Pablo Hernández Díaz
Fysioterapeut
Pablo
Jeg er uddannet fysioterapeut med 15 års erfaring inden for forskellige områder af fysioterapien, både i den offentlige sektor og som praktiserende fysioterapeut. Den gode samtale omkring de problemer du oplever, i samspil med en grundig undersøgelse, mener jeg er nøglen til at udarbejde en god, succesrig behandlingsplan, som både er tilpasset dine konkrete behov samt den nuværende forskning omkring skadebehandling. Min tilgang til fysioterapi er en blanding af aktiv træning og manuel behandling, alt efter dine behov og præferencer. Mit mål for en god konsultation er at engagere patienter i mere aktive behandlingsformer og samtidig styrke patientens rolle i eget behandlingsforløb.
Pablo
Videreuddannelse:
Mekanisk diagnostik og terapi (MDT), Mckenzie cervical og lumbal.
Kursusaktivitet:
Musculoskeletal fysioterapi, Manipulation og manuel behandling, Geriatrisk genoptræning, Dynamisk stabilitet, Hjerte- og Lungefysioterapi.
Fysioterapeutiske hold:
Fysioterapeutiske hold:
Egne idrætsaktiviteter:
Basketball og surfing

Hvad siger mine klienter

"Rigtig god og individuel rådgivning og genoptræningsprogram fra Pablo. Jeg er sikker på, at det har hjulpet min beskadigede skulder til hurtigt at blive god igen."
Peter
"Bliver hørt. Fin instruktion af øvelser. Der bliver fulgt op på ting, som er blevet omtalt. Føler sig ikke presset af tiden."
Johanna
"Pablo is always well prepared for my session and takes time, energy and effort to make sure that I get the maximum out of each session. He listens, gives guidance, encouragement and support. One couldn’t wish for a higher level of professionalism."
Claire