Massage Frederiksberg - Få velvære- og sportsmassage hos os

Leder du efter et sted, hvor du kan få massage nær Frederiksberg, tilbyder vi hos FYSIQ forskellige former for behandlinger, der alle har til formål at øge din velvære i krop og sind. Du finder os på Nørreport.

Vi kan både hjælpe dig med spændinger, ømme muskler og restitution gennem sportsmassage eller ren afslapning med en blidere wellness massage af hele kroppen. 

Vi har endnu ikke et center på Frederiksberg, men du behøver som beskrevet ikke at tage længere væk end til Nørreport for at benytte dig af vores faciliteter og behandlinger. Som en del af FYSIQ kan du derudover få hjælp og vejledning i alt fra træning, fysioterapi, kostvejledning, sundhedstjek og til coaching i vores centre rundt om i København og på Amager.

Den bedste behandling hos FYSIQ

Vores personale og behandlere er professionelle og uddannet til at yde kvalitetssikrede behandlinger, der altid er baseret på ny viden og evidens samt skræddersyet til den enkelte klient. Gennem en grundig undersøgelse af dine bevægelser vil behandleren opstille et mål og en plan for dit behandlingsforløb, så du får det bedste udbytte hos FYSIQ.

Hvad end du benytter dig af træning i vores fitnesscentre, massage, sundhedstjek og coaching eller fysioterapi, vil du være i de bedste hænder hos os. Vores personale tager imod dig med åbne arme og ønsker det bedste for dig og dit velvære. 

Massage til forskellige formål

Hos FYSIQ kan du både få massage som ren wellness til selvforkælelse af krop og sind, eller du kan få det som en behandlingsform af ømme muskler, skader osv. Hvis du er i gang med et forløb hos os med eksempelvis fysioterapi eller genoptræning, kan massage også fungere som et supplement til dit forløb.

Hvis du dyrker sport eller træner hårdt, kan en sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, være gavnligt for din krop og bevægelsesapparater. Det er vigtigt, uanset om du træner eller ej, at passe godt på din krop og lytte til den, hvis du oplever gener og spændinger.

Du kan både vælge at benytte vores holdtræning såsom pilates, yoga eller biking eller individuel træning med maskiner og vægte, hvor dette kan foregår med en personlig træner eller uden. 

Hvis du går til fysioterapi hos os, vil din behandler hjælpe dig med både behandlingen, genoptræning og performance træning gennem et skræddersyet forløb til lige netop dig, dine behov og ressourcer. 

Nedenfor vil vi blot gennemgå nogle af de forskellige typer af massage lidt mere nøje, således, at man som patient har lettere ved at undersøge hvilken type massage, der vil være gavnlig for lige netop dig og dit behov. For som vi alle sammen ved, så er vi forskellige, vores kroppe er forskellige og dermed har vi også brug for forskellige typer af massage, eksempelvis sportsmassage, eller sågar med det formål at være wellness.

Sportsmassage Frederiksberg, meget mere end en massage

Hos FYSIQ vil vi gerne give dig et dybere indblik i hvad sportsmassage egentlig er. Først og fremmest kaldes dette også for fysiurgisk massage. Ovenfor berører vi dette begreb meget kort, men dette vil vi dykke et spadestik dybere ned i.

Fysiurgisk massage, kaldet sportsmassage, er en forebyggende, dybdegående og helende behandlingstype. Med denne form for behandling, vil du som patient opleve en massør Frederiksberg, der går ind og fokusere på en muskulatur, der er spændt, stresset og meget øm. Det er altså områder, som har brug for opmærksomhed og behandling. 

Sportsmassage Frederiksberg anbefales i høj grad til dig, der døjer med: 

  • Ømhed i kroppen
  • Hovedpine/Migræne
  • Et hårdt fysisk job 
  • Led- og muskelspændinger 

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

Kontakt os

Hvis FYSIQ lyder som et sted, der kan give dig øget velvære i krop og sind, skal du være velkommen til at kontakte os, så du hurtigst muligt kan komme i bedring. Du kan enten besøge os på Nørre Voldgade 11, 1358 København K tæt på Frederiksberg, kontakte os på telefon +45 33 13 33 43 eller på mail norreport@fysiq.dk

Du kan også sende os en besked her på hjemmesiden, hvor vi vender tilbage hurtigst muligt. 

Læs også om massage Østerbro, massage Vesterbro, massagepistol test eller massage Amager her. 

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt