Opskrift: Lækre myslibarer på ingen tid
Alle elsker myslibarer og det gør vi også! De er gode til at stille den lille sult i løbet af dagen, og så er de lette at have med på farten. Her får du en let opskrift på nogle sunde myslibarer, som er lette at lave. Når du er færdig med barerne kan du lægge dem i en tæt plastikpose, og smide dem i køleskabet. Dette vil holde dem friske hele ugen. God fornøjelse!
Ingredienser til myslibarerne
- 3,75 dl havregryn
- 2,5 dl mysliblanding (vælg en uden meget sukker)
- 0,5 dl kokosmel
- 0,5 dl hakkede usaltede pistacienødder
- 1/2 tsk vanilleekstrakt
- 1/4 tsk salt
- 0,9 dl peanut butter
- 1 dl honning
- 0,5 dl hakkede rosiner
- Madlavning spray
Hvordan gør jeg?
Trin 1: Kombiner de første seks ingredienser i en stor skål, og tilføj en smule salt.
Trin 2: Kombiner peanut butter, honning og rosiner i en kasserolle på moderat varme. Lad dem simre i tre minutter, i mens der jævnligt røres rundt.
Trin 3: Hæld peanutbutterblanding over havreblanding; Rør godt for at kombinere. Spred blandingen i en ca 20cm firkantet bageplade belagt med madlavningsspray. Tryk let for at danne et kompakt, lige lag. Placer bagepladen i fryseren i 10 minutter. Fjern fra fryser og skær i 12 barer.
Klik her for at læse mere om kostvejledning i FYSIQ.
Lad os høre fra dig i kommentarfeltet, hvis du kaster dig ud i at lave dem.