Rasmus Andersen
Fysioterapeut og daglig leder i FYSIQ Nørrebro
Rasmus-Andersen-FYSIQ
Tlf: 35 36 66 62
Mail: ra@fysiq.dk
Rasmus-Andersen-FYSIQ
VIDEREUDDANNELSE:
Muskoluskeletal fysioterapi: - Kursusrække indenfor MET - Kursusrække fra Move2Peak Kursusrække indenfor Smertevidenskab. Sportsfysioterapi: - Skulder - Knæ - Diverse osteopatikurser og kiropraktiske kurser med fokus på ryg og nakke. - Personligtræneruddannelse. - TRX instruktøruddannelse. - Crossfit coach uddannelse. - Supersole
ERFARING:
Jeg blev uddannet i 2012. Jeg har under min uddannelse som fysioterapeut samt efter endt uddannelse haft min egen klinik. Ydermere har jeg været ansat i privat praksis sideløbende, og i de seneste 8 år arbejdet fuldtid efter ophør af min egen klinik. Jeg har været underviser og ansvarlig for personligtræner- og kostvejleder uddannelsen i fitnessDK, samt været underviser og censor på diverse sundhedsfaglige uddannelser.
INTERRESEOMRÅDER:
Jeg har en stor erfaring indenfor manuel behandling, hvor jeg tager udgangspunkt i mine kurser indenfor muskuloskeletal fysioterapi, osteopati og kiropraktik. Mit mål for behandlingen er, at mine klienter får varig bedring, og selv bliver herrer over deres problematikker. Du vil derfor altid få lagt en plan for hvad du selv kan gøre fremadrettet, om det er træning, smertehåndtering, eller implementering af nye redskaber i din hverdag. Jeg har et bredt samarbejde med Osteopater, kiropraktorer, og læger.
FYSIOTERAPEUTISKE HOLD:
FYSIOTERAPEUTISKE HOLD:
UNDERVISNINGSERFARING
- Underviser og sensor på Personligtræneruddannelser - Underviser på diverse styrketræning kurser
EGNE IDRÆTSAKTIVITETER:
- Fodbold - Padel - Styrketræning - Løb

Hvad siger mine klienter