Mikkel Hjuler
Fysioterapeut og partner i FYSIQ
Mikkel
Mikkel
UDDANNELSE
Sportsfysioterapeut Exam. i Del A & B v/Dansk Selvskab for Sportsfysioterapi, Exam. Muskuloskeletal fysioterapi (MPT) v/ Dansk selvskab for Muskuloskeletal Fysioterapi.Kursusaktivitet:SuperSole, Dynamisk Stabilitet, Medicinsk Akupunktur.Undervisningserfaring:Dansk selskab for Sportsfysioterapi, SuperSole, Solemaids. Arbejder uden for sygesikringen. Der er dækning fra ”sygeforsikringen danmark”. De fleste forsikringer dækker grundbeløb.
ERFARING
Har været tilknyttet flg. håndboldklubber: AG København, Kolding-København, FCK Håndbold, Oltchim Valcea (Rumænien), København Håndbold, FIF Håndbold, AJAX Håndbold. Dansk Håndbold Forbund A-landshold (Kvinder). Det tænder mig, når mennesker vil opnå noget med deres fysik og tør bringe deres personlighed i spil - uanset sportsligt niveau eller profession. I en patientrelation bringer jeg både de faglige og personlige kompetencer i spil. Men lige så vigtigt for mig er at holde fokus på patienten som menneske og dennes dagligdag og livssituation. Dét at kunne følge mennesket i livet væk fra behandlingsrummet eller træningssalen er altafgørende for at give patienten de optimale forhold for vævsheling, restitution og opbygning.

Hvad siger mine klienter

"En grundig indledende samtale (- som supplement til et fremsendt spørgeskema) + fysisk undersøgelse gjorde, at fysioterapeuten hurtigt fandt frem til hjemmeøvelser, som suppleres ved de næste aftaler, mhp at få gjort skaden kvit."
Tina
"Mikkel er en fremragende fys og bruger virkelig tid på sin klienter selvom jeg kan mærke at han er en travl mand så gør han rigtig meget for dem som går ved ham og han er en meget kompetent mand. Jeg har allerede anbefalet ham til flere af mine venner og de har også været ved ham med samme mening som mig."
LASSE
"Fantastisk support fra Mikkel Hjuler som altid finder ud af hvad der er galt og giver den rette kombination af hvile/øvelser."
SEMIR