Nikolai Becker Thaning
Daglig leder i FYSIQ Ørestad, fysioterapeut
Becker-FYSIQ
Tlf: 32 52 35 64
Mail: nbs@fysiq.dk
Becker-FYSIQ
Uddannelse:
Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2017 fra Professionshøjskolen Metropol. Siden da har jeg har været en fast del af teamet i FYSIQ Tårnby på Løjtegårdsvej. I 2020 tog jeg en eksamen i Muskuloskeletal fysioterapi ved Dansk selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi. Eksamen er resultatet af en lang række kurser, der har fokus på udredning, behandling og vejledning af patienter med langvarige smerteproblematikker i bevægeapparatet.
Erfaring og tilgang:
Det er vigtigt for mig, at man som patient deltager aktivt i sit behandlingsforløb, og at vi sammen lægger en plan for at nå det/de ønskede mål. Behandlingsforløbet består typisk af en grundig udredning efterfulgt af behandling med henblik på at reducere smerter eller øge bevægelse og træning. Jeg lægger stor vægt på træning, og derfor vil behandlingsforløbet ofte involvere øvelser specifikt til den enkelte patient og dennes problemstilling. Det er vigtigt for mig med forventningsafstemning og god kommunikation. Jeg forsøger altid at møde patienterne, der hvor de er, og desuden tage hensyn til deres situation.
Egne idrætsaktiviteter
Jeg er tidligere golfspiller på eliteniveau og brænder desuden for cykling både på landevej og grusstier. Jeg er selv aktiv i styrketræningscentret for at opretholde en sund livsstil og forebygge skader.

Hvad siger mine klienter

At jeg har fået stor fremgang, smerterne forsvinder nok aldrig, men de er nu til at holde ud, jeg har i et stykke tid ikke brugt smertestillende midler, det betyder meget for mig at kunne røre mig lidt mere.
Allan
Et godt objektivt svar, gode løsningsmuligheder i form af øvelser. God indlevelse og forståelse
Lars
Jeg føler mig godt behandlet og lyttet til. Behandleren kommer med kompetente vejledninger og behandling.
Line