Polar løbeure - De bedste modeller med GPS og pulsur

Polar løbeur

Det er ikke for sjov, at Polar løbeure er blevet ganske populære i Danmark, gennem de seneste år. Brandet formår nemlig at skabe en perfekt fusion mellem smartwatch og sportsur, så man ikke går glip af nogle af delene. Find her bedst i test modeller til løb, med GPS og mere.

Seneste ændring 15.02.2024

Vi laver dybdegående analyser, for at finde de bedste Polar løbeure i test, så du nemt kan udvælge det ur, der passer dine behov bedst.

Find i vores guide, der løbende opdateres, modeller til både løb og hverdag.

#1 Bedste Polar løbeur

Polar Pacer Pro

Trust-anmeldelser

4,5

+300 anmeldelser

#2 Bedste premium valg

Polar Vantage V3

Trust-anmeldelser

4,5

+300 anmeldelser

Vores anbefalinger

Polar Pacer Pro - Bedste Polar løbeur

Find de bedste priser på Pacer Pro:

Polar

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

Skal du have et Polar løbeur, som både kan holde øje med din søvn, din aktivitet og mere, men samtidig også være din bedste løbemakker, så er Pacer Pro helt sikkert det rette valg. Her får du nemlig et funktionelt ur, der både tracker dine værdier og giver dig løbende opdateringer om vigtig viden.

Et ur til mange formål

Polar Pacer Pro er udviklet som løbeur, men det betyder langt fra, at det ikke også kan anvendes til andre sportsgrene. Det har nemlig intet mindre end 20 forskellige aktivitetsprofiler indbygget, som du kan aktivere, når du eksempelvis skal cykle, styrketræne eller svømme.

Polar Vantage V3 - Bedste premium valg

Polar Vantage V3

Find de bedste priser på Vantage V3:

Polar

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

Polar Vantage V3 er et uovertruffent multisportsur, som du med fordel kan vælge, hvis du leder efter det bedste premium Polar løbeur. Her får du nemlig et ur proppet med fede funktioner, som EKG-måling i håndleddet, navigation med kort direkte på uret og meget andet.

Et væld af funktioner

Ikke nok med, at Polar Vantage V3 er et suverænt løbeur, så er det også ekstremt godt til mange andre sportsgrene. I uret kan du finde over 130 sportsprofiler, som du kan bruge, når du skal dyrke motion af enhver art.

Find også andre suveræne ure i vores overblik over de bedste løbeure. Vi har desuden lavet en sammenligning mellem nogle af de bedste Garmin løbeure, hvis du er nysgerrig på andre brands.

Bliv desuden klogere på din sundhed med vores BMI beregner.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

Anvendte kilder og tests

FAQ

Hvilket Polar løbeur er det bedste?

Det bedste Polar løbeur, hvis man blot ser på løbefunktionerne, og den samlede vurdering under løb, så er Pacer Pro det bedste i test.

Hvilke Polar ure er bedst til løb?

Du kan med fordel vælge enten Pacer Pro, Vantage V3 eller Vantage M2, hvis du ønsker et godt løbeur. Disse er nemlig tre gode multisportsure til prisen.

Hvordan vælger man et godt løbeur?

Det er altid vigtigt at identificere sine behov i et ur. Skal det have knapper eller touchskærm? Skal det have mange sportsindstillinger eller kun til løb?