Fit For Livet

Livsstilsændringer der holder

Du er sikkert enig i, at vægttab ER virkelig svært. Det kræver en stor indsats over en længere periode og hvor finder man tiden og motivationen til at gennemføre det?

Eller er det virkelig så svært? Hvad hvis jeg fortæller dig, at vi gennem de seneste 5 år jævnligt har gennemført Fit For Livet forløb, der har givet FANTASTISKE resultater for vores deltagere.

Vi tror ikke på korte slankekure, der på kort tid sænker din vægt markant, hvorefter du tager det hele på, når slankekuren er slut.

Vi tror derimod på livsstilsændringer, der holder på den lange bane. Netop derfor har vi designet Fit For Livet.

Slankekur-vægttab
hvordan-taber-jeg-mig

Hvad er Fit For Livet?

Fit For Livet  er et forløb, der strækker sig over 8 måneder, og indeholder kostvejledning, motivationssamtaler, personlig programlægning med opfølgninger, træning på lukkede hold, fællesskab både i centret og via sociale netværk som Facebook, månedlige events og foredrag.

På det lukkede hold er der maks. 12 deltagere, som alle har et fælles mål om at ændre livsstil. På Fit For Livet træner du to gange om ugen i de første tre måneder. Træningen foregår i FYSIQ og er et godt mix af konditions- og styrkeøvelser i holdsal. Her bliver du nøje instrueret og presset af kyndige og engagerede instruktører, på en sjov måde.

Start dine livsstilsændringer

Er du klar til at tage første skridt i retning af en ny og sundere livsstil, der varer ved, omgivet af en bred vifte af kompetente sundhedsprofessionelle?

FYSIQ's Fit For Livet bygger på samme grundlæggende værdier som det øvrige FYSIQ – Troværdighed, Respekt, Empati og Kvalitet. Fit For Livet er et unikt tilbud til dig, der gerne vil i form, tabe dig, strammes op, optimere din træning, have mere energi i hverdagen, opnå viden omkring sund kost og fysisk aktivitet, og lære hvordan det bedst muligt kan blive en fast del af din hverdag.

start-livstilsændringer-vægttab

TAG DET FØRSTE SKRIDT

Fordele ved Fit For Livet

Få kyndig vejledning

Følg med i dine resultater

Træn med andre, der har samme mål

Motiverende instruktører

Få et individuelt træningsprogram

Priser

FaserPris
Intensiv fasen - 3 månederkr. 3.599,-
Stabiliseringsfasen - 3 månederkr. 1.799,-
Fastholdelsesfasen - 2 månederkr. 599,-
Den samlede pakke - 8 måneder (spar kr. 497,-)kr. 5.500,-

Tilmeld dig i dag

Send en besked til Sille Thode

Invalid Email
Invalid Number

Vi vil meget gerne høre fra dig

Benyt formularen til at tilmelde dig Fit For Livet. Blot send en email med dit navn og telefon nr, så er du tilmeldt. Har du spørgsmål? Du er også meget velkommen til at skrive et spørgsmål, så vender vi hurtigt tilbage.

grøn-pil-vens

Intensiv fasen

Denne faser handler om at komme godt og sikkert i gang, samt at få de første gode resultater. Vi har en fælles opstart, hvor vi lærer hinanden at kende, forløbet præsenteres i detaljer, og du får din personlige livsstilsmappe. Målene bliver sat, og i løbet af de første par uger har du det første individuelle møde med din kostvejleder og de fysioterapeutstuderende. Her kommer du godt i gang, og får det nye træningsprogram, der bliver designet ud fra din nuværende form og præferencer, samt vores professionelle vurdering af et program, der imødekommer dine behov bedst muligt. Samtidig kickstarter vi dine nye kostvaner. Du modtager en personlig kostvejledning og vi ligger en plan, der tager hensyn til smag, behov og mål. Du vil modtage en masse motivation og inspiration hertil.

 

Efter de første par uger vil du allerede mærke de første positive effekter af træning og kostomlægning. Det vil ofte være bedre teknik og mere energi i hverdagen, som følge af et mere stabilt blodsukker. I de efterfølgende uger vil for alvor kunne se forandringerne på din krop, og have energi og overskud til for alvor at smide resten af de dårlige vaner ud. Din nye viden giver dig en forståelse for din krop, der gør dig i stand til at vurdere hvilke ting i din hverdag, der er gode for dig, og hvilke ting, der kan forbedres endnu mere.

Stabiliseringsfasen

Giv dig selv og de andre et stort klap på skulderen over de træningspas, der er gennemført, den sved, du har svedt, det fedt, der er væk, de muskler, du har fået, og den dejlige tilfredsstillende følelse, du har netop nu, hvor du har nået første mål på vejen. Du har fortjent den! Her i denne fase ser vi ikke kun tilbage på alle de ting, der er gået rigtig godt – vi tager det også med os videre. Vi skal have det hele med, og omsætte energi til handling for at nå nye mål, du måske ikke engang vidste du have!

 

I stabiliseringsfasen er det vigtigt at få implementeret dine nye mål og aktiviteter som en fast del af din hverdag. På den måde kan det åbne dine øjne for nye muligheder for træning, eller få andre vigtige personer i dit liv med til en træning i FYSIQ.

 

Du er nu i en fase, hvor du kan nyde og eksperimentere mere med din kost. Både fordi du er kommet godt i gang med din træning, og fordi du er godt på vej til at blive ekspert på egen krop i forhold til, hvordan de nye kostvaner påvirker din krop. Vi er ovre intensivfasen, og uanset om dit mål har været et betydeligt vægttab, at holde vægten, eller andet, sætter vi nu ind på at finde frem til de kost- og måltidsmønstre, der skal blive en fast del af dit nye liv.

 

Dette inkluderer at finde det mønster i din kost, der giver dig en oplevelse af livskvalitet, gør at du kan opretholde et energiniveau dagen igennem, og få maximalt udbytte af din fysiske aktivitet. Vi er eksperter i eget fag, du i egen sag, og sammen finder vi frem til en god start på resten af dit liv.

Fastholdelsesfasen

Du har nu gennemført 6 måneders godt arbejde. I de næste 2 måneder taler vi om, hvad du ønsker af viden og inspiration til at fortsætte den gode stil fremadrettet. Vi følger op på hele dit forløb, og guider dig videre til vores andre træningsmuligheder i FYSIQ. Du kan nu trygt udforske FYSIQ’s brede udvalg af styrketræningsmaskiner og hold.

 

Vi vil samtidig opfordre dig til at sætte nye mål, så du videre frem kan føle dig fantastisk, hver gang du krydser et nyt mål af. Du vil på nuværende tidspunkt have givet dig selv en række gaver – mere overskud i hverdagen til familie, arbejde og fritid, en langt bedre sundhedsprofil, gode motionsvaner, øget styrke og udholdenhed, et flottere spejlbillede, selvtillid og tro på egne evner, bedre kropsbevidsthed, nye fællesskaber, minimeret eller kvittede skader og skavanker, større viden omkring kost og motion, lang større grad af velvære og meget mere… Vær stolt af dig selv, det er vi! YOU DID IT!

TAG DET FØRSTE SKRIDT