Wout Velter
Fysioterapeut
Wout
Idrætsfysioterapeut i FYSIQ Ørestad. Når det kommer til genoptræning, tænker jeg på et citat af Adam Meakins: “Good rehab after ANY injury is found between strain and pain”
Tlf: 32 52 35 64
Mail: wv@fysiq.dk
Wout
Om mig:
Jeg er født og opvokset i Eindhoven, i det sydlige Holland. Sport og bevægelse har altid været en stor del af mit liv. Jeg har altid dyrket meget sport, eksempelvis fodbold, svømning, boksning, løb og squas. Her i København spiller jeg fodbold i B93 og laver derudover styrketræning. Om vinteren nyder jeg at tage til Alperne og stå på snowboard. Allerede under min fysioterapeutiske bachelor var jeg interesseret I sportsskader (hovedsageligt knæ og skulder) og genoptræningen af dem. Under min kandidat i sportsfysioterapi fokuserede jeg på knæ og skulder, samt hvordan man skal guide atleten tilbage til sit tidligere konkurrenceniveau. Alle de sportsgrene jeg selv har udøvet, har bidraget til bedre at forstå sport og hvad det kræver af træning i hele processen. Når det kommer til genoptræning, tænker jeg på et citat af Adam Meakins: “Good rehab after ANY injury is found between strain and pain” Udover det fysiske, vil jeg gerne lære mine patienter godt at kende og sammen arbejde med slutmålet.
Videreuddannelse:
Master Physical Therapy in Sports (MSc) Bachelor Physical Therapy Bachelor Physical Education
Ekspertiseområde:
Ekspertiseområde: Knæ- og skulderskader. Shoulder Diagnostic and Rehabilitation at Progress Educations (2 courses). Lower Back Rehabilitation at Dutch Paramedic Institute (NPI). Strength Rehabilitation at Dutch Paramedic Institute (NPI). Aerobe Rehabilitation at Dutch Paramedic Institute (NPI). Medical Taping Concept at Fysiotape Educations. Shoulder Diagnostic at B&SIS Educations
Erfaring fra sportens verden:
Jeg er sportsfysioterapeut for B93s førstehold, samt Rødovre Mighty Bulls ice hockey førstehold.

Hvad siger mine klienter