Fitness udstyr - Billigt eller brugt, bliv klar til træning

Med det rette fitness udstyr kan du nemt få gennemført din træning, på den rigtige måde. Find dine remedier billigt eller brugt på genbrugssider, eller køb fra nyt hos din foretrukne forhandler.

Træning med fitness udstyr

Hvad behøver du?

Hvad for nogle materialer, du behøver, for at kunne lave god træning, afhænger naturligvis meget af, hvad det er for en form for motion, du skal dyrke.

Det er klart, at hvis du skal løbe, så er et par gode løbesko, eventuelt nogle, der er udvalgt ud fra din løbestil, helt nødvendige. Er det omvendt styrketræning i hjemmet, er der måske ikke så meget brug for sko, som for nogle gode vægter, kettlebells og lignende.

Lad os hjælpe dig med at finde frem til det fitness udstyr, du bør vælge, alt efter hvad det er for en type træning, du gerne vil udføre.

Vælg det rette fitness udstyr

Som nævnt, afhænger dit fitness udstyr af, hvad du gerne vil træne. Herunder finde du nogle gode bud på, hvad du skal bruge til forskellige discipliner.

  • Cirkeltræning: Vil du gerne dyrke cirkeltræning, kan du enten vælge at gøre brug af vores vel udstyrede faciliteter i vores centre eller deltage på vores hold. Vil du dog gerne dyrke det derhjemme, kan det være en god ide med nogle kettlebells, nogle håndvægte, nogle elastikker og eventuelt en stepbænk og en måtte.
  • Løb: Skal du i gang med at løbe, er det naturligt at have et par gode løbesko. Du kan med fordel besøge din lokale sportsbutik, som ofte kan hjælpe med en løbetest, der undersøger, hvordan du træder, så du kan få et par løbesko til din løbestil.
  • Svømning: Når du skal svømme, er det naturligvis svært at gøre det derhjemme, med mindre du har en pool. Her vil det være godt med en god badedragt eller et par tætsiddende badebukser, samt en badehætte og et par svømmebriller, som start.
  • Cykling: Har du ikke allerede en cykel, er dette nok en start. Skal du cykle i naturen, kan du med fordel få et par cykelsko og en hjelm, samt en drikkedunk. Hertil kan du købe både cykelbukser og -trøjer. Men skal du cykle på træningscykel i hjemmet, behøver du naturligt ikke nær så meget fitness udstyr. Du kan her nøjes med et par cykelbukser og en drikkedunk, forduden motionscyklen.

Træn med det rette fitness udstyr

Vil du gerne i gang med at træne, og er du ikke villig til at investere det helt store beløb i fitness udstyr, kan du også med fordel deltage på ét eller flere af vores mange hold. Find her holdplanen.

Vi har veludstyrede lokaler, og vores medarbejdere og holdtrænere hjælper gerne med vejledning i det rigtige udstyr til netop din disciplin.