Kettler romaskine - Find udstyret til hjemmetræningen

Du har måske ikke hørt om en Kettler romaskine før, men så har du nok helt sikker hørt om en træningscykel fra samme brand. Dette tyske brand er nemlig ganske kendt for sit træningsudstyr, især cykler, og derfor er det da også ærgerligt, at de effektive romaskiner ikke også får anerkendelsen.

Coach, Rower og andre gode modeller

Når man skal ud og finde en god maskine til roning, så vil det typisk være mærker som Concept eller Abilica, som du vil falde over, men der findes faktisk mange andre gode brands, som gør det lige så godt, hvis ikke bedre, og her er denne tyske favorit altså ikke en undtagelse.

Hvilken model skal man vælge?

Kettler har lavet mange forskellige modeller af romaskiner, og derfor kan det da også være svært at vide, hvilken man skal vælge, hvis man eksempelvis er nybegynder, man er mere erfaren eller har forskellige behov.

Heldigvis har vi samlet vores erfaringer lige her, så du kan få et overblik over, hvilken Kettler romaskine, du bør gå efter, når du skal ud og investere i noget nyt, lækkert udstyr til din hjemmetræning eller lignende.

Vi har fremhævet de aspekter, som vi især synes om, ved hver enkelt model, så du også kan se alle de gode fordele. Herunder både subjektive tanker, men også mere objektive punkter, som du kan sammenligne de forskellige maskiner med.

 

kettler romaskine

Populære Kettler romaskiner

Herunder finder du nogle af de mest populære maskiner fra det populære brand.

 

 

kettler rower 2.0

Kettler Rower 2.0

Denne Kettler romaskine er både god og budgetvenlig, så hvis du ikke ønsker at skulle betale kassen for en effektiv maskine, er denne helt sikkert et godt valg. 

Denne maskine bruger magnetisk modstand, som betyder, at modstanden skabes ved, at et svinghjul hives forbi en magnet, som vil give modstanden i trækket. Dette er det samme princip, som man finder ved de fleste motionscykler og da også cykler fra dette brand.

Der er mange ting, som gør denne romaskine til et godt valg, herunder at den nemt kan pakkes sammen og gemmes væk, da den netop er foldbar og kan pakkes sammen til omkring den halve størrelse. Derudover er den nem at bruge og komme i gang med, og så er den ganske praktisk at have med at gøre.

Klik her for at læse mere om fysioterapeutiske hold.

Specifikationer

Kettler AquaRower 700

 

Denne Kettler romaskine er én af topmodellerne og en absolut yndling blandt brugere og eksperter. Her får du nemlig en romaskine med vandmodstand, som giver den autentiske oplevelse af roning, som havde man selv været ude på vandet i en robåd.

Den er udstyret med et hav af lækkert udstyr, hertil en trådløs pulsmåler, display med computerfunktioner, som måling af slagfrekvens, afstand, træningstid, puls, kalorier og meget mere.

Specifikationer

Mange flere romaskiner

Er du nysgerrig på, hvad der ellers findes af romaskiner, kan du med fordel læse vores romaskine test, hvor vi gennemgår de bedste på markedet, inden for forskellige kategorier, eller du kan læse vores artikel om romaskiner med vand.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt