Sportsfysioterapi - Effektiv behandling af skader København

Sportsfysioterapi er en specialiseret gren inden for fysioterapi, der særligt fokuserer på forebyggelse, behandling og rehabilitering af sportsrelaterede skader. Målet med denne behandling er at hjælpe specielt idrætsudøvere med at optimere deres præstationer, reducere risikoen for skader og fremskynde helingsprocessen

løbeknæ

Behandling i København til sportsfysioterapi

Døjer du med smerter eller ønsker du reducere risikoen for skader, står vores sportsfysioterapeuter i København klar til at hjælpe dig. 

Vi bestræber os altid på at opnå hurtige og målbare resultater, så vores patienter kan genvinde kontrollen over deres krop, og genoptage deres normale rutiner. Du er derfor sikret sportsfysioterapi af højeste kvalitet, hvor du og din krop er i centrum. 

Sportsskader kan kategoriseres i to grupper: akutte skader og overbelastningsskader. En fællesnævner for begge er, at de ofte involverer vævsskade, hvor både det mekaniske og funktionelle aspekt påvirkes. Vi behandler begge former for skader, der ofte ses som fibersprængninger, forstuvet ankel og skinnebensbetændelse.

Spinalstenose operation og behandling

Hvem er behandlingen rettet mod?

Sportsfysioterapi er ikke kun rettet mod elite udøvere, men kan være behjælpelig for alle, som deltager i sports- og motionsaktiviteter på alle niveauer. Hos FYSIQ er vi eksperter i at behandle sportsrelaterede skader, og vores terapeuter har stor erfaring på dette område.

Du skal derfor ikke tøve med at tage fat i os, har du påtaget dig en skade under træning, eller døjer du med generelle smerter. Er du i tvivl om, hvilken form for behandling, som er den rette for dig, er dette heller ikke et problem. 

Vi behandler sportsskader og almindelige smerter ens, da vores udgangspunkt er det samme; normal styrke og bevægelse i led og muskler. Sportsfysioterapi er derfor en sikker måde at blive behandlet på, selv hvis dine smerter ikke stammer fra fysisk aktivitet. Se også fysioterapi

Book tid til sportsfysioterapi

Hvis du søger en sportsfysioterapeut i København, der både kan bistå dig med at vende tilbage til din sport efter en skade og hjælpe dig med at forbedre din præstation, står vi hos FYSIQ klar til at assistere dig.

Vi skræddersyr behandlingen til den enkelte patient, så der er kontrol og overblik over situationen fra start til slut. Sjældent behandles to skader ens, og det, der virker som effektiv behandling for én patient, behøver ikke nødvendigvis at være lige så effektivt for en anden patient med samme type skade.

Book tid til sportsfysioterapi København hos FYSIQ og opnå hurtige og sikre resultater.