Træningsprogram fitness - Planlæg din træning med FYSIQ

Få lagt et træningsprogram med fitness hos FYSIQ. Hos fos finder du en personlig træner, der kan hjælpe dig med din individuelle udvikling og træning, men du kan også med fordel melde dig på vores mange hold.

Træn med træningsprogram

Hvad skal du træne?

Er der en del af din krop, som du er ked af? Måske hænger maven lidt, måske skal numsen strammes op, eller måske er du bare ikke inde nok i stoffet til at vide, hvor du skal begynde og hvor du skal slutte.

Bare rolig. Hos FYSIQ er vores dygtige trænere og medarbejdere altid klar med gode råd og ekspertviden. Lad os hjælpe dig med at finde et godt program, så du kan få den krop, du drømmer om.

Træningsprogram til fitness

Vil du gerne have lagt et træningsprogram fitness, der fokuserer på netop de områder, hvor du gerne vil se en forandring, så vil et forløb med en personlig træner være et rigtig godt sted at starte. Dette kan vi tilbyde hos FYSIQ.

Er det fordi du ikke selv ved, hvordan du skal træne, kan du også med fordel vælge at benytte dig af ét eller flere af vores mange hold, eksempelvis cirkeltræning, hvor der hver gang vil være fokus på forskellige dele af kroppen.

Al træning vil naturligvis kunne modificeres efter dit niveau, og du vil altid kunne finde hjælp og råd hos din holdtræner. Find her vores holdplan.

Personlig træning hos FYSIQ

Har du en skade, du skal genoptræne efter, eller har du nogle særlige behov, kan et personlig forløb med en træner hos FYSIQ være en rigtig god måde at få lavet træningsprogram fitness.

Finder du ikke et af vores centre i nærheden af dig, kan du også med fordel besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, flere steder i landet.