Fitness center København - kom igang med din træning

Står du og mangler et fitness center i København, og endnu ikke har fundet det rette sted i nærheden af dig, så har du hos FYSIQ mulighed for at træne flere forskellige steder spredt over hele København. 

Hos FYSIQ vil du opleve at få meget mere end et fitness center, da vi netop er et center med fokus på at yde den højeste kvalitet for vores kunder, og dertil tilbyder vi blandt andet også ydelser indenfor fysioterapi og massage.

FYSIQ er en del af landets største kæde FysioDanmark, indenfor fysioterapi og træning. Dette skyldes, at vi ønsker at kombinere kompetencer fra begge verdener for at sikre, at du som kunde modtager optimal og opdateret viden om sundheds- og motionsvaner. 

Træningsmuligheder til alle i dit nærmeste fitness center i København

Hos os vil du opleve at bredt udvalg af træningsudstyr, som både kan benyttes ved at træne selv, men også det store udbud af holdtræninger. Der er bred mulighed for at kombinere din egen træning, med professionel rådgivning og blive vejledt i dine træningsøvelser af forskellige fysioterapeuter.

fitness traeningscenter østerbro
fitness traeningscenter østerbro

Hvad gør træning ved dig?

Idet du vælger at prioritere din træning, styrkes både din fysiske form og mentalitet. Du vil samtidig øge dit energiniveau og opbygge en stærkere selvtillid. Du vil opleve at styrke din velvære og livskvalitet via din træning hos FYSIQ. For hos os, ligger vi en dyd i at få energi, komme i form og have det sjovt. Det er alle 3 faktorer, som vi sætter stort fokus på ved vores kunder.

Du vil opleve at kunne finde os 7 forskellige steder placeret rundt om i København. Du kan blandt andet finde et fitness center i København ved Nørreport, i Ørestaden eller Kastrup. Du kan læse mere om åbningstider, samt information om hvilket medlemsskab, der kunne passe dig.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt