Fysioterapeut Aalborg - Fysioterapi og velvære hos FYSIQ

Hos en fysioterapeut i Aalborg kan du få den behandling, din krop behøver. Hos FYSIQ arbejder vi målrettet med fysioterapi, både for smerter, skader og gener, men også for velvære.

 

Fysioterapi og behandling nær dig

Selvom FYSIQ endnu ikke har en klinik i Aalborg, betyder det bestemt ikke, at vi ikke kan hjælpe dig frem til god behandling. Du kan nemlig med fordel besøge vores søsterklinik, FysioDanmark i både Nørresundby, Hasseris og på John F. Kennedys Plads, helt centralt i byen.

I rette hænder hos din fysioterapeut Aalborg

Der kan være mange grunde til at opsøge en fysioterapeut Aalborg. Det kan være fordi du i længere tid har døjet med gener eller smerter i led og muskler, eller fordi du har pådraget dig en skade, eksempelvis i forbindelse med sport.

Uanset hvad, vil en fysioterapeut kunne hjælpe dig med fysioterapi på forskellige måder. Dette kan både være med manuel behandling, hvor behandleren mærker efter og løsner op i muskler og sener, men det kan også være andre typer af behandling, som går ind i skader og smerter, for at lindre.

Har du brug for vores hjælp nær dig i Aalborg, kan du med fordel læse mere om fysioterapi i Viborg, Århus eller Silkeborg.

Behandling af bevægelsesapparatet i Aalborg

Når du kommer til behandling hos FYSIQ, vil du altid blive mødt af en kompetent og veluddannet fysioterapeut, der vil foretage en dybdegående undersøgelse af dine smerter eller skader, så den bedste behandlingsform kan findes.

Her vil dine erfaringer være vigtige for at kunne hjælpe dig frem til den bedste behandling med fysioterapi i Aalborg. Ved at du selv tager en aktiv del i din bedring, vil du også hurtigere kunne opleve en smertefri hverdag.

Kontakt os for at høre mere om dine mulighed for fysioterapi hos en fysioterapeut Aalborg.

FAQ

Hvor findes den bedste fysioterapeut Aalborg?

Der findes mange dygtige fysioterapeuter i Aalborg, men helt anbefalelsesværdigt er det at besøge FysioDanmark eller FYSIQ, da du her finder nogle af landets allerbedste behandlere af både smerter, gener og skader.

Hvorfor går man til fysioterapeut Aalborg?

Der kan være flere årsager til, at man har et behov for at gå til en fysioterapeut i Aalborg. Det kan være, at man er født med kroniske smerter, der behøver jævnlig behandling, fordi man har pådraget sig en skade, eller fordi man oplever smerter eller gener i hverdagen.

Hvad laver en fysioterapeut?

En fysioterapeut er en kropslig behandler, der arbejder med bevægelsesapparatet, smerter, gener og skader heri, for at få det til at fungere mest optimalt. Det betyder også, at har du spændte muskler eller kroniske smerter, kan fysioterapi være ganske lindrende.

Hvordan virker fysioterapi?

Fysioterapi går i dybden med muskler, led, nerver og sener, der kan have skader, spændinger eller irritationer, som gør, at man oplever at være generet eller decideret invalideret af det. En fysioterapeut kan således hjælpe med lindring af smerter.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt