Fysioterapeut Kolding - Behandling for sundhed og velvære

Behøver du god og professionel behandling hos en fysioterapeut i Kolding, er der hjælp at finde. Hos FYSIQ arbejder vi med alle vores patienters personlige behov, og derfor kan du også være sikker på at møde effektiv behandling med fysioterapi for netop dine gener eller smerter.

Fysioterapeut Kolding

Vi har har dog endnu ingen klinik i Kolding, og derfor skal du tage turen til København, hvis du ønsker behandling af én af vores dygtige fysioterapeuter. Til gengæld kan du finde vores søsterklinik hos FysioDanmark i Kolding.

Adresse

Toldbodgade 5 st.
6000 Kolding

kontakt

Åbningstider

Mandag 7.00 – 17.00
Tirsdag 7.00 – 18.00
Onsdag 7.30 – 17.00
Torsdag 7.30 – 18.00
Fredag 7.00 – 14.00

Personlig behandling

Når du kommer til fysioterapi i vores klinik, hvad end du kommer hele vejen fra Kolding eller ej, kan du være sikker på, at der bliver lavet en god og grundig udredning af din situation. Vi vil nemlig gerne vide mere om dig, dine gener og eller smerter, samt årsagen til dette, hvis du kender til denne i forvejen.

Herefter vil vi sammen gennemgå de muligheder, vi kan tilbyde dig med fysioterapi, så du kan få et godt forløb, der virker. Der vil i forbindelse med behandlingen med fysioterapi også være nogle øvelser, som du kan tage med hjem og lave i Kolding, som din fysioterapeut naturligvis vil introducere dig til.

fysioterapeut kolding

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

fysioterapeut kolding

Hvad er fysioterapi?

Er det første gang, at du skal i gang med et forløb med en fysioterapeut i Kolding, kan det være en god til at læse lidt op på, hvad det er, du kan forvente dig.

Fysioterapi er helt grundlæggende behandling af bevægelsesapparatet og de forskellige elementer heri. Dette omfatter både muskler, led, sener og nerver. Derfor er der også meget at tage fat om, som fysioterapeut, da bevægelsesapparatet egentlig er hele kroppen.

Hos FYSIQ er alle vores fysioterapeuter veluddannede og har den seneste viden om både behandling og kroppens mange funktioner. Det betyder da også, at du kan være sikker på at få god behandling, der virker.

fysioterapeut kolding

Mød en fysioterapeut i Kolding

Vi har, som nævnt, endnu ikke en klinik i med fysioterapi i Kolding, men hvilket FysioDanmark, landets største kvalitetssikrede fysioterapikæde, har. Du finder vores klinikker i hovedstadsområdet i eksempelvis Ørestad eller ved Nørreport.

En fysioterapeut kan både hjælpe dig med fysioterapi, men også med gode råd og vejledning til, hvordan du bedst kommer i bedring, eksempelvis efter en skade. Dette kan være råd eller vejledning til, hvordan du taber dig, eller hvordan du sætter et træningsmål. Dette gælder både for os såvel som FysioDanmark, da vi begge tilbyder sundhedscoaching.

Kom i kontakt med en fysioterapeut

Vil du i kontakt med en fysioterapeut, der kan give dig behandling, kan du med fordel læse mere om de forskellige afdelinger på vores kontaktside. Her finder du telefonnumre og emails på alle vores klinikker i København.

Du kan læse meget mere om vores behandlingstyper, hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig her på siden. Du finder desuden også holdplaner eller kontaktinformation, hvis du vil høre mere herom. 

Læs også om fysioterapeut Vejle og fysioterapeut Esbjerg 

fysioterapeut kolding

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt