Yoga Amager - Øvelser med fokus på øget fleksibilitet

Hvis ikke du allerede har erfaring med træning og øvelser inden for mental sundhed og kropslig styrke, kan yoga på Amager være den helt rette investering for et styrket selv. Denne træningsform bidrager nemlig både til mental og fysisk velvære.

yoga amager

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: kl. 8 – 17
Lør – søn & helligdage: Lukket

Giver du dig i kast med denne type træning, vil du opleve, at træningsformen bidrager til en afslappende sindstilstand, samtidig med at din fysik styrkes gennem smiddigørelse af led og muskler, samt at din balanceevne forbedres.

Øvelser med yoga

Hvis du engagerer og involverer dig dybt, kan du opleve, at det ikke blot er en rigtig god måde at træne på, men at det kan blive en livsstil, som du nødigt vil undvære, når først du er blevet opslugt af hele universet, samt den spiritualitet, der medfølger.

Hos FYSIQ på Amager kan vi tilbyde holdtræning med fokus på de traditionelle yogaformer Anstanga og Vinyasa. Stilarterne komplimenterer hinanden, fordi stillingerne netop afløser hinanden, og åndedræt og bevægelse sammenkædes.

Der indgår seks serier af stillinger i denne holdtræning med Anstanga og Vinyasa yoga, og sværhedsgraden på de forskellige øvelser øges i et passende tempo, hvorved det er muligt at arbejde sig dybere og dybere ind på et mentalt og fysisk plan.

Der er mange positive aspekter ved at dyrke netop denne træningsform, da den yderligere kan bidrage til fornyet energi og overskud, have en positiv indvirkning på nervessystem samt kredsløb. Derudover kan man opnå øget iltoptagelse og en bedre blodcirkulation.

yoga amager

Harmoni i krop og sind

Såfremt du dyrker yoga på Amager regelmæssigt, vil du opleve, at din krop bliver stærkere, hvilket vil medføre, at de forskellige øvelser bliver nemmere for dig at udføre. Det vil derfor med tiden være mere afslappende at dyrke denne træningsform, fordi den vil sidde på rygradden, og du kan give dig hen og nyde din træning. 

Der er flere fordele end blot øget balance, fleksibilitet og styrke ved at dyrke disse stilarter. Yoga kan nemlig også resultere i, at du kan slappe bedre af, få forbedret søvn samt reduktion af stress. Derudover vil du formentlig opnå en bedre kropsbevidsthed samt øget stamina – altså en forhøjet udholdenhed, styrke og livskraft. 

Det kan derfor godt betale sig at besøge os, hos FYSIQ, i et nærtliggende træningscenter på Amager og afprøve holdtræning. Fordelene er mange, så giv dig endelig hen til træningsformen. 

Skulle yoga ikke være noget for dig, tilbyder vi holdtræning i mange andre former samt fitness med mulighed for personlig træning, massage og meget andet herunder også fysioterapi.

Kontakt os på Amager

Kom endelig forbi et vores mange træningscentre, og meld dig på et yogahold, bestil tid til en behandling eller træn i et vores lækre fitness lokaler. Du kan også nemt foretage en booking online eller blive medlem for at opnå mange fordele, når du besøger vores træningscenter på Amager. 

Følg også meget gerne med på vores Instagram-profil for at blive opdateret løbende på, hvad vi ellers tilbyder af aktiviteter, og hvad vi går og laver. Måske du kan finde inspiration til nye øvelser og træningsformer.