Massage Frederiksberg - Veluddannet, professionelt personale

Søger du professionel massage på Frederiksberg, så er du blot et stenkast fra vores klinik ved Nørreport. Du vil her blive mødt at professionelle og veluddannede behandlere, som tager hånd om dig med alt fra sportsmassage til velvære og afslappende behandling.

Fra fysiurgisk massage til velvære og afslapning

Hos FYSIQ tilbyder vi både en behandlende sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, uanset om du bor på Frederiksberg eller andensteds. En sportsmassage er til dig, der har ømheder eller spændinger, som er nødvendige at udrede gennem dybdegående behandling.

Skal din behandling være på Frederiksberg, kan du finde en FysioDanmark klinik i dette område.

Denne form for behandling kan blandt andet være en form for forebyggende behandling for skader eller andre kroniske lidelser, dertil kan det også være opfølgende behandling til at afhjælpe skader eller bevægelsesbesvær.

Modsat denne dybdegående behandling tilbyder vi også velvære massage på Frederiksberg, hvor vi også kan hjælpe dig i vores klinik ved Nørreport. En sådan behandling indebærer mere lindrende, blide greb og strygninger, hvor der er fokus på afslapning og mental afkobling.

fysioterapeut Frederiksberg
fysioterapeut-frederiksberg-6

Skræddersyet og professionelt forløb

Hos FYSIQ ved vi, at alle kroppe er forskellige og derfor har behov for individuelle forløb og behandlinger. Du har derfor mulighed for at få tilkoblet en en af vores fysioterapeuter eller behandlere, som kan se ind i din situation og bevægelsesapparat.

Har du behov for andet end Massage på Frederiksberg, så tilbyder vi også adgang til vores faciliteter i vores fitness centre på Amager, hvor du kan få tilknyttet en personlig træner, som hjælper med at lægge det rette træningsprogram for dig.

Derudover, hvis behovet er for det, kan vi tilbyde fysioterapi med en veluddannet og professionel fysioterapeut tæt på dig. Du finder en fysioterapeut i København både på Amager eller ved Nørreport.

Sundhedstjek, coaching og massage på Frederiksberg

Velvære for os, er også sundhed hele vejen rundt i alt fra kost, livsstil og til træning, hvorfor vi foruden massage tilbyder sundhedstjek, sundhedscoaching og meget andet indenfor dette område. Et sundhedstjek indebærer en livsstilssamtale, som sætter dig ind i, hvordan du kan forbedre din tilstand.

En sådan samtale omhandler ikke blot din fysiske tilstand, men også det mentale og sociale, da sundhed skal ses i et større lys, og din behandling og forløb kan afhænge af, hvor vi ser dine udfordringer.

I denne sammenhæng kan du også se nærmere på, hvilke anbefalinger til forløb, der er relevante for dig. Om det er fysioterapi, øget træning, kostplaner, fysiurgisk massage eller andet. Kig forbi en af vores klinikker til en snak, ellers besøg FysioDanmark til massage på Frederiksberg.

Læs meget mere om vores sundhedstjek og coaching her på siden, og kontakt os endelig ved spørgsmål.

fysioterapeut Frederiksberg