Massage Ballerup - Kvaliteten af en erfaren massør

Hos FYSIQ tilbyder vi professionel fysioterapi og meget mere, men vi tilbyder endnu ikke massage i Ballerup. Vi er en del af FysioDanmark, der er den største kæde, når det kommer til træning og fysioterapi. 

Vi kan derfor varmt anbefale FysioDanmarks klinik til massage Ballerup, da de står klar til at hjælpe dig med de problemer, du oplever, eller hvis du bare trænger til at forkæle dig selv. 

Adresse

Tempovej 10b 

2750 Ballerup

Åbningstider

Man- tors: 07.00 – 19.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Hvorfor vælge massage Ballerup?

Hos FYSIQ tager vi vores kunder seriøst, og oplever du gener, skader eller andre former for ubehag, står vi klar til at hjælpe. 

Hos os er der mulighed for at skræddersy et forløb, der tilgodeser dine behov bedst muligt. Vi tilbyder en kombination af forskellige behandlingsformer, da vi har god erfaring med at sætte ind på flere parametre samtidig. 

Er forløb hos os foregår i dit tempo, og ønsker du at kombinere din massage i Ballerup med eksempelvis holdtræning, fitness eller fysioterapi, kan dette ske løbende. Vi ønsker at finde den bedste løsning i tæt samarbejde med vores kunder. 

Hvad tilbyder vi?

Hos Fysiq tilbyder vi to forskellige former for massage, der har fokus på hvert sit område. Der er tale om enten en velvære- eller fysiurgisk massage, som du kan læse mere om herunder.

Velvære massage

Med en velvære massage kan du rigtig forkæle dig selv. Her er der tale om en behandling med fokus på afslapning, hvor hele kroppen langsomt bliver gennemgået med bløde tryk og strygninger. Du skal vælge denne massage, hvis du trænger til at koble af og få energi på kontoen. Med vores velvære massage får du ro og fred, og der er fokus på en afstressende oplevelse. 

Fysiurgisk massage

Du skal gå efter en fysiurgisk massage, også kaldet en sportsmassage, hvis du døjer med spændte og stressede muskler. Denne behandling har fokus på en dybdegående massage, hvor hele kroppen bliver arbejdet igennem og løsnet op. Formålet med behandlingen er en afstressende behandling, hvor du efterfølgende vil føle dig opløftet og knapt så anspændt. 

Massage, der gør en forskel

Alle har godt af massage en gang i mellem, uanset om du træner hårdt, har et fysisk hårdt arbejde, sidder i samme stilling på kontoret hver dag, eller bare træner som en pause i hverdagen. Med en tid hos en massør Ballerup, behøver det ikke tage mere end 25 minutter at føle sig afslappet og afspændt. 

Effekten af massagen taler typisk for sig selv. Denne behandling kan ses som en behandling for både krop og sjæl, din muskulatur afspændes og/eller lindres. Med en tur på vores massagebriks forebygger og behandler vi din krop, og for mange kan en massage Ballerup være en lettelse.

Kombinér fysioterapi og massage Ballerup

Hvis du allerede er tilknyttet en fysioterapeut hos os, så kan det være en god ide at kombinere din behandling med en massage. Vi har gode erfaringer med at kombinere de to i et behandlingsforløb, da hver behandling har et særligt fokus, men sammen kan påvirke og hjælpe kroppen i den rigtige retning. 

Hvis du overvejer, eller er i tvivl om det er noget, der kan hjælpe dig, så står vores personale altid klar til at svare på dine spørgsmål. En massør hos FYSIQ studerer enten fysioterapi eller er uddannet massageterapeut, så du altid er i faglige og kompetente hænder. 

Massage og fysioterapi i København

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

Massage Ballerup er for alle

Hos os er der plads til alle, uanset hvilke problemer du døjer med. Kom forbi til en snak om dine gener, og vi vil gøre vores ypperste for at hjælpe dig. Vi tilbyder også andre former for behandling, og nogle gange kan en kombination af eksempelvis massage og fysioterapi være det rette. 

Vi har stor erfaring inden for vores område, og vores eksperter står klar til at vejlede om kost, sundhedscoaching og mere. 

Læs også om massage Frederiksberg, massage Hillerød, massage Ballerup, massagepistol og massage København.

Kontakt os og FysioDanmark

Kom forbi vores klinik ved Nørreport, på Amager eller Vesterbro, eller tjek FysioDanmark massage Ballerup ud. 

Vores erfarne massører og fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt