Bedste løbeur med GPS og musik

Garmin Forerunner 245 Music

Trust-anmeldelser

4,7

+1.800 anmeldelser

Vores anbefalinger

Overblik: Sammenligning af løbeure

Produktbedste loebeure
bedste loebeure
bedste loebeure
Pris1.997 kr.6.999 kr.2.349 kr.
Vurdering4,4/55/54,9/5
Batteritid7 dage28 dage11 dage
BluetoothjaJaja
Skærm teknologiMIPMIPAMOLED
Se mereSe mereSe mere

Hold dig sund og i gang

Nu om dage bruger rigtig mange af os vores tid, på arbejdet, på sidde i en kontorstol eller bevæge os meget lidt. Dette er kroppen slet ikke bygget til, den er nemlig formet til at skulle holde sig i gang, og derfor er der da også mange, der nyder en god løbetur efter eller før arbejdsdagen.

Vi er, hos FYSIQ, vilde med fysisk aktivitet, og derfor finder du også medarbejdere hos os, der er engagerede og motiverede for at hjælpe dig med at komme i bevægelse. Hertil kan motivationen stige, hvis man har det rette udstyr.

Med et godt løbeur, med musik eller med GPS, kan du få de bedste løbeture, hvor der holdes øje med puls, vejrtrækning, distance og meget mere. Læs mere om vores anbefalede produkter herunder.

Garmin Forerunner 245 Music - Bedste løbeur med GPS og musik

Forerunner 245 Music løbeur

Find bedste priser på Forerunner 245 Music her:

Garmin

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

Garmin Forerunner 245 Music har vi udvalgt som vores favorit i bedst i test guiden her. Det har vi gjort, fordi det er et intuitiv løbeur med GPS og musik indbygget, der gør det nemt at tage på løbeture i det fri, såvel som i fitnesscenteret. Hertil er det nemt at bruge, fås i flere flotte farver og måler en masse af dine værdier, mens du har det på.

Godt ur, god pris

En af de ting, der helt sikkert skal fremhæves, er, at dette ur ikke bare kommer med en masse gode funktioner, men også med en rigtig god pris.

For et par tusinde kroner, når det altså ikke er på tilbud, vil du få et suverænt løbeur, der tracker din rute, giver dig forslag til træningsmetoder, plads til at lagre op til 500 sange fra Spotify, måler din puls, vejrtrækning, søvn og meget mere.

Til sammen ser vi dette løbeur som det bedste, fordi det både er brugervenligt, kommer med en masse gode funktioner og en rigtig fin pris for det produkt, man får mellem hænderne.

Garmin Fenix 7X Solar - Bedste premium løbeur

Find bedste priser på Fenix 7X Solar her:

Garmin

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

Garmin Fenix 7X Solar er måske det vildeste aktivitetsur på markedet. Her får du ikke bare utroligt funktioneltur, men en assistent, som kan hjælpe dig med datalogging, aktivitetsguides, opdateringer på nyheder, kalender, vejr og meget mere. Vi har valgt at fremhæve dette løbeur, fordi det har helt vildt mange fede funktioner, som gør det godt til brug i alle sportsgrene, men også især til løb.

Det ultimative aktivitetsur

Leder du efter et aktivitetsur, som du kan bruge som løbeur, til tracking af dine personlige værdier og meget mere, er dette helt sikkert uret, du er på udkig efter. Dette er et vaskeægte bedst i test ur, som kan bruges til alle formål.

Uret er i sig sel udformet til at kunne bringe dig igennem og assistere dig i ødemarken, derfor er det også opbygget med solopladning, så uret kan holde i helt op til 139 dage i ‘Ekspedition’-mode. Intet aktivitets- eller løbeur kommer i nærheden af dette vilde batteri.

Vi er ganske begejstrede for dette ur, men leder du blot efter et simpelt sportsur, som du kan brug til løb, er dette måske i overkanten.

Garmin Vívoactive 5 - Bedste allround ur

Vívoactive 5 løbeur

Find bedste priser på Vívoactive 5 her:

Garmin

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

Vi har valgt at fremhæve Garmin Vívoactive 5 som ét af de bedste løebure, da det både er supergodt til hverdagen, hvor det både tracker din søvn, puls, bevægelse og meget mere, men også fordi det er et suverænt sportsur, der kan bruges til rigtig, rigtig mange forskellige sportsgrene. Det holder batteri meget længe og lader hurtigt op.

Bedste løbeur og tracker til hverdagen

Hvis du leder efter et løbeur, som kan hjælpe dig på bedste vis til at holde øje med både skridt, hydrering, puls, vejrtrækning, søvn og meget mere, i hverdagen, er Vívoactive et godt redskab.

Med dette ur er du nemlig helt opdateret på, hvordan din krop har det, hvor i din cyklus du er (som kvinde), hvor godt du har sovet og så videre. Hertil tracker den også både dine bevægelser og din inaktivitet, såden sætter dig i gang, når du har siddet ned længe, holde øje med, når du er i bevægelse, og kommer med vejrtrækningsøvelser i stressede perioder.

Garmin Vívoactive 5 bliver hurtigt din bedste ven i hverdagen, når løbeture, arbejde og afslapning skal gå op i en højere enhed.

Hvad skal et løbeur kunne?

Et løbeur skal gerne kunne tracke din rute med GPS, tælle dine skridt og holde styr på tid og pace. Dette kan de fleste aktivitetsure dog i dag, så dette er klart den lave barre.

Hertil er ure med musik og søvntracking også blevet populære, fordi du så både kan blive underholdt, holde øje med helbredet og meget mere, på ét og samme gadget.

Vil du gerne kunne sove godt, kan en tyngdedyne og en god seng også være gode redskaber. Træn med dit ur på, både når det er cardio- og styrketræning, med squat rack.

Gode egenskaber

Når du ser efter et bedst i test løbeur, kan det være svært at gennemskue, hvad er gode egenskaber, og hvad der er overflødige eller mindre gode egenskaber. Det giver vi dig et overblik over her.

For mange er lang batterilevetid en god egenskab, især hvis man løbe hver dag eller løber langt, så uret ikke løber tør ude midt på din løbetur. Hertil kan det også være en fordel for dig, der løbe langt, at der er knapper til navigation, hvis du får svedige hænder. I dag kan man både få ure, der har touchskærm og andre kun med knapper.

Andre gode egenskaber, som det bedste løbeur bør have, er musikstyring og kontaktløs betaling, da mange netop løber med musik eller podcasts i ørerne og dermed ikke behøver at tage telefonen med.

Den kontaktløse betalingsfunktion er særligt god, hvis man udnytter sin løbetur til lige at smutte forbi supermarkedet for småting, man mangler.

Det bedste løbeur i test

Hvad er et cellular løbeur?

Et cellular løbeur har mobiltjeneste, som betyder, at du kan modtage opkald og beskeder, selv når du lader telefonen blive hjemme. Det betyder også, at du kan bruge apps, såsom Spotify på selve uret, som er en fordel, hvis du godt kan lide at høre musik eller podcasts, mens ud løber.

Her er det værd at bemærke, at man ofte behøver et abonnement for dette, ligesom et mobilabonnement. Dette koster normalt mellem 20 og 30 kroner månedligt.

Det er ikke nødvendigt at have et cellular løbeur, hvis du gerne vil kunne høre musik, osv., på din løbetur, da almindeligt netværk også kan gøre det samme. Det betyder egentlig bare, at du ikke kan downloade musik, mv., uden at have din telefon nær dig. Dette kan dog, i langt de fleste tilfælde klares inden løbeture, derhjemme.

Find gode løbeur tilbud

I takt med, at der bliver sat mere og mere fokus på et sundt liv, er det også blevet mere almindeligt at have et smartwatch eller et løbeur på hver dag.

Det betyder da også, at der udvikles flere og flere typer af hverdags- og sportsure, om har gode egenskaber, der kan bruges i hverdagen, og som du ofte kan finde på tilbud. Løbeur tilbud dækker tit over de ure, som bruges til hverdagsbrug.

De bedste løbeure i test er ligeledes også typisk dem, som har andre gode funktioner, fordi man fjerne fokusset fra løbeturen og hen på det generelle liv. Således vil man både kunne holde øje med stressniveau, hydrering, restitution og meget mere. Find gode løbeur tilbud i dag på både Garmin løbeure og Polar løbeure.

Bedste løbeur til hverdagen

Hvad der er et bedste løbeur med musik, til løb, til hverdagen og så videre, er noget, du skal vurdere. De test, som vi, eksempelvis, laver, er ikke retvisende for dit personlige liv. Derfor er det også dig, der skal vurdere, hvilke behov, du ønsker at opfylde.

Det bedste løbeur i test vil være det, der opfylder dine forventinger, behov og ønsker. Vi har anbefalet de ovenstående produkter, fordi disse overordnet set dækker nogle behov, som vi finder relevante.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

Anvendte kilder og tests

FAQ

Hvilket løbeur er det bedste?

Leder du efter et godt løbeur, som skal kunne måle puls, distance, mm., er Garmin Forerunner 245 Music en klar vinder. Leder du derimod et ur, som har hele pakken med gode funktioner, touchskærm, solopladning og meget andet, så er Garmin Fenix 7X Solar Edition et rigtig godt valg.

Hvad kan man bruge et løbeur til?

Du kan bruge et basal løbeur til at tracke din puls, vejrtrækning og skridt. Med mere avancerede ure kan du også holde øje med åndedræt, restitution, distance, rute mm.

Hvad koster et løbeur?

Du kan finde løbeure med priser på helt ned til et par hundrede kroner, som har basale funktioner. Vælger du et mere hightech produkt med ruteplanner, vejrtrækningsmåler og mere, kan du godt komme op mod de 3-4.000 kr.

Hvordan kommer man i gang med at løbe?

Har du et par gode løbesko, er det egentlig bare med at komme afsted. Du kan starte med at løbe omkring området, du bor. Har du brug for at gå undervejs, er det helt okay. Så begynder du bare at løbe igen, når pulsen er faldet lidt. Det kan være en god ide at sætte et mål for sin løbetur, så man hele tiden kan forbedre sig.