Senior træning

Få rabat med Ældre Sagen (Spar over 20%)

At blive ældre er intet problem, så længe man holder sig frisk. Træning er den mest effektive måde at holde skavankerne for døren og samtidig opretholde et højt funktionsniveau langt ind i seniorlivet. I FYSIQ kan du blive professionelt vejledt af vores kompetente fysioterapeuter og du kan få tilpasset et program, der er skræddersyet til dig.

Hvis du er medlem af Ældre Sagen og fyldt 65 år, har du mulighed for at træne i FYSIQ til en reduceret pris. Ældre Sagens medlemmer får nemlig 20% rabat i alle vores fem motionscentre på Amager. Et normalt medlemsskab i FYSIQ koster kr. 409,- pr. måned, men som medlem af Ældre Sagen kan du få det til kr. 329,- pr. måned. I modsætning til mange andre motionscentre kan du træne lige når det passer dig samt deltage på hold, der er altså ingen begrænsninger blot fordi det er billigere. Se en række fordele ved at træne i FYSIQ nedenfor.

Hvorfor træne i FYSIQ?

Du får en gratis personligt programlægning.

Du kan træne i hele åbningstiden.

Du kan træne i alle vores centre.

Du kan deltage på hold.

Der er ingen binding.

Bliv en del af den gode stemning, med mange andre seniorer.

ældre-sagen-fitness-amager

Det er nemt at blive medlem i FYSIQ - Sådan gør du

Gå ned i FYSIQ

Husk at medbringe dit Ældre Sagen medlemskort.

Opret medlemskab

Opret medlemsskab i receptionen og book en gratis personlig programlægning.

Træn så meget du vil

Du kan træne på alle tidspunkter i alle FYSIQs træningscentre.

Hvad siger andre?

Jan Bomholt

"Der er hvad man skal bruge og der er rent og ryddeligt. Mange af brugerne er ældre eller på genoptræning og ikke unge, der mest løfter tungt eller går op i selfies. Desuden er det godt at kunne konsultere fysioterapeuten, hvis behov".